Soru En son hangi filmi izlediniz?

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ateşten Kalbe Akıldan Dumana 8/10

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
GI JOE:RISE OF COBRA kötü bir uyarlama olmuş, aksiyon sahneleri çok hızlı,
ve tek filimle olaylar başlayıp bitiyor. Sonuç beğenmedim:thumbdown:

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
harry-potter-and-the-half-blood-prince-2009.jpg

8/10 Birkez daha izlediğim halde yinede zevkliydi.Ama savaş sahneleri serinin sonraki filmine bırakılmıştı.Bu seride aşk ağırlıydı....

gi-joe-the-rise-of-cobra-6-1024.jpg

7/10 efektler güzeldi.Filmin sonu devamının geleceğini gösterir nitelikteydi.Aksiyon dışında azda olsa dram buluyordu.

jeuq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
District 9............. tavsiye edrim..:)

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
alacakaranlık : güzel romantik bir film
eagle eye (kartal göz) : mükemmel aksiyon

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
müzede bir gece 2

bide bişi sorcam. hani komik bi animasyon film vardı. bi evde yaşlı bi adam balonlarla eviyle beraber uçuyordu. komşusunun yaramaz çocuğu da geliyordu falan. o filmin adı neydi

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
müzede bir gece 2

bide bişi sorcam. hani komik bi animasyon film vardı. bi evde yaşlı bi adam balonlarla eviyle beraber uçuyordu. komşusunun yaramaz çocuğu da geliyordu falan. o filmin adı neydi

Up türkçe adı yukarı bak o filimin adı :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ada - The island 2005
MV5BMTk4MjQzMTI1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTg4NTAzMQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor), 21. yüzyılda, ütopik denebilecek dış dünyaya kapalı bir tesiste yaşamaktadır. Bu tuhaf yerdeki herkes gibi, o da yeryüzündeki kirlenmeden nasibini almamış tek yer olduğu söylenen 'Ada'ya gidecek kişilerin arasına seçilmenin hayalini kurmaktadır. Ancak kısa bir süre sonra, varoluşuyla ilgili pek çok şeyin yalan olduğunu fark eder. O ve bu tesisteki herkes, kendilerini yaratan insanlar için 'yedek parça' sağlayan klonlardır. İnsanlara organ sağlamak için kullanılacağı gün gelmeden önce, Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) adlı güzel arkadaşıyla birlikte bu tesisten firar ederler. Tabii ki, onları yaratan enstitü peşlerine düşecek ve amansız bir takip başlayacaktır.
http://www.sinema.com/film/5578/ada
aksiyon,macera,bilimkurgu,aşk :)
http://www.imdb.com/title/tt0399201/

herkese tavsiye edrim.. :)

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arı filmini seyrettim. Çizgi animasyon. Bilmeyen yoktur heralde

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
District-9.aspx

Enteresan bir filmdi..Peter Jackson dedinmi akan sular durur:)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Angels & Demons .....iyi klasik bir filmdi...artık gizemleri çözme işi sıradanlaşmaya başladı..yeni bir film gibi şaşırtmadı..bazı yerlerde "National Treasure..." izliyormuşum gibi geldi..
Bunların haricinde, içerisinde Vatikan, kilise ve Hristiyan tarihi özeleştirileri bulunsada genel olarak bunların propagandasını yapar bir havada geçiyor film.

Sonuç olarak kaliteli bir film gibi dursa da izlenmese de olabilir diyorum..7/10

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Rock'n Rola...Bir sinema sitesine yazdığım yorumumu yapıştırıyorum.

Süper bir film yaa.Bu tür filmlere bayılıyorum doğrusu yaa.Dur durak bilmiyor.Acayip hoşuma gitti.Kötü yorumlara sakın bakmayın.Özellikle beğendiğim bir kaç şeyi söyleyeyim.Öncelikle filmin girişini gerçekten beğendim.Filme başladığınız andan sizi filmin içine alıyor film.Başlangıçtaki müzik olsun filmdeki karakterlerden bahseden konuşan kişi olsun girişi süperdi.Sonra o 2. soygundan sonraki sahneler neydi yaa.Acayip güldüm ben yaa.Adamlar bir türlü ölmüyor yaaa :)En sonunda tünelde saklanıyor yaa.Uzaktan çekim yapmışlar.Vuruyor yine bişey olmuyor.Koptum yaaa.Hele hele o Rusların tekrar onu bulduklarında içeri ilk gidiklerinde insan acayip gülüyor.Yaaa yine mi bunlar diyorsunuz.Hele ondan sonra diğer ekip içeri girdiğindeki sahne .Anlat anlat bitmez.Bir tablo nelere yol açıyor.O tablo eksenli olaylar gerçekten süper olmuş.Bir onda bir bunda tablo :) Ve filmin sonu gerçekten çok güzeldi ,güzel bir sonla bitiyor.Sonunda bir gammazcı :) Bulunuyor ve... Hele Rocknrolla yıldızının konuşmaları çok acayip gerçekten ve güzeldi.Acayip bir konuşma şekli vardı.

Rock'n Rolla :)

O muhasebeci kadına ne oldu acaba onu göstermediler.Herhalde ölmüştür :)

Ben gerçekten çok beğendim .Bu tür filmleri gerçekten çok seviyorum.Sizde izleyin kesin zevk lacaksınızdır. 7.5/10 veriyorum.Bu filmi sevenler SNATCH filminide seveceklerdir ya da Snatch'i sevenler bunuda sevecektir.İYİ SEYİRLER :)

WesT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Drag Me To Hell, gerilim-korku filmi.Filmin konusu bankada çalışan bir kadının yaşlı kadını rezil etmesiyle ve bunun üzerine yaşlı kadının bankacıyı lanetlemesiyle başlayan bir film.
Öyle ahım şahım bir korku filmi olmasada izlemenizi tavsiye ederim.5/10

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Angels & Demons .....iyi klasik bir filmdi...artık gizemleri çözme işi sıradanlaşmaya başladı..yeni bir film gibi şaşırtmadı..bazı yerlerde "National Treasure..." izliyormuşum gibi geldi..
Bunların haricinde, içerisinde Vatikan, kilise ve Hristiyan tarihi özeleştirileri bulunsada genel olarak bunların propagandasını yapar bir havada geçiyor film.

Sonuç olarak kaliteli bir film gibi dursa da izlenmese de olabilir diyorum..7/10
Angels & Demons'ı bilmem ama Büyük Hazine en sevdiğim yabancı filmdir...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
olduren-sis.jpg

Güzel bi bilim-kurgu filmiydi :)
10/7.5 veriyorum
oyuncular başarılıydı

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
X-Men Wolverine 7.5/10.... önceki x-men filmlerinde bu Wolverine ne işe yarar diyordum..
eski haline bakınca çok ilerleme kaydettiğini görüyorum..