Bende izlerimde çok geç baslıyor
Iris 1.sezon 14. bölüm izlediğim en iyi bölümdü :thumbup1:
Güney ile Kuzey Kore arasındaki gizli ilişkiler diye basite indirgedim çünkü konu hakkında bilgi verirsem spoiler'a girer. İzlemek istersen zevk alamayabilirsin.Konusu nedir dizinin?
Güney ile Kuzey Kore arasındaki gizli ilişkiler diye basite indirgedim çünkü konu hakkında bilgi verirsem spoiler'a girer. İzlemek istersen zevk alamayabilirsin.
Spartacus 3.sezon 8.bölüm
Yok böyle bir dizi müthiş bir bölümdü![]()
Spartacus 3.sezon 8.bölüm
öyle bi dizimi var yahu ? Varda benimmi haberim yokspoilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cursing::hammer:
spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cursing::hammer:
crassus'un oğlu geleni geçeni .....Spartacus 3.sezon 8.bölüm
Yüz ifadesi sahnesi gerçekten çok başarılıydı ata'da binememişcrassus'un oğlu geleni geçeni .....arkadaş nasıl bir insandır bu velet..gece gece sinirlerimi bozdu.
bu arada acı sona adım adım yaklaştığımızı gösterdiler.sezar'ın muharebe öncesi surat ifadesini görünce yerlere yattım.crassus'un bir de hayırdır yatışmışın demesi yerden kalkmamı güçleştirdi...:mrgreen:
agron ve crixus'unbu kadar basit ölüm sahneleri olmamalıydı.gerçi kendi ölüme gitti acımadım yıllardır alışmışız ona üzüldüm bir tek.son olarak agron'un sevgilisinin bu kadar kolay tamam diyip yanın da gelmemesi oldukça saçma geldi.unutmadan spartacüs malı götürdü yine(harika seçim.)
Onu bir arkadaşım da izlememi istedi de bir başlayamadım. O kadar iyi mi yahu ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Onu bir arkadaşım da izlememi istedi de bir başlayamadım. O kadar iyi mi yahu ?![]()
Gannicus'a bir şey olmasın yeter,spartacus için halvet vakti:mrgreen: