En Sevdiğiniz Fps Oyun?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
En Sevdiğiniz Fps Oyun?

Modern Warfare 2

modernwarfare221.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Modern Warfare tek kelime ile müthişti.
Biraz önce'de 2'yi yüklemeye başladım inşallah aynı etkiyi bırakır bende. :)

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Crysis ve Crysis Warhead...
Crysis 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Urban Terror
Ücretsiz
Quake3 motoru üzerine geliştirildiği için fazla sistem kaynağı tüketmiyor.
Çok sayıda Online server bulunmakta. Hile olayı yok denecek kadar az (PunkBuster ile korunuyor)
Yeterli sayıda türk serverı ve oyuncusu var.
Online Turnuvalar düzenlenmekte (Urban Zone)
shot0017.jpg

shot0018.jpg

sonrada cod serisi gelir tabiki

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Modern Warfare 2
Combat Arms

:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
CoD-CoD UO
Battlefield 2

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Crysis serisi
COD serisi

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Urban Terrorun oynaması zor. Modern warfare bebişler bile oynar, ancak Mw için sistemini yenileyen çok adam gördüm. Garip.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Soldier of Fortune

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bu tarz oyunları fazla oynamasamda bu alanda bence en iyisi Call of Duty serileri.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Urban Terrorun oynaması zor. Modern warfare bebişler bile oynar, ancak Mw için sistemini yenileyen çok adam gördüm. Garip.

o zorluk multiplayer ayrı bir tad veriyor. aslında zorluk değil de daha fazla kontrol var diyebiliriz. öğrendikden sonra eliniz ayağıınız gibi hissediyorsunuz klavyeyi

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
o zorluk multiplayer ayrı bir tad veriyor. aslında zorluk değil de daha fazla kontrol var diyebiliriz. öğrendikden sonra eliniz ayağıınız gibi hissediyorsunuz klavyeyi

Sana katılıyorum. Ben sadece urban terror oynuyorum, tam 4 senedir. Önceden çok kasardım, artık sadece zevkine giriyorum serverlara.

Hiç kalkmadan 18 saat oynamıştım bir seferinde, 2007 yılıydı sanırım... Ardından 24 saat uyku :D

Yetenek isteyen, stratejik bir oyun aslında. Silah kullanma becerilerini ve nefes ayarlama kısmını saymıyorum onu zaten iyi kavramak gerekiyor. Ben her zaman düşmanların yeniden uyanma zamanlarını kontrol ederek saldırırım. Bir de haritada kaç kişi yanımda. Gerçek bir takım halinde planlama yapılmazsa horoz döğüşünden farksız oluyor.

Diğer oyunlarda ise geleni devir ve git. Başka birşey yok... O kadar basitliği sevmiyorum.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben metro 2033 ü beğenmedim daha doğrusu oyunu bitirmedim sıkıldım çatışma zevki falan yok

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hiç kimse Assasin's Creed'ten bahsetmemiş :(

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Sana katılıyorum. Ben sadece urban terror oynuyorum, tam 4 senedir. Önceden çok kasardım, artık sadece zevkine giriyorum serverlara.

Hiç kalkmadan 18 saat oynamıştım bir seferinde, 2007 yılıydı sanırım... Ardından 24 saat uyku :D

Yetenek isteyen, stratejik bir oyun aslında. Silah kullanma becerilerini ve nefes ayarlama kısmını saymıyorum onu zaten iyi kavramak gerekiyor. Ben her zaman düşmanların yeniden uyanma zamanlarını kontrol ederek saldırırım. Bir de haritada kaç kişi yanımda. Gerçek bir takım halinde planlama yapılmazsa horoz döğüşünden farksız oluyor.

Diğer oyunlarda ise geleni devir ve git. Başka birşey yok... O kadar basitliği sevmiyorum.

urban terror denen saçmalığa güzel mi diyorsun? flash oyunlar bile on basar o oyuna :D