Soru En son hangi filmi izlediniz?

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
the-ugly-truth-poster-heigl-butler.jpg

Dün gece kız arkadaşımla izlediğim ve kesinlikle güzel olduğunu düşündüğüm bu filmi romantik komedi tarzı seven herkezin izlemesini öneririm.:thumbup1::tt1:

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
the-ugly-truth-poster-heigl-butler.jpg

Dün gece kız arkadaşımla izlediğim ve kesinlikle güzel olduğunu düşündüğüm bu filmi romantik komedi tarzı seven herkezin izlemesini öneririm.:thumbup1::tt1:

dün gece erkek arkadaşımla izlediğim ve kesinlikle güzel olduğunu düşündüğüm bu filmi romantik komedi tarzı seven herkesin izlemesini öneririm:thumbup1::tt1:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
23'ü izledim

23 Numara Filminin Konusu

23 sayısını koyu bir saplantı hâline getiren Walter Sparrow (Jim Carrey), bir zamanlar ideal olan hayatını gerek kendisinin gerekse sevdiklerinin ölümüne yol açabilecek bir psikolojik işkence cehennemine dönüştürür. Walter bir türlü elinden bırakamadığı 23 Numara adlı gizemli romanın etkisiyle, karısı Agatha (Virginia Madsen) ve ergenlik çağındaki oğlu Robin’le (Logan Lerman) geleceğine devam edebilmek için geçmişindeki sırların kapısını açmaya mecbur kalır.

Kitap, Walter’a Agatha tarafından doğumgünü hediyesi olarak verilmiştir ve konu aldığı tüyler ürpertici ve gizemli cinayet, karanlık ve tuhaf biçimde adeta Walter’ın hayatını yansıtırmışçasına anlatılmaktadır. Kitaptaki ana karakter olan dalgın dedektif Fingerling’in (onu da Carrey canlandırıyor) hayatı, Walter’ın kendi geçmişini çağrıştıran anlarla doludur. Kitabın dünyası canlanmaya başladıkça, Walter onun en korkunç ve kışkırtıcı bölümünün girdabına kapılmaya başlar: Fingerling’in 23 sayısının gizli gücüne duyduğu saplantısına.

Bu saplantı kitaptan yayılıp, Walter’ı kontrol etmeye başlar. Hayatında her yerde bu sayıyı görmektedir ve Fingerling’le aynı korkunç suçu, yani bir cinayet işlemeye mahkum olduğuna inanmaya başlar. Kabus gibi hayaller Walter’ın aklını esir alır. Bu hayallerde karısı ve aile dostları Isaac French’in (Danny Huston) başına korkunç şeyler gelmektedir. Bu durumda Walter’ın kitaptaki gizemleri çözmek için umutsuzca çırpınmaktan başka şansı kalmaz.

Eğer 23 sayısının ardındaki gücü çözebilirse, geleceğini de değiştirebilecektir.

Yönetmen : Joel Schumacher
Senaryo : Fernley Phillips
Oyuncular : Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman, Danny Huston, Lynn Collins
Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : The Number 23
Yapımcı Firma : Contrafilm
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 95 dakika
Resmi Sitesi : http://www.number23movie.com/
Dağıtıcı Firma : Warner Bros
Vizyon Tarihi : 02.03.2007

idobay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2012 hakaten izlenmesi gereken bir flim insanlik adina anlamli mesajlar veriliyor..

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Public Enemy
Amerikada buhran yıllarında geçen hikaye Gerçek hayattan alınmış american gangster John Dilinger ve çetesi ile FBI arasındaki hikaye

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Zombieland...9/10
korku, gerilim filmlerindeki klişelerle dalga geçen bir film. ama "scary movie" tarzında değil..daha akıllıca ve seviyeli bir şekilde bence..
kaçın sakırmayın. seyredin

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2012 yaklaşık 6 saat önce izledim ve halen etkisinden kurtulamadım LÜTFEN izleyin.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Smallville'e başladıgımdan beri film izleyemiyordum dün akşam Terminator Salvation'ı izledim müthişti

terminator-salvation-poster2.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adamım John Cusack 2012 filminde yine döktürmüş.Yönetmenide tebrik etmek gerek güzel iş çıkarmış.Özellikle yıkım ve patlama sahneleri müthişti.Kesinlikle bekleneni veren bir film.Verdiğiniz 8 liranın hakkını veriyor:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
District 9 filmine güzel diyenleri öldürmek istiyorum. :mad:

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Underworld

---------- saat 09:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:18 eklenmişti ----------

Underworld filmi gerçekten çok başarılı makyajı var:P

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla son 1 haftada sırasıyla YUKARI BAK / 2012 ve NEFES filmlerini izledim.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dün gece yapacak çok işim yoktu, TVde'de beni cezbedecek fazla yayın zaten yok, oturdum Dabbe filmini seyrettim. Son yıllarda yapılan atılımlar Türk sinemasını kıpırdatıyor ve gerçekten güzel prodüksüyonlara da denk geliniyor olsa da Dabbe filmi çok boş geldi. Açıkçası beğenmedim.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Terminator Salvation...7/10
izlenilebilir bir filmdi..en azından Transformers 2 gibi bezdirmedi diyebilirim.
HalfLife 2 görüntüsü, ortamı ve sesleri hakimdi..Ara ara vidyo bitecek ve oyun başlayacak hissi uyandırıyor.
Hikaye anlatımında ara ara kopukluklar da olmasa 8 üstü bir puan alırdı benden ...