En Sevdiğiniz İsim ...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
En sevdiğiniz ismi yazmanız istenirse, cevabınız ne olurdu? Kimi annesinin, kimi babasının, kimi yarinin, kimi oğlunun veya kızının, kimi kutsal veya büyük bir zatın ismini yazabilir... Tek isim yazma hakkı vardır, yazılan ismin yanına neden ve kimin ismi olduğunu da eklemeyi unutmayın. :)

Yalnız burada ALLAH ismi şerifi hariç tutulmalıdır, açıklamada belirtildiği üzere kişi ismi olmalıdır.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
En sevdiğiniz ismi yazmanız istenirse, cevabınız ne olurdu? Kimi annesinin, kimi babasının, kimi yarinin, kimi oğlunun veya kızının, kimi kutsal veya büyük bir zatın ismini yazabilir... Tek isim yazma hakkı vardır, yazılan ismin yanına neden ve kimin ismi olduğunu da eklemeyi unutmayın. :)

Yalnız burada ALLAH ismi şerifi hariç tutulmalıdır, açıklamada belirtildiği üzere kişi ismi olmalıdır.
Çoğu kişi biliyordur

kendi ismim?

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Türk ismi olmak zorunda mı, yoksa yabancı isim de olabilir mi? Örneğin: "Tom, Andrew, Ben, Lily, Mary, Eva" gibi.
Eğer yabancı isim kabul ediliyorsa: Tom.
Eğer yabancı isim kabul edilmiyorsa: Emirhan.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Zeynep/Emre
Zeynep ismi çok asil bence, sert ve cesur bir profil (ve Efendimizin kızının ismi en büyük sebep de)
Emre ismi de şu sıralar o favorim, sakin ve gizemli bir profil
Sıralama uzar gider, Muhammed, Yusuf, Emir, Ayşegül, en çok da Zeynep işte ?

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Zeynep/Emre
Zeynep ismi çok asil bence, sert ve cesur bir profil (ve Efendimizin kızının ismi en büyük sebep de)
Emre ismi de şu sıralar o favorim, sakin ve gizemli bir profil
Sıralama uzar gider, Muhammed, Yusuf, Emir, Ayşegül, en çok da Zeynep işte ?
Aaa aynı ismi seviyoruz:) Zeynep ismini bende seviyorum.Bazı isimlerin karakter üzerine etkisi çok hissediliyor zeynepleride gözlemliyorum :) Yusuf ve barışları gözlemledim?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242

Hakan :D