TehPARADOX
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 44
En Sevdiğiniz Fps Oyun?
Modern Warfare 2
Modern Warfare 2
Modern Warfare tek kelime ile müthişti.
Biraz önce'de 2'yi yüklemeye başladım inşallah aynı etkiyi bırakır bende.![]()
Daha çok sabırsızlandım.İlk oyunda oynanabilirlik senaryo harika idi.Ara videolar bile hala aklımdaDaha fazlasını bırakacağına emin ol.
En Sevdiğiniz Fps Oyun?
Modern Warfare 2
![]()
Urban Terrorun oynaması zor. Modern warfare bebişler bile oynar, ancak Mw için sistemini yenileyen çok adam gördüm. Garip.
o zorluk multiplayer ayrı bir tad veriyor. aslında zorluk değil de daha fazla kontrol var diyebiliriz. öğrendikden sonra eliniz ayağıınız gibi hissediyorsunuz klavyeyi
Sana katılıyorum. Ben sadece urban terror oynuyorum, tam 4 senedir. Önceden çok kasardım, artık sadece zevkine giriyorum serverlara.
Hiç kalkmadan 18 saat oynamıştım bir seferinde, 2007 yılıydı sanırım... Ardından 24 saat uyku
Yetenek isteyen, stratejik bir oyun aslında. Silah kullanma becerilerini ve nefes ayarlama kısmını saymıyorum onu zaten iyi kavramak gerekiyor. Ben her zaman düşmanların yeniden uyanma zamanlarını kontrol ederek saldırırım. Bir de haritada kaç kişi yanımda. Gerçek bir takım halinde planlama yapılmazsa horoz döğüşünden farksız oluyor.
Diğer oyunlarda ise geleni devir ve git. Başka birşey yok... O kadar basitliği sevmiyorum.
Hiç kimse Assasin's Creed'ten bahsetmemiş![]()