Nedeni?Haluk Levent
AHBAP. Hayır seni üzmek istemedim fakat insanların sevme halleri farklı olabiliyor(◠‿・)—☆. Sadece bir fikir almak için(◕ᴗ◕✿)Abi nedeni yazmaya gerek var mı? Çok belli değil mi, üzdün nedenini sorarak.
Sana birşey desem inanır mısın?Haluk Levent. ?
Konu ne? ?Sana birşey desem inanır mısın?
Ben Haluk Levent ile uzaktan akrabayım. Eskiden anneannem gilin ineği vardı. Oradan süt almaya gelirdi. Hatta evi Adana'da bizim mahallede.
Duman / Yaptıkları müzik hoşuma gidiyor.Arkadaşlar en sevdiğiniz müzisyen kim? Ve nedeni ne? Benimki Etchan Torchio. Nedeni ise ben bir bateristim ve o adamın bateri çalışına hayranım( ꈍᴗꈍ).
Aşkın şarabından bilmeden içtim. Sevda yolundan bilmeden geçtim. Devamını unuttum.Konu Haluk Levent ile dolacak diye düşünüyorum o yüzden Haluk Levent dışında en sevdiğim ?
Barış Akarsu olabilir ?
Gaza geldim gidip dinleyeyim ?Aşkın şarabından bilmeden içtim. Sevda yolundan bilmeden geçtim. Devamını unuttum.
Sen diyince Serj dinlemeye gittim. Sky İs Over şarkısı güzelmiş özellikle lalalala kısmı ?İsmimden belli olacaktır ki Serj Tankian en sevdiğim müzisyen. Yeteneğinin eşsiz olduğunu düşünüyorum.
Önceki ismimden de belli olacaktır ki ikinci en sevdiğim de Mb14. İkisi de çok yetenekli ve sadece tek bir alanda olmayıp her alanda güzel işler çıkardıklarından dolayı seviyorum. Ayrıca Mb14'in de Serj Tankian hayranı olduğunu çok sonradan öğrenmiştim.
Türk olarak Barış Manço ve Norm Ender'i seviyorum.
Kendisinin solo kariyeri kadar System Of A Down ile yaptığı müzik de devrimsel. Kendi şarkılarından Sky Is Over'ı sevdiysen sana hemen birkaç öneride bulunayım. ''Empty Walls, Feed Us, Harakiri'' ve ''Lalalala'' kısmını sevdiysen özellikle ve özellikle ''Lie Lie Lie'' öneriyorum.Sen diyince Serj dinlemeye gittim. Sky İs Over şarkısı güzelmiş özellikle lalalala kısmı ?
Sesi güzelmiş hocam dinlerim sağolun önerileriniz için. ?Kendisinin solo kariyeri kadar System Of A Down ile yaptığı müzik de devrimsel. Kendi şarkılarından Sky Is Over'ı sevdiysen sana hemen birkaç öneride bulunayım. ''Empty Walls, Feed Us, Harakiri'' ve ''Lalalala'' kısmını sevdiysen özellikle ve özellikle ''Lie Lie Lie'' öneriyorum.
Harakiri şarkısını dinledim şimdi şarkılarında verdiği mesajlar çok güzel ?Kendisinin solo kariyeri kadar System Of A Down ile yaptığı müzik de devrimsel. Kendi şarkılarından Sky Is Over'ı sevdiysen sana hemen birkaç öneride bulunayım. ''Empty Walls, Feed Us, Harakiri'' ve ''Lalalala'' kısmını sevdiysen özellikle ve özellikle ''Lie Lie Lie'' öneriyorum.
Barışsever bir adam. Fakat çoğu şarkısında çok derin anlamlar olsa da System Of A Down grubunun çoğu şarkısı anlamsız olmasıyla bilinir. Yani System Of A Down dinlemeye başlarsan şunu bil ki adamlar anlamsız şeyleri anlamlıymış gibi güzel bir şekilde söylüyorlar. Çok merak ediyorsan ''Cigaro'' şarkısına bakabilirsin, onun anlamı biraz garip gerçi de...Harakiri şarkısını dinledim şimdi şarkılarında verdiği mesajlar çok güzel ?
Yeni sulara yelken açıyorum hadi hayırlısı ??Barışsever bir adam. Fakat çoğu şarkısında çok derin anlamlar olsa da System Of A Down grubunun çoğu şarkısı anlamsız olmasıyla bilinir. Yani System Of A Down dinlemeye başlarsan şunu bil ki adamlar anlamsız şeyleri anlamlıymış gibi güzel bir şekilde söylüyorlar. Çok merak ediyorsan ''Cigaro'' şarkısına bakabilirsin, onun anlamı biraz garip gerçi de...
Ayrıca sana örnek verdiğim şarkıda sadece Serj Tankian yok vokallerde. Gitarist olan Daron Malakian da var. İnce sesli olan Daron, hadi bakalım.
Slow şarkıları da var. System Of A Down garip bir gruptur ki şarkılarında hem yavaş hem de hızlı kısımlar olur. En ünlü şarkıları ''Chop Suey!''de bunu görebilirsin mesela. Slow şarkılarından önermemi istiyorsan ''Lonely Day, Lost In Hollywood, Soldier Side'' şarkılarını önerebilirim. Ayrıca gitaristleri olan Daron Malakian'ın ''Scars on Broadway'' adında bir grubu da var. Onun da ''Guns Are Loaded'' adında bir şarkısı var. Şu ana kadar önerdiğim hiç kimsenin beğenmediğini görmedim, onu da tavsiye ederim.@serj tam bağıra bağıra söylemeli şarkı ?
Slow dinleyen adamdım ben yav ?
Madrigal beni bu diyardan başka bir yere götürüyor. Cennete.No.1 ve Madrigal.
XXXTENTACION'un bir ara bağımlısı oldum fakat tüm şarkılarını dinleyince sıkmaya başladı. Artık daha az dinliyorum.sevdiğim yok sevdiklerim var. XXXTENTACION,Juice WRLD,Lil Peep ve Pop Smoke çünkü bunlar bana daha çok yakın ve samimi geliyor keşke ölmeselerdi...
Gerçekten zevklerin çok güzel. Metallica grubuna hayranım yaaUğur Işılak. Şarkıyı bana hissettirebiliyor. Seviyorum kendisini.
Barış Manço ve Cem Karaca. Efsaneler zaten.
Pop olarakta Tarkan dinlerdim. Adam kalite.
Herkes metal diye tutturmuş, merak etmiyor değilim. Bir ara dinlemem lazım.Gerçekten zevklerin çok güzel. Metallica grubuna hayranım yaa
Bunu bir dinlemem gerek. Bunu dinleyince tek kelimeyle "MANYAK" ölüyorum.Herkes metal diye tutturmuş, merak etmiyor değilim. Bir ara dinlemem lazım.
Bakacağım ??Bunu bir dinlemem gerek. Bunu dinleyince tek kelimeyle "MANYAK" ölüyorum.