Hakantoris
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,242
Lancia Delta HF Integrale ve Doblo
Son düzenleyen moderatör:
Türkiye'de imkansız maalesefAudi RS6 tabiki station wagon
+++++++BMW M4 F30 Hastasıyımmm
Babam bunlarla yaptığı maceraları hep anlatırBu markasız ama modeli "bilyeli" olarak bilinen arabaları unuttunuz mu?
Ekli dosyayı görüntüle 108393
Ekli dosyayı görüntüle 108394
MaalesefTürkiye'de imkansız maalesef
Supra ve, Nissan GTR (Skyline) ve Nissan 350Z dışında çok da Japon araba sevmiyorum açıkçası. Onun dışında NFS PB'teki Buick Regal Grand National (GNX) modeli NFS serisindeki favorilerimin birisi olmuştur.
Bende de tam aksine japon arabaları çok hoş bende şuan corolla var çok memnunumSupra ve, Nissan GTR (Skyline) ve Nissan 350Z dışında çok da Japon araba sevmiyorum açıkçası. Onun dışında NFS PB'teki Buick Regal Grand National (GNX) modeli NFS serisindeki favorilerimin birisi olmuştur.
Toyota harika arabalar üretiyor benceBende de tam aksine japon arabaları çok hoş bende şuan corolla var çok memnunum
ben kendimi bildim bileli ailem corolla kullanıyor ve bu güne kadar motorundan şanzımanından veya konforundan hep memnun oldukToyota harika arabalar üretiyor bence
Reklamları çok iyi Manager, Europa vs. ninki.Renault 19 europa
Parçası ucuz güzel arabaReklamları çok iyi Manager, Europa vs. ninki.
Bizim ülkemizde tutulmayan araçlar değerlidir ben kerkes in altında olanı sevmem farklı olmalıVolkswagen-jetta, polo, passat, tiguan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 108417
Belki hiç kullanmadığınız arabaları nasıl seviyorsunuz?
teslaları bende seviyorum ama canım ülkemde tesla hayali kurmak zor geliyor. MKIV Supra Adamdır .dAnlamıyorum niye hiç kimse sevmiyor bu arabayı? En sevdiğim arabadır halbuki.
Ekli dosyayı görüntüle 118025
Tasarımı kötü olduğu için olabilir mi?Anlamıyorum niye hiç kimse sevmiyor bu arabayı? En sevdiğim arabadır halbuki.
Ekli dosyayı görüntüle 118025
Roblox taki tasarım kadar olamaz benceTasarımı kötü olduğu için olabilir mi?