Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
hani kendinizdiniz?
hani kendinizdiniz?
Kendimide Seviyom Ama Ayıp Olur Diye En Sevdiğim Kişileride Yazayım Dedim.hani kendinizdiniz?
kdkdoskslflfldeldlsmlsKendimide Seviyom Ama Ayıp Olur Diye En Sevdiğim Kişileride Yazayım Dedim.
HiçkimseHerkes en sevdiği 3 üyeyi yazsın ama moderatörler ve banlananları yazmayın normal üyeleri yazın
Bunda 3 üye yazın diyor ama biz pek de onu dikkate almadık gibi.Daha önce açılan benzer bir konu vardı:
En sevdiğim üyeler
1-Murat Burç 2-Seyyah 3-Dora 4-The Judge 5-Görkem Say Diğer yöneticiler isterlerse ban atabilirler.forum.shiftdelete.net
biz onu pek dikkate almadık gibi mi? yoksa hiç mi dikkate almadınız@Spider-Sense de var.
(Ne yalan söyleyeyim sizin nick'i hatırlamak çok zor. Dünden beri sürekli düşünüyom en son bildirimde görünce hatırladım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunda 3 üye yazın diyor ama biz pek de onu dikkate almadık gibi.
teşekkürler Dilara
@everyoneHerkes en sevdiği 3 üyeyi yazsın ama moderatörler ve banlananları yazmayın normal üyeleri yazın
Kova burcuyum açılın ??@EFI Shell
@Special Forces
@Spider-Sense
@grbzz
@Erenist2020
@Webhead
@SonicDash
@(Evo)lution
@iBerk
@monuroruc
ve en önemlisi
@Sıradan Kullanıcı
Başak burcuyum benden iyisi gelmez
Kova burcuyum açılın ??@EFI Shell
@Special Forces
@Spider-Sense
@grbzz
@Erenist2020
@Webhead
@SonicDash
@(Evo)lution
@iBerk
@monuroruc
ve en önemlisi
@Sıradan Kullanıcı
Başak burcuyum benden iyisi gelmez
Sağolasın Yusuf teşekkür ederim.@Spider-Sense de var.
(Ne yalan söyleyeyim sizin nick'i hatırlamak çok zor. Dünden beri sürekli düşünüyom en son bildirimde görünce hatırladım)
Bunda 3 üye yazın diyor ama biz pek de onu dikkate almadık gibi.
En sevdiğim 3 üye. ( Hatta Sevgimden ölebilecek kadar çok sevdiğim üyeler. ) Birbirinden ayırt edemem öyle böyle sevmiyorum yani... ( Sevgime karşılık 1 tanesini sınırsız ban yedi 1 tanesi kendi kendini banlandı 1 tanesinide ben engelledim
@Sardaukar
@Görkeem
@ConfickerBelasi
Kendini çok seviyor arkadaşımız.Multi hesabını yazmış.Uçuşan Üyelerde yazıyor.@epsilon03 @babapuro ve seyyah abimiz
Eyvallah cansın ??@Uchiha Sasuke
@Zaur
@EFI Shell
Kendini çok seviyor arkadaşımız.Multi hesabını yazmış.Uçuşan Üyelerde yazıyor.
Sağolasın senide seviyoruz unutur muyuz? ???@Uchiha Sasuke
@Zaur
@EFI Shell
Kendini çok seviyor arkadaşımız.Multi hesabını yazmış.Uçuşan Üyelerde yazıyor.
Bir daha aceleci davranmayacağım.Kaç konuya yanlış şeyi anlattım.Bünyeme ters ben üşengecim.
Sizi seviyorum ama isminizi yazmayı bilmiyorumBenim ruh halimden dolayı gittiğim yerlerde sevilmeme durumum var buna alışığım ve şaşırmadım ?
Ben ise herkesi seviyorum çünkü herkes ayrı bir renk ayrı bir dünya ?