Soru En son hangi filmi izlediniz?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Crank 2 de var :) oda güzel saçma bi film ama izlenmesi gerekli.başrolde jason olunca insan saçma da olsa izleyesi geliyor :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Crank 2 de var :) oda güzel saçma bi film ama izlenmesi gerekli.başrolde jason olunca insan saçma da olsa izleyesi geliyor :D

Ben de tam tersini düşünüyorum bir filmde başrolde Statham,Schwarzenger ya da Stallone varsa o film izlenmemeli diye düşünüyorum:)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yanlış düşünce :D taşıyıcı serisi kötü mü

Kötü tabi:) anlamsız diyaloglar, zorlama karıştırılmaya çalışılan vasat hikaye, olağanüstü sahneler ve daha bir çok şey statham'ın crank dışında adam gibi bir filmi yok ama yan rollerde oynadığı the italian job, snatch ya da lock stock and two smoking barrels filmleri çok daha başarılı artı olarak arabalı aksiyon filmi istersen bourne serisi transporter sersine yüzbin basar ama ana fikir kesinlikle araba değil onuda belirteyim

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Keanu için izledim.. fena değildi...

47-ronin-poster1.jpg

Tek bir sahnesi dışında berbat bir filmdi bence :)

snowpiercer-il-poster-italiano-287568.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=19025]AliA[/MENTION]; bu arada izleme ders çalış sen :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben bu crank serisini izleyeli 6 yıl oluyor. :D
sadece tekrar izlemek geldi içimden.jason,hitman'ı reddetti crank için ek bilgi olsun bu da.:)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
2001: A Space Odyssey

hem sıkıcı hem güzel :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
pJUAycP.jpg

Oyuncu kadro kalitesine binaen girdiğim beklentinin altında kaldı. ama gerek o dönemi ve şehirleri harikulade yansıtışı (istanbul gibi) , gerekse sonuna kadar tuttuğu gizem, her halükarda izlenilir kılıyor. 7.5/10

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
DX8b9Z.jpg

geçen canım sıkıldı izlemek istedim :) eskiden izlemiştim gerçi.izlemeyenlere şiddetle tavsiye.başlarda biraz sıkıcı olabilir fakat sonuna kadar izlemelisiniz.

Sekiz yaşında bir çocuk olan Cole Sear karanlık güçlerin etkisi altındadır. Zaman zaman hayaletler tarafından ziyaret edilen bu çocuk, gölgelerin arasından ortaya çıkıveren hayaletlerle kendi iradesi dışında bağlantılar kurmakta ve bu durumdan çok korkmaktadır. Kendisinde normal ötesi bir takım güçlerin var olduğunun farkına varan küçük çocuk bunların sebebini anlayamadığı gibi çektiği acıları da çocuk psikoloğu Malcolm Crowe'un dışında hiç kimseye anlatamamaktadır. Ancak küçük hastasındaki doğaüstü yeteneklerin gerisindeki esrar perdesini aralamaya çalışan psikoloğun çalışmaları ilerledikçe her ikisinde de bir takım korkutucu ve açıklanamaz gelişmeler başlayacaktır.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Captain-America-2-51.jpg

Beyaz perdenin başından geldiğim gibi sıcak sıcak evet güzeldi ama ne biliyim aksiyonu nedense doyurmadı beni büyülenmedim şahsen(Scarlett Johansson konu dışında tabi :devil:) 8.3 şuanlık oylaması ama bana göre 7 lik bir filmdi en fazla.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
gqt4hKb.jpg

We Come as Friends (2014)

Bugün İstanbul Film Festivali kapsamında Beyoğlu Sinaması'nda izledim bu belgeseli. Yönetmen Hubert Sauper'ın 6 yılda tamamladığı bir Afrika belgeseli. Sudan'daki yeraltı kaynaklarını sömürmek için batı hegemonyasının oynadığı kirli oyunları ve bu oyunlar sonucu bölge insanının içine düştüğü insanlık dışı yaşantıları konu alıyor.

Beyaz adam olarak insanı kendini sorgulamaya ciddi manada itiyor. Bişeyler yapılmalı ve acilen yapılmalı ama ne?

Bu soruyu gösterime bizzat katılan yönetmene bir izleyici soru cevap kısmında doğrudan sordu ama ondan da yuvarlak bir cevap çıktı. Ben politikacı değilim, sizlere bu görüntüleri göstermek benim görevim, yardım yapın dedi. cevap bu olmasa gerek.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
by7y6ede.jpg

Scarface
Yıllarca izlemek için beklediğim ama bence abartılmış bir film Al Pacino her ne kadar mükemmel oynasada Tony Montana karakterine kıl oldum artı olarak film ortaları sıkıcı olduğu gibi Tony'nin mafya babası olması hikayesi biraz yüzeysel kalmış ona rağmen çok uzun ancak diyaloglar ve o beklenen çatışma sahnesi beni benden aldı diyebilirim

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] spoiler yapıyorsak etiket içinde kullansak daha iyi olmaz mı?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Scarface
Yıllarca izlemek için beklediğim ama bence abartılmış bir film Al Pacino her ne kadar mükemmel oynasada Tony Montana karakterine kıl oldum artı olarak film ortaları sıkıcı olduğu gibi Tony'nin mafya babası olması hikayesi biraz yüzeysel kalmış ona rağmen çok uzun ancak diyaloglar ve o beklenen çatışma sahnesi beni benden aldı diyebilirim

Bu filmi kült yapan şey ne çatışma sahneleri ne de başlı başına konusu. bu film, çoğunluğu diyaloglara dayalı olarak mafya gerçekliğini ve toplumdaki algı yanlışlığını insanların suratına vurmasıyla efsane olmayı hak etmiş bir filmdir. bir bakıma felsefi mafya filmi diyebiliriz. sizin sıkıldığınızı belirttiğiniz uzun diyaloglar, bu filmin temelini oluşturuyor. beğenmemeniz ondan.

herşeyi bir kenara bıraksak, montanın karısıyla restoranda kavga ettiği sahne yeter. Mekandaki onlarca godomana nutuk çektiği sahne. "Benim gibi kötü adamlara muhtaçsınız. böylece bizleri gösterip işte kötü adam o diyebiliyorsunuz. siz benden daha kötüsünüz, ama yalan söylemeyi çok iyi beceriyorsunuz" .

ne filmdi yahu. izleyesim geldi valla :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu filmi kült yapan şey ne çatışma sahneleri ne de başlı başına konusu. bu film, çoğunluğu diyaloglara dayalı olarak mafya gerçekliğini ve toplumdaki algı yanlışlığını insanların suratına vurmasıyla efsane olmayı hak etmiş bir filmdir. bir bakıma felsefi mafya filmi diyebiliriz. sizin sıkıldığınızı belirttiğiniz uzun diyaloglar, bu filmin temelini oluşturuyor. beğenmemeniz ondan.

herşeyi bir kenara bıraksak, montanın karısıyla restoranda kavga ettiği sahne yeter. Mekandaki onlarca godomana nutuk çektiği sahne. "Benim gibi kötü adamlara muhtaçsınız. böylece bizleri gösterip işte kötü adam o diyebiliyorsunuz. siz benden daha kötüsünüz, ama yalan söylemeyi çok iyi beceriyorsunuz" .

ne filmdi yahu. izleyesim geldi valla :)

Yalnız ben diyaloglardan sıkılmadım:)
diyaloglar ve Al Pacino'nun oyunculuğu zaten bana filmi izlettiren unsurdu sondaki o meşhur sahne ise pastadaki çilek oldu:) ama dediğim gibi bazı yerlerde sıkıldım belkide biraz yorgundum ondan dolayı artı olarak filmi beğendim ve bu tür film isteyenlere öneririm ama beklentimin altında kaldı biraz ben ne kadar büyük beklentiyle izledim o da ayrı bir mevzu

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ninja-2-Shadow-of-a-Tear-2013-Movie-Poster.png

Ninja II: Gözyaşının Gölgesi

Film vasattı. Olayların ilerleyişinde ve kurguda saçmalıklar var. Aksiyon orta seviye. 10\5.5

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Dünyam

Vakit bulup izledim en sonunda. İzledikten sonra da şükrettim sahip olduklarım için herkeste aynı etkiyi yaratır mı tartışılır ama beni ciddi anlamda etkiledi :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Labor-Day-Film.jpg

5/10 Filmin konusu çok basitti ya :D Başlangıç fena gelmedi biraz merak uyandırdı ortalarına doğru batırdılar sırf meraktan bitirdim filmi :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Waitress: Boş zamanım olduğu ve güzel yorumlar aldığı için izledim. Evet film güzel aslında, fakat çok yavaş ilerlediğinden bir çok arkadaş beğenmeyebilir ve pek fazla aksiyon yok. Imdb, unutulmaz filmler puanı ve Keri Russel için izledim filmi. :)
10/7 veririm bende filme. :)