Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sad Movie/Acıklı Film
Birbirinden farklı ama bir şklde birlşen haytlarını hikayesi...Sonuna kadar güldürüp bni ağlatan bir film oldu. Gerçekten izlnmesi gerekn bir film.Güney Kore farkıyla
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim: Sakın filmi izlemeden önce filmin özetini okumayın veya fragmanını izlemeyin.
Zindan Adası, tam anlamıyla bir gizem ve gerilim filmi. Özellikle filmin sonu muhteşem. Gerçekten güzel bir film.
Filmi indirdikten sonra altyazılar uyumlu mu diye bakayım dedim ve bir iki kilit sahneye rastgeldim. Çok pişmanım, altyazı kontrolü yaparken dikkatli olun derim.
Oldukça iyi bir filmdi bence. İnsan ve hayvan dnalarını birleştirerek yeni bir canlı oluşumunu ve sonrasında cereyan eden gerilim dolu olaylar zincirini konu alıyor
American History X
(Filmi İzlemeyi düşünenler okumasın)
Edward Norton en sevdiğim oyunculardandır.Forumda üst üste çoğu kişinin avatarında onun bu filmdeki resmini görünce dayanamadım izledim.Gerçekten etkileyici ve hayatta her zaman tek başına olduğunuzu gösteriyor.Klasik tam mutluyken içine edilme sonuyla bitiyor.Her şey iyiyken bir kararın her şeyi sıfırladığını gösteriyor.Sevindiğim olay çok daha mutlu olmadan kötü sonun gelmesi, bir yerden sonra alışıtrıyorsunuz zaten kendinizi.