- Reaksiyon puanı
- 242
Iris ilk bölümünü izledim hoşuma gitti. 

spartacus sezon3 bölüm7
bir dizi olmasına rağmen en iyi efektlere sahip sinema filmlerinden dahi aşağı kalmayacak efektlere sahip ama detaylara biraz daha özen gösterilirse hiç fena olmaz. koskoca roma ordusunda 1 tane bile ok yok, 1-2 isyancı kadında var. ya romalılara da ver o oktan, ya da diziye hiç sokma. millet kılıçlarla ölümüne savaşırken ablam oradan canı sıkıldığında ok atıyor. erkek adam ok kullanmaz mantığı mı varmış o dönem acaba.![]()
Onların tabiriyle 'Şerefli bir ölüm için' kılıç şart ok bizi bozarspartacus sezon3 bölüm7
bir dizi olmasına rağmen en iyi efektlere sahip sinema filmlerinden dahi aşağı kalmayacak efektlere sahip ama detaylara biraz daha özen gösterilirse hiç fena olmaz. koskoca roma ordusunda 1 tane bile ok yok, 1-2 isyancı kadında var. ya romalılara da ver o oktan, ya da diziye hiç sokma. millet kılıçlarla ölümüne savaşırken ablam oradan canı sıkıldığında ok atıyor. erkek adam ok kullanmaz mantığı mı varmış o dönem acaba.![]()
kısa ve harika hocam kesinliklebu ara boşlukta ben de big bang theory ye iyi sardım. 1 sezon neredeyse bitecek![]()
kısa ve harika hocam kesinlikle
favori karakterin hangisi oldu ?
Dram ağır basıyor mu hocam?Gastikal 27. ve 28.(final) bölümler. İlk Defa bir kore dizisinin mutsuz bittiğini gördüm ama yine de güzel finaldi
(Genel olarak Şu koreliler final yapmayı öğrensin).
Dram ağır basıyor mu hocam?
Öyleyse bakarım ben bu diziye. Teşekkürler.Fazla dram yok en azından ağır basmıyor. Olaylar japon işgali korede geçiyor.
3. bölümün hd si yeni düştü
3. bölümün hd si yeni düştü
4. bölümün hd si düştü mü ki ?![]()