- Reaksiyon puanı
- 10,459
Her çocuk özeldir
Bu dizi Sherlock tarzında mı?The Mentalist tüm sezonları izlemeye çalışıyorum 6.sezon 3.bölüm.
6 senedir herhangi birşey izlemedim. Ne izlediğimi hatırlamıyorum. Yani Teog'dan beri böyle. 8 de dizi izleyemezdim hiç. Şimdi de canım istemiyor.
Evet Sdn Forum halkı bayağıdır aklımda olan bir konuydu.En son hangi filmi seyrettiniz? Konusunun olmasına rağmen böyle bir konunun olmaması beni rahatsız ediyordu...
Herkes özellikle en son hangi yabancı/Türk dizisini izlediğini ekleyerek dizi hakkında eleştiri ve yorumlarını yazabilir.Çok beğendiği ve takip ettiği dizisini burada paylaşarak dizi arayan arkadaşlara yardımcı olabilir ve takip ettiği, izlediği dizi hakkında diğer arkadaşlarla yorum yapabilir...
Uygun görülür ise konunun sabit olmasını istiyorum.
1 saat önce hoops u bitirdim (netflixde basketbol ile alakali bi cizgi dizi south park gibi bi dizi)
Evet Sdn Forum halkı bayağıdır aklımda olan bir konuydu.En son hangi filmi seyrettiniz? Konusunun olmasına rağmen böyle bir konunun olmaması beni rahatsız ediyordu...
Herkes özellikle en son hangi yabancı/Türk dizisini izlediğini ekleyerek dizi hakkında eleştiri ve yorumlarını yazabilir.Çok beğendiği ve takip ettiği dizisini burada paylaşarak dizi arayan arkadaşlara yardımcı olabilir ve takip ettiği, izlediği dizi hakkında diğer arkadaşlarla yorum yapabilir...
Uygun görülür ise konunun sabit olmasını istiyorum.
cinayetleri araştırıyorlar CBI da çalışıyor.Bu dizi Sherlock tarzında mı?
Attack on titanThe Walking Dead izledim en son gerçekten güzel bir dizi lakin 1. sezondaki aksiyonu 2. sezonda bulamadım parça parça çıkıyor zombiler ama çıktıklarında da sağlam şeyler oluyor izleyecek arkadaşlara tavsiye ederim.
Var abi. Benim enişte Ama ben izlemem pek mafya olayları ilgimi çekmiyor. Aslında genel olarak Türk dizileri izlemiyorum çünkü çok uzunlar. Nedir abi bir dizi 2-3 saat. Yapsana şunu 40 dk.Bizim "EDHO"yu izleyen yok mu la?!
Acayip entel takılıyorsunuz ha!
izliyordum çok uzun 3 saat The Mentalist 45 dakika... arka sokaklarıda bıraktım.Bizim "EDHO"yu izleyen yok mu la?!
Acayip entel takılıyorsunuz ha!