- Reaksiyon puanı
- 1,370
M3 E92 ve M5 E60 hoş.
E92
E60
E92
E60
Brodway yine iyiFerrari ve Porsche severim, Broadway kullanırım.
Bu yeni çıkan mı yoksa eski kasamı ?peugeot 3008
Evo 9 Düz tasarım olarak En kral dizaynlı araba. Yüzeysel modifiyeye çok uygun Motorunu bilemem. Motor sesinden Maksinum 5000 RPM e benziyor. Normalde araba kullanırken Ben 3500 RPM üzerine çıktığı sese ve 1 vitesin topladığı hıza göre diğer araçların RPM`ini algılarım . Ne yazması omurumda değil oradakı gözterge Elektronik gösterge olmayana kadar.Mitsubishi Lancer Evo IX bu arabadan kopamıyorum arkadaş yerinin tutmuyor sanki hiçbişi..
Ekli dosyayı görüntüle 88085
Şu modifiyeye sese bakar mısın terapi gibi resmen?
Lada Rusya şartlarına göre yapılan en iyi araba bugün Türkiyeye getirilseydi şu teneke linealar,symbollerden daha mantıklı olabilirdi.Durupta bana Lada`yı övmeyin be kardeş. Mercedesten sağlam olduğunu mu iddia ediyorsunuz Yani?
Hahahaha Şaka gibisiniz harbiden.
Yedek parçaları ucuza bulunabiliyor diye Tercih edenler çok oluyor Olay bundan ibaret. Araba mı? Araba tabii 4 tekerleği var birde basit motoru.
Birde Rusların gözünden Lada videosuna bakın.Lada Rusya şartlarına göre yapılan en iyi araba bugün Türkiyeye getirilseydi şu teneke linealar,symbollerden daha mantıklı olabilirdi.
İşte araba bu o bir Volvo.
???İşte araba bu o bir Volvo.
Audi Q7 High LineBen başlayayım .
Honda Civic FC5 ve FD6.
İkisi de çok sevdiğim araçlar. Özellikle FC5 tasarımı beni benden alıyor.
Peki ya sizinki?
EVO EX diye modeli görmüşüm. EX ne özellik ki?Genel olarak Muscle araç hayranı olsam da Mitsubishi Lancer candır.
Lexus mu?Araba hayranı tiplerden değilim ama hayalimdeki 2005 IS300’ü almak istiyorum
Toyota Altezza ile aynı değil mi?Araba hayranı tiplerden değilim ama hayalimdeki 2005 IS300’ü almak istiyorum
NFSU 2'de de var. İkizi bir Toyota olan Toyota Altezza'dır.Lexus mu?
NFS MW ilk oyununda fena modifiye yapmıştım onu Hayranıydım o zamanlar
Evet Lexus.Lexus mu?
NFS MW ilk oyununda fena modifiye yapmıştım onu Hayranıydım o zamanlar
Sayılır. Ben ilk amerikadayken görmüştüm ve arabaya bayıldım. Amerika’da Lexus is300 diye geçiyorToyota Altezza ile aynı değil mi?
İkiside aynı araba. Japonya da ismi Toyota altezza diye geçer, diğer ülkelerde ise is300 diye geçer.Toyota Altezza ile aynı değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
NFSU 2'de de var. İkizi bir Toyota olan Toyota Altezza'dır.
2003 model konsept olanıda güzel.Şuanda alınabilir seviye olarak Opel Insignia benim için ideal.