- Reaksiyon puanı
- 1,677
sinir olmayan varmı bunaAptallık.
sinir olmayan varmı bunaAptallık.
Onu Bide Bana Sor Sen Elim Ayağım Titriyor En Ama En Nefret Ettiğim İnsan Tipi Ve Özelliksinir olmayan varmı buna
kendi kendine sinirleniyorsun bi sal yaŞuncacık veletlerin sokakta karşıma çıksa bir halt yapamayacağını bilip bile bile klavye delikanlılığı yapması, bizim bir arkadaş bundan az beddua yemedi kıza beyinsiz diyorlar ciddi ciddi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
I hate everything diyebiliriz benim duruma sadece boş yaptım sanki milletin umrundaymış gibi...
Haklısın gerizekalılığıma sinirlenen ayrı bir gerizekalıyım.kendi kendine sinirleniyorsun bi sal ya![]()
Milletin müzik sevgisini eleştirenlere o müziği dinleyenlere laf atılmasına sinir olurumTürkçeyi katledip ponçik olduğunu sanan Gacha MSP ve BTS veletleri diyelim kısaca, yazmışımkeeğĞK, gidiyorke, awsu, UwU, OwO, TvT,úwù gibi ölümcül örnekler var.
bana da sinir olursun o zaman ama yaşı max 12 olan veletlerden küfür yemekten bıktım.Milletin müzik sevgisini eleştirenlere o müziği dinleyenlere laf atılmasına sinir olurum
Sana küfür etmiyorum ki isteyen istediğini dinlerbana da sinir olursun o zaman ama yaşı max 12 olan veletlerden küfür yemekten bıktım.
AloooYanımda boş boşuna bağırıp çağırarak konuşanlara sinir olurum. Adam telefonu kulağına dayamış Alo kelimesini öyle diyor ki, Sanki uzaydakı adama sesleniyor
caps locklu daha iyiydi hocam :d
Bun tip insanları ben kısaca "hayatımdan vakit çalan hırsızlar" olarak tanımlıyorum.Şimdi önüme çıktı..... Adam Araba ilanında Önden full hasarlı arabasını satıyor.
Açıklamada - Araba Darbe almamış yazıyor.
Gülsem mi? Sinirlensem mi? bilemedim ama içimden güzelce küfrettim ?
misal geymır görlİlgi çekmek için boş boş işler yapanlar
Mesela? ?İlgi çekmek için boş boş işler yapanlar
Hiç anlamı olmayan şeyleri konuşanlarMesela? ?