vasooo
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Crank 2 de var
oda güzel saçma bi film ama izlenmesi gerekli.başrolde jason olunca insan saçma da olsa izleyesi geliyor 

Crank 2 de varoda güzel saçma bi film ama izlenmesi gerekli.başrolde jason olunca insan saçma da olsa izleyesi geliyor
![]()
Ben de tam tersini düşünüyorum bir filmde başrolde Statham,Schwarzenger ya da Stallone varsa o film izlenmemeli diye düşünüyorum![]()
Yanlış düşüncetaşıyıcı serisi kötü mü
47 Ronin
İzlemeseniz de olur. 6/10
ben bu crank serisini izleyeli 6 yıl oluyor.Crank 2 de varoda güzel saçma bi film ama izlenmesi gerekli.başrolde jason olunca insan saçma da olsa izleyesi geliyor
![]()
uzun zamandır gözükmüyordun...
rolünü layıkıyla getirti zaten resmen savaşmayın diyordu :huh:Hocam sırf Eva Green'in sahneleri yüzünden gitmeme deydi diye yorumlar okudum Eva Green ine lafımız yok şimdi![]()
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] spoiler yapıyorsak etiket içinde kullansak daha iyi olmaz mı?
Scarface
Yıllarca izlemek için beklediğim ama bence abartılmış bir film Al Pacino her ne kadar mükemmel oynasada Tony Montana karakterine kıl oldum artı olarak film ortaları sıkıcı olduğu gibi Tony'nin mafya babası olması hikayesi biraz yüzeysel kalmış ona rağmen çok uzun ancak diyaloglar ve o beklenen çatışma sahnesi beni benden aldı diyebilirim
Bu filmi kült yapan şey ne çatışma sahneleri ne de başlı başına konusu. bu film, çoğunluğu diyaloglara dayalı olarak mafya gerçekliğini ve toplumdaki algı yanlışlığını insanların suratına vurmasıyla efsane olmayı hak etmiş bir filmdir. bir bakıma felsefi mafya filmi diyebiliriz. sizin sıkıldığınızı belirttiğiniz uzun diyaloglar, bu filmin temelini oluşturuyor. beğenmemeniz ondan.
herşeyi bir kenara bıraksak, montanın karısıyla restoranda kavga ettiği sahne yeter. Mekandaki onlarca godomana nutuk çektiği sahne. "Benim gibi kötü adamlara muhtaçsınız. böylece bizleri gösterip işte kötü adam o diyebiliyorsunuz. siz benden daha kötüsünüz, ama yalan söylemeyi çok iyi beceriyorsunuz" .
ne filmdi yahu. izleyesim geldi valla![]()
Keanu için izledim.. fena değildi...
![]()