- Reaksiyon puanı
- 144
The Girl With The Dragon Tattoo (Ejderha Dövmeli Kız) : Film gerçekten güzeldi. Herkese tavsiye edilir. Yalnız +18 sahneler var. Aile ortamına gelmez söyliyim
8/10 verdim 

Resident Evil Afterlife
Matrix seyrediyorum sandım.5. filmin işaretini verdiler.
Ben sadece serinin son filmi olan afterlife'ı izledim gayet iyiydiResident Evil Afterlife
Matrix seyrediyorum sandım.5. filmin işaretini verdiler.
Özeti: “Mikael Blomkvist” isimli gazetecinin tutuklanmasına 6 ay kalmıştır ve “Henrik Vanger”, 16 yaşında kaybolan güzel “Harriet” için Mikael’i çağırır, tabii ki Mikael’in bilgisayarına ve tüm kişisel hesaplarına ulaşabilen Lisbeth yani “Dragon Dövmeli Kız” sayesinde. Mikael Harriet’in sırrını çözmek için çalışmayı kabul eder. Aynı zamanda Lisbeth de Mikael’in bilgisayarından tüm verileri takip etmeye devam ediyordur ve bilgisayarda Harriet hakkında buldugu veriler ilgisini ceker.. Mikael’e yardım
amaçlı bir mail atar. Ve bundan sonra olaylar gayet esrarengiz ve gizemli bir şekilde birbirini takip eder…
fena bir film değildi.ancak sonunu beğenmedim. :turned:![]()
güzeldibu aralar iyi filmler izliyorum
![]()
The Girl With The Dragon Tattoo (Ejderha Dövmeli Kız) : Film gerçekten güzeldi. Herkese tavsiye edilir. Yalnız +18 sahneler var. Aile ortamına gelmez söyliyim8/10 verdim
![]()
"Teknolojiyi bol bulduk saçalım, yoh ya" Aga tamam teknolojin varda filmin içinede biraz yenilir yutulur konu serpiştir be. 5.8/10
Skyline filmindeki meçhul uzaylılar görüldüğü gibi beyinsizAkıl hastanesine filan dalıp milletin beynini kullandıklarını düşünsenize
Zaten fazlada dayanmıyor bi beyin uzaylıya , ağzınıza attığınız standart büyüklükte bir şekerin onu ağzınızda çevirip
eriyene kadar geçen süre ile aynı gibi
Ama filmin sonunda aşk temasını güzel işlemişler.Keşke sinema izleyeseydim diyorum
fakat muhtemelen doyurucu gelmeyeceği için söylenerek salondan ayrılabilirdim.
Son olarak Jarrod idi galiba esas oğlanın adı, onu bu filmde görmek şaşırtıcıydı.Malum biz onu başka
filmlerde görmeye alışmıştık:w00t: