En Son Dosya Sürümü

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
olmuyor DNS leri de değiştirdim açmıyor sayfayı :)

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hotfile bugünlerde sorunlu ondandır..

6.1.7600.16385 benimki, güncellemelerde tam nedendir acaba :glare:

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
hotfile bugünlerde sorunlu ondandır..

6.1.7600.16385 benimki, güncellemelerde tam nedendir acaba :glare:

explorer özelliklerinden bakın sürüm nosuna,bunun için görev çubuğunda sağ tıklayın>görev yöneticisini başlat>açılan pencerede İşlemler ve burada explorer.exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden bakınız güncellemeler tam ise en azından 16404 olması gerekir.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
explorer da 16404 yazıyor tamam şimdi oldu :) başka dosyadan bakmıştım orda öyle yazınca biran garipleştim :) Peki dahada yükseltmek için ne yapmamız gerek yada niye böyle bilgisi olan var mı 16450 olan var yani..

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
explorer da 16404 yazıyor tamam şimdi oldu :) başka dosyadan bakmıştım orda öyle yazınca biran garipleştim :) Peki dahada yükseltmek için ne yapmamız gerek yada niye böyle bilgisi olan var mı 16450 olan var yani..

Önceki sayfaları incelemediniz galiba:D oraya bakın paketler var indirin ve yükleyin 16457 olsun:)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
açıldı indiriyorum bakalım paketi :D

burakvi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rapid linkleri varmı acaba teşekkürler

burakvi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler usta diğerinde olamadı yada ben yapamadım bunu deneyecem eline sağlık

---------- saat 19:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:56 eklenmişti ----------

x 64 lazımdı bana ama sonradan farkettim o varsa verirseniz sevinirim teşekkürler

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ya beyler kusura bakmayında saçma sapan bir konu dosya numarası sürümünüz 2 eksik olsa nolcak yani ?? amatör kullanıcılar bunu çok önemli bi olay zannedip hepside bende yükseltem falan gibisinden çok gereksiz işler yapıyorlar.Windowsun Update'ni açın zaten o her an günceller.hem güncelleme dediğin hotfile'a yok efendim rapide yüklenip ordan indirilecek şeyler değil.Windows Update açık olsun o her yeni bir güncellemede size bilgi verir ve siz ordan kurarsınız.Rapide güncelleme diye dosya yükleyip bi kaç puan kazanmanın çıkarlarını yapmayın lütfen !!

burakvi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dosya sürümü eski görünüyor ama arkadaşların dediği gibi baz güncellemeleri microsoft vermemiş

---------- saat 20:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:19 eklenmişti ----------

Windows 7'nin Beta mı, Final sürümü mü olduğunu anlamak için...?

Başlat > Çalıştır > winwer yazın Enter deyin ya da;

Başlat > Programları ve dosyaları ara'ya winver yazarak ta bakabilirsiniz.

Eğer Sürüm 6.1 (Yapım No 7600) yazıyorsa Windows 7 en son sürüm olan orjinal final sürümüdür.

7600 Build numaralı fakat String numarası değişik olan bir sürüm daha var.
String numarası o pencerede gözükmez. 7600.16384 ve 7600.16385 var.
Ve bunlardan Final RTM olan 7600.16385'tir.
String numarasına bakmak için explorer.exe yada herhangi bir sistem dosyasına sağ tıklayıp - özellikler - ayrıntılar sekmesine göz atabilirsiniz.

(Windows Update yapılan bir Windows 7'de explorer.exe ve bazı sistem dosyaların sürüm numarası 7600.16385'ten 7600.16404'e yükseltilmiştir.)

---------- saat 20:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:33 eklenmişti ----------

son noktayı koydum olay buymuş warhead ustanın dediği doğrulandı teşekkürler.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Rapide güncelleme diye dosya yükleyip bi kaç puan kazanmanın çıkarlarını yapmayın lütfen !!

Bu kanaate nereden ulaştınız?yüklemeler benim değil ve yabancı sitelerden alınmıştır,Rapid de hesabım da yok ,kullanmam da .Benim amacım burada çıkar elde etmek değil ve sadece yardımcı olmak,yazdığım mesajlara kısaca bir göz gezdirmeniz bu gerçeği anlamanıza katkı sağlayacaktır.Haksız ve bilinçsizce suçlamalar insanların yardım etme duygularını köreltiyor,sizin fikirlerinize de mutlaka saygı duymak gerekir ama siz karşınızdaki insanları yargısız infaz yapmazsanız ancak o saygıyı kazanırsınız.Ayrıca windows 7 ile ilgili yabancı siteleri incelerseniz bu güncellemelerin önce oem yükleyicilere gönderildiğini daha sonra da update aracılığıyla kullanıma açıldığını göreceksiniz.Muhabbetle kalın.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu kanaate nereden ulaştınız?yüklemeler benim değil ve yabancı sitelerden alınmıştır,Rapid de hesabım da yok ,kullanmam da .Benim amacım burada çıkar elde etmek değil ve sadece yardımcı olmak,yazdığım mesajlara kısaca bir göz gezdirmeniz bu gerçeği anlamanıza katkı sağlayacaktır.Haksız ve bilinçsizce suçlamalar insanların yardım etme duygularını köreltiyor,sizin fikirlerinize de mutlaka saygı duymak gerekir ama siz karşınızdaki insanları yargısız infaz yapmazsanız ancak o saygıyı kazanırsınız.Ayrıca windows 7 ile ilgili yabancı siteleri incelerseniz bu güncellemelerin önce oem yükleyicilere gönderildiğini daha sonra da update aracılığıyla kullanıma açıldığını göreceksiniz.Muhabbetle kalın.

siz üstünüze neden alındınız ? çok merak ediyorum...paylaşımları yaptığınız için bana sadece size teşekkür etmek düşer fakat konunun gereksiz olduğunun altını tekrar tekrar çiziyorum.güncelleştirmelerin resmi yoldan yani Windows Update kullanılarak yapılması son kullanıcılar açısından her zaman en uygundur.Tekrar söylüyorum çok ileri düzeyde programlama falan yapmıyorsanız sürüm numaralarının amatörler için hiç bir anlamı yoktur !

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
6.1.7600.16380 şimdi benm ki beta mı?? güncelleme yapıyor şu anda ama

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yanlışınız olmasın? 6.1.7600.16380 numara ile hiç sürüm sızmadı.16384 ve final olarak 16385 var ama 16380 yok.

güncellemeleri yaptıktan sonra 16404 oldu teşekkürler, ama sizin verdiğiniz x86 patchini de indirdim fakat bunlar microsoft'un verdiği orijinal güncellemeler mi? 16404 olması normal mi? yoksa bende bir güncelleme hatası mı var?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
güncellemeleri yaptıktan sonra 16404 oldu teşekkürler, ama sizin verdiğiniz x86 patchini de indirdim fakat bunlar microsoft'un verdiği orijinal güncellemeler mi? 16404 olması normal mi? yoksa bende bir güncelleme hatası mı var?

16404 olması normal update üzerinden o sürüme güncelleniyor.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet whitehawk unutmadım,hatta güncelleme paketlerinin linkini de eklemiştim, güncelleme paketleriyle 16450 oluyor sürüm no ama bu defa paket eklemedim normal güncelleme ile yükseldi bu no'ya ,o ekli paketleri kullandığımda ultimate kurulu idi ama şimdi prof.vl kurulu ve eklemeden sadece update ile 16450 oldu.Ama hala bana ilginç gelen herkeste ortak yükselmiyor sürüm nosu,ihtiyaca göre mi güncelleme seçiyor bu win7 nedir?:mrgreen: anlayamadım gitti:laugh:

---------- saat 23:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:31 eklenmişti ----------

Ben daha önce yükledim (Ultimate sürümde iken) yani denenmiştir,herhangi bir sorun yoktu arzu ederseniz ,Güncelleme paketlerinin linki burada yüklemek isteyen arkadaşlar için ekliyorum.
32Bit

http://hotfile.com/dl/21681865/53b8311/Windows6.1-UpdatesPack-x86.rar.html

64Bit:

hotfile:
http://hotfile.com/dl/21688196/f36cc72/Windows6.1-UpdatesPack-x64.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/21683691/664a073/Windows6.1-UpdatesPack-x64.part2.rar.html

ben win7-64 ultimate kullanıyorum.bu iki dosyayı indirdim bunları pc ye nasıl kuracağım acaba?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"tşkler ben bunu bilmiyordum çok yardımcı oldunuz..."
Arkadaşlar bu işin kolay yolu varsa bilen yazsın....

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
verdiğiniz linkte bi şey yok ki...????

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya kardeşim sırayla kuramıyor musun 30-40 tıklamadan acizsiniz yaa.Her şey böyle hazıra konarsanız sonu kötü...

30-40 dediğiniz bir kaç saat alıyor."çok bilmiş kardeş"
64 bitte kaç exe var aç bak sonra konuş..
ayrıca hazıra konma değil bu m.softun güncellemeleri.bi yöntemi varsa onu soruyoruz.
Ayrıca acizsin demişsin.O zaman sende çok acizsin bilgisayarı kullanma...Her işi kalemle kağıtla yap...
>>Demekki Senin mantiğın bu kadar...
>>Bilen biri varsa yazsın arkadaşlar...