Soru En son hangi filmi izlediniz?

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
The Girl With The Dragon Tattoo (Ejderha Dövmeli Kız) : Film gerçekten güzeldi. Herkese tavsiye edilir. Yalnız +18 sahneler var. Aile ortamına gelmez söyliyim :D 8/10 verdim :)

1132620.jpg

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
harbi-define.jpg

Oyuncular kendi çapında iyi oyuncular olabilir.
Ama hem senaryo, hem kurgu, hem de filmin kopukluklarla dolu saman alevi gidişatı izleyenlere zaman kaybından başka bir şey veremiyor.:huh:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
splash.jpg

film güzel fakat benim gibi programlama mezunları olanlar kafayı yiyebilir film de
bir yandan bu adam insan değil diye hayıflanırken bir yandan da iyiki böyle değilim dicek :D :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Game-of-Death_poster.jpg

birazcık flood gibi oldu ama son mesajın altına eklenmesi gerekirken eklenmedi :wink:

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
MV5BMjAxNDcwOTI1M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjI4NTUzMQ@@._V1._SY314_CR5,0,214,314_.jpg
20070912_155021_pardon2nw.jpg

En az 10 kez izledim ama hala ilk izlediğim gibi gülüyorum :D Replikleri ezberledim artık :D

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
İzlemek için çok gel kalmıışş olduğğum bir filmi izledim..

Er Ryan'ıı kurtarmak..

erryankurtarmaktrkedubl.jpg

Çok iyiydi ya..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Resident Evil Afterlife

Matrix seyrediyorum sandım. :D 5. filmin işaretini verdiler.

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Az önce Ejderha dövmeli kız milenyum üçlemesi 1 filmini izledim.
Özeti: “Mikael Blomkvist” isimli gazetecinin tutuklanmasına 6 ay kalmıştır ve “Henrik Vanger”, 16 yaşında kaybolan güzel “Harriet” için Mikael’i çağırır, tabii ki Mikael’in bilgisayarına ve tüm kişisel hesaplarına ulaşabilen Lisbeth yani “Dragon Dövmeli Kız” sayesinde. Mikael Harriet’in sırrını çözmek için çalışmayı kabul eder. Aynı zamanda Lisbeth de Mikael’in bilgisayarından tüm verileri takip etmeye devam ediyordur ve bilgisayarda Harriet hakkında buldugu veriler ilgisini ceker.. Mikael’e yardım
amaçlı bir mail atar. Ve bundan sonra olaylar gayet esrarengiz ve gizemli bir şekilde birbirini takip eder…
10876409.jpg

Filmi izlemeden evvel tereddüt içindeydim boşa zaman kaybımı diye 2 buçuk saat dile kolay..

Tanıtımda ki "Gizem" kelimesini görünce neyse izleyeyim dedim ve 2 buçuk saatin sonunda gerek oyuncular gerekse konusu hakkında gayet olumlu düşündüm, gayet sürükleyici, bence boşa zaman kaybı değil..

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yalanlar Üstüne olarak Türkçeye çevrilen film klasik bir "acıların çocuğu ABD'li idealist ajan, vatan millet sevgisiyle destanlar yazıyor" mesajı verme derdinde.
Filmin kabası Irak'ta geçiyor. Müslümanlar yine katil, ABD'liler yine (tövbe haşa) kadrosuzluktan yeryüzüne gönderilmiş melek triplerinde.

Imdb notu 7.1 miş.. Orta yaşa gelmemiş insanların hoşuna gidecektir.
Gerçekler arasına serpiştirilmiş palavraların sindirim zorluğu diyebilirim kısaca..

Body%20Of%20Lies%20%C3%A2%C2%80%C2%93%20Yalanlar%20%C3%83%C2%9Cst%C3%83%C2%BCne
Yalanlar-Ustune-Film-Afis.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
@CZC, bende benzer bir yorum yapmıştım.

"En iyi amerikalı ölü amerikalı, kimseye zararı yok."

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
In-Bruges.jpg

In Bruges
kesinlikle harikaydı.Belçika'nın Bruges şehrinde geçen müthiş işlenmiş harika bir film.../Herkesin bu kadar beğeneceğini sanmıyorum.Ancak senaryo,oyunculuk her şey çok güzel işlenmiş./
10/10

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Death Race 2 _ IMDB : -/-

İlk film kadar güzel değil. Yarış sahneleri kötü. Ama ilk filmin konusu tarzında ve bazı şeylere bu filme açıklık getiriliyor. Aman aman olmamış. :)

KONU : ....

1500491.jpg

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
findmeguilty.jpg

İyiki Kowalskii nin önerisini dinleyip izlemişim, gülerken karnınıza ağrılar girecek :D
Imdb Notu 7/10

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
The Girl With The Dragon Tattoo (Ejderha Dövmeli Kız) : Film gerçekten güzeldi. Herkese tavsiye edilir. Yalnız +18 sahneler var. Aile ortamına gelmez söyliyim :D 8/10 verdim :)

1132620.jpg

Merak ediyordum izledim bende beğendim:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Skyline-2010-afis-336x482.jpg

"Teknolojiyi bol bulduk saçalım, yoh ya" Aga tamam teknolojin varda filmin içinede biraz yenilir yutulur konu serpiştir be. 5.8/10

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
"Teknolojiyi bol bulduk saçalım, yoh ya" Aga tamam teknolojin varda filmin içinede biraz yenilir yutulur konu serpiştir be. 5.8/10

Bir arkadaşımın sözünü iletmek istiyorum;

"Senin ismini bile bilmediğin görmediğin galaksiden geliyorlar buraya, sen adamlar bunu nasıl yapabilir abartmasınlar diyorsun" :D bakış açımı değiştiren sözcük oldu bu :)

Sen birde The Fourth Kind filmini seyret :)

Buried _ IMDB : 7,6 / 10 2010

Film benim hoşuma gitti. Tabii fikirler farklıdır ama uzun zamandır böyle kaliteli film seyretmemiştim. Irak'ta yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı olmuş. Film bitmesin diye dua ettim resmen :) Güzel ve dikkat çekici bir film, tavsiye ederim :)

KONU : Gözlerini aç. Irak'ta toprağın 2 metre altında kapalı bir yerdesin. Sadece 90 dakika daha soluk almana yetecek kadar hava var. Dış dünyayla tek temasın, pek iyi çekmeyen ve şarjı da bitmek üzere olan gizemli bir cep telefonu. Her geçen saniye ölüme bir adım daha yaklaşıyorsun...

Ailesine bağlı bir kamyon sürücüsü olan Paul Conroy eski ahşap bir tabuta CANLI CANLI GÖMÜLMÜŞ halde uyanır. Buraya onu kimin neden koyduğunu bilemese de, bu karabasandan kurtulmasına yardım edebilecek tek şey elindeki cep telefonudur. Zamana karşı verdiği bu savaşta en büyük düşmanları telefonun iyi çekmemesi, şarjının az kalması ve havasızlıktır: Paul'ün elinde buradan kurtulması için sadece 90 dakika vardır...

1462758.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Skyline filmindeki meçhul uzaylılar görüldüğü gibi beyinsiz:)Akıl hastanesine filan dalıp milletin beynini kullandıklarını düşünsenize :P

Zaten fazlada dayanmıyor bi beyin uzaylıya , ağzınıza attığınız standart büyüklükte bir şekerin onu ağzınızda çevirip
eriyene kadar geçen süre ile aynı gibi:D

Ama filmin sonunda aşk temasını güzel işlemişler.Keşke sinema izleyeseydim diyorum
fakat muhtemelen doyurucu gelmeyeceği için söylenerek salondan ayrılabilirdim.
Son olarak Jarrod idi galiba esas oğlanın adı, onu bu filmde görmek şaşırtıcıydı.Malum biz onu başka
filmlerde görmeye alışmıştık:w00t:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Skyline filmindeki meçhul uzaylılar görüldüğü gibi beyinsiz:)Akıl hastanesine filan dalıp milletin beynini kullandıklarını düşünsenize :P

Zaten fazlada dayanmıyor bi beyin uzaylıya , ağzınıza attığınız standart büyüklükte bir şekerin onu ağzınızda çevirip
eriyene kadar geçen süre ile aynı gibi:D

Ama filmin sonunda aşk temasını güzel işlemişler.Keşke sinema izleyeseydim diyorum
fakat muhtemelen doyurucu gelmeyeceği için söylenerek salondan ayrılabilirdim.
Son olarak Jarrod idi galiba esas oğlanın adı, onu bu filmde görmek şaşırtıcıydı.Malum biz onu başka
filmlerde görmeye alışmıştık:w00t:

SKYLINE filminde zaten bir şeyler eksik kalmış. Seyrettiğimde hoşuma gitti. Ama içi boş şeker yersin de, yediğinden bir şey anlamazsın durumunda oldum. :) Muhtemelen yapımcılar da filmin böyle olacağını fark etmişler ve baş rol için Eric Balfour'u seçmişler :) Ne diyeyi, hakkını vermiş bence :)