muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
olmuyor DNS leri de değiştirdim açmıyor sayfayı 

olmuyor DNS leri de değiştirdim açmıyor sayfayı![]()
hotfile bugünlerde sorunlu ondandır..
6.1.7600.16385 benimki, güncellemelerde tam nedendir acaba :glare:
explorer da 16404 yazıyor tamam şimdi oldubaşka dosyadan bakmıştım orda öyle yazınca biran garipleştim
Peki dahada yükseltmek için ne yapmamız gerek yada niye böyle bilgisi olan var mı 16450 olan var yani..
rapid linkleri varmı acaba teşekkürler
Rapide güncelleme diye dosya yükleyip bi kaç puan kazanmanın çıkarlarını yapmayın lütfen !!
Bu kanaate nereden ulaştınız?yüklemeler benim değil ve yabancı sitelerden alınmıştır,Rapid de hesabım da yok ,kullanmam da .Benim amacım burada çıkar elde etmek değil ve sadece yardımcı olmak,yazdığım mesajlara kısaca bir göz gezdirmeniz bu gerçeği anlamanıza katkı sağlayacaktır.Haksız ve bilinçsizce suçlamalar insanların yardım etme duygularını köreltiyor,sizin fikirlerinize de mutlaka saygı duymak gerekir ama siz karşınızdaki insanları yargısız infaz yapmazsanız ancak o saygıyı kazanırsınız.Ayrıca windows 7 ile ilgili yabancı siteleri incelerseniz bu güncellemelerin önce oem yükleyicilere gönderildiğini daha sonra da update aracılığıyla kullanıma açıldığını göreceksiniz.Muhabbetle kalın.
siz üstünüze neden alındınız ? çok merak ediyorum!
güncellemeleri yaptıktan sonra 16404 oldu teşekkürler, ama sizin verdiğiniz x86 patchini de indirdim fakat bunlar microsoft'un verdiği orijinal güncellemeler mi? 16404 olması normal mi? yoksa bende bir güncelleme hatası mı var?
Evet whitehawk unutmadım,hatta güncelleme paketlerinin linkini de eklemiştim, güncelleme paketleriyle 16450 oluyor sürüm no ama bu defa paket eklemedim normal güncelleme ile yükseldi bu no'ya ,o ekli paketleri kullandığımda ultimate kurulu idi ama şimdi prof.vl kurulu ve eklemeden sadece update ile 16450 oldu.Ama hala bana ilginç gelen herkeste ortak yükselmiyor sürüm nosu,ihtiyaca göre mi güncelleme seçiyor bu win7 nedir?:mrgreen: anlayamadım gitti:laugh:
---------- saat 23:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:31 eklenmişti ----------
Ben daha önce yükledim (Ultimate sürümde iken) yani denenmiştir,herhangi bir sorun yoktu arzu ederseniz ,Güncelleme paketlerinin linki burada yüklemek isteyen arkadaşlar için ekliyorum.
32Bit
http://hotfile.com/dl/21681865/53b8311/Windows6.1-UpdatesPack-x86.rar.html
64Bit:
hotfile:
http://hotfile.com/dl/21688196/f36cc72/Windows6.1-UpdatesPack-x64.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/21683691/664a073/Windows6.1-UpdatesPack-x64.part2.rar.html
Rarı açıp herbirinin üzerine çift tıklayıp next taktiği ile ilerliyeceksinben win7-64 ultimate kullanıyorum.bu iki dosyayı indirdim bunları pc ye nasıl kuracağım acaba?
"tşkler ben bunu bilmiyordum çok yardımcı oldunuz..."
Arkadaşlar bu işin kolay yolu varsa bilen yazsın....
verdiğiniz linkte bi şey yok ki...????
Ya kardeşim sırayla kuramıyor musun 30-40 tıklamadan acizsiniz yaa.Her şey böyle hazıra konarsanız sonu kötü...
verdiğiniz linkte bi şey yok ki...????