Ride Along

Bende filmi beğenmedim. İlk başları ortaları neyse de bitişi fiyaskoydu.Snowpiercer
Son derece kötü bir film. Ed Harris var diye seyrettim sadece. Imdb'de neden bu kadar yüksek puan almış bilemiyorum.
2/10
dayanamadım webrip izledim :biggrin:1080p bluray torrente düştü. 3d düşer mi bilemiyorum.
Hercules filmini yukarıda okuyunca sizinkini de öyle algıladım. Çok pardon.
300 3D izlenmeli.dayanamadım webrip izledim :biggrin:
sağ salim nette.sağsalim torrente düştümü acaba ?
hocam, 2 filmde sunumlara düştü.2 olcaktı unutmuşum![]()
babam sağolsun tvyi hiç bize bırakmıyor ki300 3D izlenmeli.![]()
2. film 300 spartalıdan çok 300 atinalı olmuş ve oyuncular pek hoşuma gitmedi![]()
Gideli baya oluyor. Evet bu kadar süre sonra heyecanla beklediğimiz film bekletilerimi karşıladı ama filmden çıkar çıkmaz ilk söylediğim sözde ilki kadar iyi değildi oldu.Bu arada 3 saat uykuyla film izlediğim için zombi gibi çıktım sinemadan ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama kendimi tekrarlayarak ilki kadar iyi olmadığını düşünüyorum bunu düşünmemin ana nedenlerinde biride Themistocles(Sullivan Stapleton) oyanayan kişinin Leonidas ı(Gerard Butler) canlandıran kişiden daha az karizmatik olması. Fimin 3 lemesini yaparlar diye bir umudum oluştu şahsen çıkarkende arkadaşlarla da baya konuştuk. 3 içinde Leonidas ın oğlumu yaparlar diye düşündük kendi aramızda. Acaba kim iyi giderin sonucada mahaliyeti çok olmayacak birisini getirmek isterler diye düşündük ve favori adayımız Jake Gyllenhaal oldu![]()
![]()
Gideli baya oluyor. Evet bu kadar süre sonra heyecanla beklediğimiz film bekletilerimi karşıladı ama filmden çıkar çıkmaz ilk söylediğim sözde ilki kadar iyi değildi oldu.Bu arada 3 saat uykuyla film izlediğim için zombi gibi çıktım sinemadan ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama kendimi tekrarlayarak ilki kadar iyi olmadığını düşünüyorum bunu düşünmemin ana nedenlerinde biride Themistocles(Sullivan Stapleton) oyanayan kişinin Leonidas ı(Gerard Butler) canlandıran kişiden daha az karizmatik olması. Fimin 3 lemesini yaparlar diye bir umudum oluştu şahsen çıkarkende arkadaşlarla da baya konuştuk. 3 içinde Leonidas ın oğlumu yaparlar diye düşündük kendi aramızda. Acaba kim iyi giderin sonucada mahaliyeti çok olmayacak birisini getirmek isterler diye düşündük ve favori adayımız Jake Gyllenhaal oldu![]()
2. film 300 spartalıdan çok 300 atinalı olmuş ve oyuncular pek hoşuma gitmedi
Hocam sırf Eva Green'in sahneleri yüzünden gitmeme deydi diye yorumlar okudum Eva Green ine lafımız yok şimdileonidas hakkın rahmetine kavuştuartık o yok.bence bu film gayet iyiydi.bu devam filmi değilde daha çok başka bir cephede ki savaşı anlatan film olarak düşünmek lazım.ayrıca temiktiklis
ve artemisia :thumbup1: