En küçük USB Kablosuz Ağ Adaptörü

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Edimax Technology döndürülebilir 3 dBi gücünde en küçük USB kablosuz ağ adaptörü modeli olan EW-7711UAn'yi kullanıcıların beğenisine sunuyor

EW-7711UAn yanında gelen USB uzatmalı beşik sayesinde daha da uzak mesafelerdeki erişim noktalarıyla kesintisiz bağlantı kurmanızı sağlıyor.
Edimax EW-7711UAn nLITE yüksek kazanımlı USB kablosuz ağ adaptörü 802.11b/g kablosuz standardında çalışıyor ve 802.11n ya da diğer nLITE kablosuz bağlantıları 150 Mbps hızında kurabiliyor. Kör noktalar konusunda diğer ağ bağlantı teknolojilerine göre kör noktaları üç kat daha azaltıyor.
EW-7711UAn-laptop-11274350827.jpg
Küçük tasarımı sayesinde bu adaptörü istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Döndürülebilir 3dBi yüksek kazanımlı anten 90 derece açıyla döndürebilir ve sinyali daha iyi yakalayabilirsiniz.
Edimax'in kolay kurulum sihirbazı EZmax, 16 dil desteği ile sağladığı kurulum kolaylığıyla size de yardımcı oluyor. İstediğiniz dili seçip birkaç dakika içerisinde kurulumu tamamlayabiliyorsunuz. Wi-Fi Protected Setup ( WPS ) desteği ile ağ güvenlik ayarlarını sadece bir tuşa basarak çok kolay ve kısa sürede yapabilirsiniz.
Eğer her iki bağlantı da WPS destekli ise, cihaz otomatik olarak ağ ayarlarını yapılandırır ve daha güçlü bir WPA veri koruması sağlar.
:: Cihaz tasarımını beğendiniz mi?
 

Miroğlu

Dekan
Katılım
25 Aralık 2007
Mesajlar
7,530
Reaksiyon puanı
31
Puanları
0
Evet cihazın tasarımını çok beğendim süper...
 

Son mesajlar

Üst