Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Ride Along
Ride_Along.jpg

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
The Legend of Hercules

Senaryo kötü, yapım kalitesiz. Bir Spartaküs'e bel bağlamışlar sanki. O kadar reklam yaptılar, fos çıktı.
2/10

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
a8adadar.jpg

Shooter
Konusu çok değişik olmamasına rağmen sıkmayan ve heyecanlı bir film olmuş

y6u6eha3.jpg

Enemy of the State
Vooov diyorum konusu ve anlattıkları itibariyle hayatımızın her an tek bir şey üzerinden mahvolabileceğini anlatan süper bir film neden daha önce izlememişim diyorum

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arab-Countries-Banned-Noah-Film-Russell-Crowe.jpg

Bu aralar gittiğim filmleri yazmadım yavaş yavaş yoruma dökeyim en son Noah'a gittik.Şahsi fikrim bence gayet güzeldi ama beğenmeyen arkadaşlarım oldu. Film ilk yarısı yeterince aksiyon üzerine kuruluydu diğer yarısında da drama üzerine kuruluydu diyebilirim. Bizim bildiğimiz konulardan çokça çarptırılmış ve dramileze edilmişte olsa izlemeye değer bir filmdi.Şuan imdb ortalaması 6.6 da gidiyor ama bence 7 yi zorlardı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O değil de bu aralar hiç film izlememişim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Snowpiercer

Son derece kötü bir film. Ed Harris var diye seyrettim sadece. Imdb'de neden bu kadar yüksek puan almış bilemiyorum.
2/10

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
My sassy girl komedi romantizm karışımı bir film herzamanki bu izlediğim 2. kore filmi adamlar dramı yaşatıyorlar filmlerinde

kallifurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nuh : Büyük Tufan

Dinimizi yansitmayan ama muhtesem görsellere sahip güzel bir film di

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
47 Ronin

Güzel film; ancak Japonca çekilseydi harika olurdu. Biraz uzun olmuş 1.15 gibi sıkılmaya başladım.
Japon zırhları çok güzel. Hiroyuki Sanada güzel sürpriz oldu.

7.7/10

images

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
300-rise-of-an-empire-poster.jpg

Gideli baya oluyor. Evet bu kadar süre sonra heyecanla beklediğimiz film bekletilerimi karşıladı ama filmden çıkar çıkmaz ilk söylediğim sözde ilki kadar iyi değildi oldu.Bu arada 3 saat uykuyla film izlediğim için zombi gibi çıktım sinemadan ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama kendimi tekrarlayarak ilki kadar iyi olmadığını düşünüyorum bunu düşünmemin ana nedenlerinde biride Themistocles(Sullivan Stapleton) oyanayan kişinin Leonidas ı(Gerard Butler) canlandıran kişiden daha az karizmatik olması. Fimin 3 lemesini yaparlar diye bir umudum oluştu şahsen çıkarkende arkadaşlarla da baya konuştuk. 3 içinde Leonidas ın oğlumu yaparlar diye düşündük kendi aramızda. Acaba kim iyi giderin sonucada mahaliyeti çok olmayacak birisini getirmek isterler diye düşündük ve favori adayımız Jake Gyllenhaal oldu :)

Kallican

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Gideli baya oluyor. Evet bu kadar süre sonra heyecanla beklediğimiz film bekletilerimi karşıladı ama filmden çıkar çıkmaz ilk söylediğim sözde ilki kadar iyi değildi oldu.Bu arada 3 saat uykuyla film izlediğim için zombi gibi çıktım sinemadan ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama kendimi tekrarlayarak ilki kadar iyi olmadığını düşünüyorum bunu düşünmemin ana nedenlerinde biride Themistocles(Sullivan Stapleton) oyanayan kişinin Leonidas ı(Gerard Butler) canlandıran kişiden daha az karizmatik olması. Fimin 3 lemesini yaparlar diye bir umudum oluştu şahsen çıkarkende arkadaşlarla da baya konuştuk. 3 içinde Leonidas ın oğlumu yaparlar diye düşündük kendi aramızda. Acaba kim iyi giderin sonucada mahaliyeti çok olmayacak birisini getirmek isterler diye düşündük ve favori adayımız Jake Gyllenhaal oldu :)
2. film 300 spartalıdan çok 300 atinalı olmuş ve oyuncular pek hoşuma gitmedi

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

2. film 300 spartalıdan çok 300 atinalı olmuş ve oyuncular pek hoşuma gitmedi

leonidas hakkın rahmetine kavuştu :D artık o yok.bence bu film gayet iyiydi.bu devam filmi değilde daha çok başka bir cephede ki savaşı anlatan film olarak düşünmek lazım.ayrıca temiktiklis :D ve artemisia :thumbup1:

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
leonidas hakkın rahmetine kavuştu :D artık o yok.bence bu film gayet iyiydi.bu devam filmi değilde daha çok başka bir cephede ki savaşı anlatan film olarak düşünmek lazım.ayrıca temiktiklis :D ve artemisia :thumbup1:
Hocam sırf Eva Green'in sahneleri yüzünden gitmeme deydi diye yorumlar okudum Eva Green ine lafımız yok şimdi :D