- Reaksiyon puanı
- 23,395
Sevmemek olurmu seni abi Forumun Yakışıklısısın ama benden sonra ? ?Bu arada beni sevmeyeni banlıyorum.. Birazdan mesajları süzüyorum. ?
Sevmemek olurmu seni abi Forumun Yakışıklısısın ama benden sonra ? ?Bu arada beni sevmeyeni banlıyorum.. Birazdan mesajları süzüyorum. ?
Eveeet, ilk talihli belirlendi. Var mı arttıran?Sevmemek olurmu seni abi Forumun Yakışıklısısın ama benden sonra ? ?
Admin sevmeyen ölsün mü?Bu arada beni sevmeyeni banlıyorum.. Birazdan mesajları süzüyorum. ?
Doğru yazılmışEn sevdiğim üç üye çok az ama.
@alpotter
@The Cyclist (İsim mi değiştirdiniz hocam?)
@nixc0r (umarım böyle yazılıyordur)
@Cvnmrt
@(Evo)lution
@Webhead
@DKN NZY
|Ⓢєччαh|
@grbzz
DAHA ÇOOOOK VAR AMA İSİMLERİNİ AKLIMDA TUTAMIYORUM (Bunu yazarken bir tane daha ekledim)
Bu kişiler arasında seçim yapamam
Bende seni seviyorum ama hala şu isminin sonundaki Gld in açılımını bulamadımben sevdiklerimi yazıyım
@defacerGLD
@defacerGLD
@defacerGLD
???
gercektekiler
@_Zaur_
@Samet UCA
@LX_
@nixc0r
@EFI Shell
@Assad Najjar
@yusuf Çalış
Gold olabilir mi?Bende seni seviyorum ama hala şu isminin sonundaki Gld in açılımını bulamadım
beni tanıyanlar bilir tekDoğru yazılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende seni seviyorum ama hala şu isminin sonundaki Gld in açılımını bulamadım
Sizi seviyorum ama isminizi yazmayı bilmiyorum[/QUOTE
Turkhacteam forumunda vardın galiba. Ama gld nin açılımını söyleseydin iyi olurdu bana hala gold gibi geliyor.beni tanıyanlar bilir tek
Bende bilmiyorum kopyala yapıştır yapıyorum giriş yaparken bile öyle ?Sizi seviyorum ama isminizi yazmayı bilmiyorum
orda bende Gld yokki ünüm oraya kadar gitmiş ?Turkhacteam forumunda vardın galiba. Ama gld nin açılımını söyleseydin iyi olurdu bana hala gld gibi geliyor.
Buradaki eski nickinden araştırma yapınca orada da profilin çıktı sadece.orda bende Gld yokki ünüm oraya kadar gitmiş ?
o kuzenim gld benim soyum ile olgiliBuradaki eski nickinden araştırma yapınca orada da profilin çıktı sadece.
BENDE SENİ ŞEKERİM bizi de seven varmışBuda benim en sevdiklerim herkes 3ten fazla yazmış bende yazım ??
@Captain Price 123
@EFI Shell
@SOLTER (gerçekten seviyorum)
@_Zaur_
@bilgisayar adminstor
bize kızsanda seni de seviyoruz @confıcker belasi
@Dertsizali onu unuttum o da vardı
Kedi yanacak reis ateş ediyoBENDE SENİ ŞEKERİM bizi de seven varmış
BENİMKİLER
@EFI Shell
@düşünen insan
@Zaur
@DKN NZY
Mesaj otomatik birleştirildi:
He BİDE @Toprak Kokusu
O şimdi efı shellBide eskiden Drift King vardı mavi bi araba vardı pp de çok severdim onu
AHhaahh ulan varyaO şimdi efı shell
Unutulmak hiçe sayılmaktan iyidir.Çünkü unutalanın hükmü hatırlayana kadardır hiçe saymak hiçbir anlam ifade etmediği için hükmü ölene kadardır..Yine unutulduk
Teşekkürler.
Bu kullanıcıların burada olduğundan emin misin?Elilahupgraded
Trex
Havuzabisikletlegirenadam
Havuzabisikletlegirenadam artık favori nickimElilahupgraded
Trex
Havuzabisikletlegirenadam