TRLink - Link Kısalt, Para Kazan - Papara İle Anlık Ödeme Al bu tarz sitelerden nefret ediyorum, 5 saniye bekle reklamı geç tıkla reklamı kapat tekrar tıkla falan :/
neden mesela :ᎠKuralpat
Noktalama kullan be kardeşim. Yazıyı okuyamıyoruz. Cümle dahilinde büyük harfle yazma ortalardan okuyorum sanıyorum cümlenin ortası cümlenin başı.Tecnopat Modaretörleri: Noktayı yazmadın ban ban ban
SDN Modaretörleri: Şu şu sebeplerden dolayı konuyu kilitliyoruz
Saygılarımızla
Aradaki fark işte BU. Yaşasın Shift Delete Demokratik Cumhuriyeti.
Yazım yanlışı yaptınız ömür boyu ban! (!)Tecnopat Modaretörleri: Noktayı yazmadın ban ban ban
SDN Modaretörleri: Şu şu sebeplerden dolayı konuyu kilitliyoruz
Saygılarımızla
Aradaki fark işte BU. Yaşasın Shift Delete Demokratik Cumhuriyeti.
Türkçe dili denetlemepat bana bir şey öğretmemiş anlaşılan hala böyle yazıyorum.Noktalama kullan be kardeşim. Yazıyı okuyamıyoruz. Cümle dahilinde büyük harfle yazma ortalardan okuyorum sanıyorum cümlenin ortası cümlenin başı.
Yönetimdeki kardeşler bu adama bi el atınahdhhshhagshha Bannnn
Tecnopatta olsam siteyi kötülemekten permayı yemiştim gerek yoktu noktalamayaYazım yanlışı yaptınız ömür boyu ban! (!)![]()
Bende size yapacam cümlede yanlış bulamıyorum eafafewfefwf.Yazım yanlışı yaptınız ömür boyu ban! (!)![]()
Peki ab sen ait olduğun yere dönebilirsin.Silicone Forum. Rezaler rapor sistemi var. Çok bilmiş tavırları..
Yönetime iletildi.Tecnopat Modaretörleri: Noktayı yazmadın ban ban ban
Sj mizaj asd qwe"bantopat" yazmak gerçekten mükkkkkemmellll bir mizah seviyesi
Niye Technopat yazmak yerine bunu yazıyorsunuz ki ben anlamıyurim :?
foruma üye ol birkaç gün takıl anlarsın neden olduğunu"bantopat" yazmak gerçekten mükkkkkemmellll bir mizah seviyesi
yine uyarı alıcan benden söylemesiforuma üye ol birkaç gün takıl anlarsın neden olduğunu
Technopat kurallarını çok abartıyorsun yapman gereken tek şey yazım hatası yapmamak ve üç beş kurala uymak. bunları yapabilecek kadar dil bilgin yoksa sorun forumda değil sende.foruma üye ol birkaç gün takıl anlarsın neden olduğunu
Recep Baltaş ile Stein adlı dolandırıcının ve Adolf Hitlerin ne alakası var, sorabilir miyim?Tecnophat = Kuzey Kore = Nazi Almanyası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sayın Recep Baltaş = Stalin = Adolf Hitler.
Dışarı maskesiz çıktın. Ve polis sana ceza kesince polislerden topluca nefret edemezsin. Değil mi? Bu saçma olur. Her yerin bir kuralı var. Uymaz isen orada barınma hakkın yoktur.Uymadım![]()
''aga b'' yazan, ve asla yazım kurallarına uymayan veletler muhtemelen."bantopat" yazmak gerçekten mükkkkkemmellll bir mizah seviyesi
BantopatKuralpat nefret etmek gibi değil de sevmemek yönetim kurulunu toplayıp ban attılar bir de
POV: Oradaki bir üyenin PP'sini kullanıyorsun...Bantopat![]()
Demek sende bir Recep Baltaş-i yandaşısın, yandaşlarının yanına git burda işin yok. Ha bu arada, herkes herkesin PP'sini kullanırken ben sorun oldum yani ?![]()
ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu
ShiftDelete.Net Forumforum.shiftdelete.net
Recep Baltaş ile Stein adlı dolandırıcının ve Adolf Hitlerin ne alakası var, sorabilir miyim?
Dışarı maskesiz çıktın. Ve polis sana ceza kesince polislerden topluca nefret edemezsin. Değil mi? Bu saçma olur. Her yerin bir kuralı var. Uymaz isen orada barınma hakkın yoktur.
''aga b'' yazan, ve asla yazım kurallarına uymayan veletler muhtemelen.
Senin kimin yandaşı olduğun belli zaten.Yandaşlarının yanına git burda işin yok.
Evet. Ama rüyanda.Demek sende bir Recep Baltaş-i yandaşısın.
Herkes herkesin PP'sini kullanmıyor. Kendi PP'lerini kullanıyorlar.Ha bu arada, herkes herkesin PP'sini kullanırken ben sorun oldum yani?
Burda bizim SS'imizi alıp kesin yandaşlarına iletiyordurSenin kimin yandaşı olduğun belli zaten.
Evet. Ama rüyanda.
Herkes herkesin PP'sini kullanmıyor. Kendi PP'lerini kullanıyorlar.
Burda bizim SS'imizi alıp kesin yandaşlarına iletiyordur![]()