zeusmeizu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 163
Evet güzel gibihe pardon, masumlar apartmanını izledik geçen gün, güzel dizi.
Evet güzel gibihe pardon, masumlar apartmanını izledik geçen gün, güzel dizi.
Hekimoğlu
Evet Sdn Forum halkı bayağıdır aklımda olan bir konuydu.En son hangi filmi seyrettiniz? Konusunun olmasına rağmen böyle bir konunun olmaması beni rahatsız ediyordu...
Herkes özellikle en son hangi yabancı/Türk dizisini izlediğini ekleyerek dizi hakkında eleştiri ve yorumlarını yazabilir.Çok beğendiği ve takip ettiği dizisini burada paylaşarak dizi arayan arkadaşlara yardımcı olabilir ve takip ettiği, izlediği dizi hakkında diğer arkadaşlarla yorum yapabilir...
Uygun görülür ise konunun sabit olmasını istiyorum.
Nasıl hocam güzelmiVikings
Beni sardı hocam, belki size göre değildir güzel gelmez ama bence güzel dizi.Nasıl hocam güzelmi
Mare of Easttown (2021-)
Yahu arkadaş,dizilerin yarısından çoğu dedektifler üzerine.Başka konumu kalmadı ,yahu.Ekli dosyayı görüntüle 149522
Herkesin herkesi tanıdığı Pennsylvania'daki küçük bir kasabadaki bir dedektif, hayatının parçalanmasını engellemeye çalışırken yerel bir cinayeti araştırır. Basit ve bir o kadar da gerçekçi bir hikaye. Birinci bölümünü izledim. Aksiyon ve temposu düşük olsa da bölüm sonunu tam zirvede bıraktı. Oyuncu kadrosu harika. Sanırım izlemeye devam edeceğim.
Dizilerin çoğu zaten suç, gerilim ve dram türünde değil mi ki doğal olarak polis ve/veya detektifler olayların içinde.Yahu arkadaş,dizilerin yarısından çoğu dedektifler üzerine.Başka konumu kalmadı ,yahu.
en son netflix dizisi olarak yeni netflix kullanıcısı olduğum için la casa de papel izlemiştim
Evet Sdn Forum halkı bayağıdır aklımda olan bir konuydu.En son hangi filmi seyrettiniz? Konusunun olmasına rağmen böyle bir konunun olmaması beni rahatsız ediyordu...
Herkes özellikle en son hangi yabancı/Türk dizisini izlediğini ekleyerek dizi hakkında eleştiri ve yorumlarını yazabilir.Çok beğendiği ve takip ettiği dizisini burada paylaşarak dizi arayan arkadaşlara yardımcı olabilir ve takip ettiği, izlediği dizi hakkında diğer arkadaşlarla yorum yapabilir...
Uygun görülür ise konunun sabit olmasını istiyorum.