Soru En son hangi filmi izlediniz?

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
az önce 2012 yi izledim saçma sapan bir film olmuş görsel efektler abartılmış bilimsel hiçbir yanı yok 2012 ile ilgili youtube kullanicilarinin hazırladığı videolar bile daha heycan verici

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Paranormal Activity - 2007 Sakın tek başınıza ve gece izlemeyin :( Ben izledim :D Siz yapmayın bu hatayı :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
transformers_revenge_of_the_fallen.jpg

Az önce izledim müthişti.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şimdi 2012 yi İzledim .

Valla 6.0/10 Verebileceğim Bir İzlemessenizde Çok Şey Kaçırmış Olmassanız .! Gene 1 kişi Üzerine Kurmuşlar Kıyamet Senaryosunu Genelleme Almalılar Bu Tip Filmlerde Kesit Kesit Her Kısımdan İnsanlar olarak . Ve Her Zamanki Gibi ABD Başkanı Kendini Feda Ediyor :)

Efektleri Son Derece Güzeldi Ama Konu Tatmin Edici Değil . Heleki Bir Sahnesinde Yıkılın Gir Gökdelenden Sarkan insanlar Vardı 1 Saniyelik Bir Geçişti Ama Gözüme Çarptı Orası Mükemmel Olmuştu!

Altını Çizmek istedim

e.emo14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Terminatör 4 izledim simdi 7.3/10 eder bi film güzeldi hostu cristian bale gene harikaydı :)

not:simdi goeman die bi filme baslicam.Japonyanın robin hood'nun yasam hikayesi ins güzeldir :)

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Geçen hafta Nefes'i izlemiştim ve beni büyük ölçüde tatmin etti. Kısmetse Çarşamba'da Gladio'dayım.

ISTEBU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün Death Note 1 filmini izledim , Anime dizi filmi daha güzeldi bence.

e.emo14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abim öve öve bitiremedi o filmi bende çok merak ediyorum boş bi vaktimde ilk işim onu izlemek olacak

rapchy walla su ana kadar piyasada izlemedim film kalmadı nerdeyse ama bu filme ne iyi diyebilirim ne kötü deisik bisey.Bi sahneye bakıyorum olağanüstü bi sahneye baklıyorum cizgi film gibi:DAyrıca kesinlikle türkce izleme seslendirme cok kötü.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
En son Tv'de Plajda'yı izledim.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
rapchy walla su ana kadar piyasada izlemedim film kalmadı nerdeyse ama bu filme ne iyi diyebilirim ne kötü deisik bisey.Bi sahneye bakıyorum olağanüstü bi sahneye baklıyorum cizgi film gibi:DAyrıca kesinlikle türkce izleme seslendirme cok kötü.
Dublajlısı vardı orjinali bulayım ozaman :) Teşekkürler

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şimdi 2012 yi İzledim .

Valla 6.0/10 Verebileceğim Bir İzlemessenizde Çok Şey Kaçırmış Olmassanız .! Gene 1 kişi Üzerine Kurmuşlar Kıyamet Senaryosunu Genelleme Almalılar Bu Tip Filmlerde Kesit Kesit Her Kısımdan İnsanlar olarak . Ve Her Zamanki Gibi ABD Başkanı Kendini Feda Ediyor :)

Efektleri Son Derece Güzeldi Ama Konu Tatmin Edici Değil . Heleki Bir Sahnesinde Yıkılın Gir Gökdelenden Sarkan insanlar Vardı 1 Saniyelik Bir Geçişti Ama Gözüme Çarptı Orası Mükemmel Olmuştu!

Altını Çizmek istedim

az önce 2012 yi izledim saçma sapan bir film olmuş görsel efektler abartılmış bilimsel hiçbir yanı yok 2012 ile ilgili youtube kullanicilarinin hazırladığı videolar bile daha heycan verici

2012. Alıntı yaptığım mesajlara katılıyorum.

Bu arada kanal-i-zasyon'u izleyen var mı?

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En son film değilde Prison Break'ı bitirdim MükemmeL ve ötesi 10 kere izlesem sıkılmam

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
lost dizisinin sezonlarıı indirebileceğim paylaşımı yüksek bir torrent linki bilen var mıdır:S

Zachary

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Cyborg Girl

Gelecekten geçmişe gelen robot kızımız :)
Kendisini faaliyete geçiren kişinin geçmişine dönüp onun arkasını kolluyor ve tabiki aşkta var. Güzel bir film izlemeye değer. Ayrıyetten komikte :)))

1o * 7

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Apocalypto izledigim film ise sınıftaki herkes begenmişti hatırlamıyorum ben :d

2012 izledim
Prison Break bitircem 2 güne :d

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kurtlar Vadisi;Gladio-Soldaki son ev(4. izleyişim)-Korku Pusuda-Psikopat-Şizofren