Soru En son hangi filmi izlediniz?

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
CineBonus sinemasında 3D ile AVATAR

hikaye bilindik ama görsellik muhteşemdi

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dostlar izlediğiniz filmin adını yazıp geçmek yerine kısa bi cümleyle filmin sizde bıraktığı izlenimide yazarsanız güzel olur bu sayede sadece post kasmış olmazsınız, bizleride bilgilendirmiş olursunuz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yumurta.

yumurta_afis64e4fb6064e2cd83by.jpg

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Avatar 3 boyutlu (abi gavur yapıyor. filmleri bizede izlemesi kalıyor.)

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yamakası yı ızledım tavsıye ederım ozellıklede 1i....turk yapımı olarakta ask tutulması...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Traitor diye bir film. Amerikalıların böyle bir film yaptıklarına inanamıyorum hala... İmdb puanı iyi tavsiye ederim kesinlikle pişman olmayacaksınız.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
MV5BMjAwMDAwODg2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzQ1MzczMQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

9/10 Vereceğim Bir Film . Çok Karmaşık ve Gizem Dolu Bir Hikaye Filmcilerin Mutlaka İzlemesi Gerekli Çok Keyif Aldım 2 Saatlik Bir Film Olsada
Heleki O Mühendis'in Alfred'in İkizi Çıkınca Tam Bir Afallama Geçirdim :)
Sonu 2 incisi Çekilecekmiş Gibi Bitiyor ama Daha 2 cisinden Haber Yok !

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Merak üzere kanal-i-zasyon filmini izledim. TV denen aptal kutusuna bence güzel eleştiriler getirilmiş. Filmin sevmediğim tek yanı diyaloglar da bolca geçen küfürlü konuşmalar oldu. Bu akım da moda oldu sanırım. Gerçi sokaklarında bir karış boyuyla çok daha ağır küfürler eden çocuklar bulunan bir ülke de böyle filmleri de artık insanlar olağan karşılıyor olmalı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Banlieue.13.Ultimatum

Aksiyon filmi seven varsa mutlaka izlesin derim.Filmde neredeyse hiç konuşma yok:)Sürekli aksiyon var.Buna rağmen sağlam bir senaryo oturtmuşlar filme.

Filmin sonlarına doğru süper ahramanlara yakın tiplemeler çıkıyor ama insanüstü özellikleri yok.buna rağmen gerçeklik sınırlarını zorlamışlar.

w6y4pj.jpg

9tel4i.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=pgLftiAbxDI

indirmişken çözünürlüğü iyi olanı indirin 720p de çok güzel tat alırsınız izlerken.

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Banlieue.13.Ultimatum

Aksiyon filmi seven varsa mutlaka izlesin derim.Filmde neredeyse hiç konuşma yok:)Sürekli aksiyon var.Buna rağmen sağlam bir senaryo oturtmuşlar filme.

Filmin sonlarına doğru süper ahramanlara yakın tiplemeler çıkıyor ama insanüstü özellikleri yok.buna rağmen gerçeklik sınırlarını zorlamışlar.

w6y4pj.jpg

9tel4i.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=pgLftiAbxDI

indirmişken çözünürlüğü iyi olanı indirin 720p de çok güzel tat alırsınız izlerken.

Bende bu filmi beğenen biri var mıdır diye merak ediyordum. Fransızlar aksiyon filmlerinde pek başarılı değiller.

Lakin zevkler ve renkler tartışılmaz.

Adı pek duyulmamış bir film tavsiyesi vermem gerekirse,

Esrarengiz Kadın
3856-esrarengiz-b.gif

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Outlaws...7/10
ne zamandır bilgisayarda yatıyordu..iyi filmmiş ama üzerine biraz daha çalışılsaymış bi Fight Club çıkabilirmiş...