En İYİSİ Hangisi ?

En İYİSİ Hangisi SİZCE ??

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
en çok pyu alan teli almayı düşünüyorumm fiyat sorun değil :)?

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Katılmıyorum S4 Active Xperia Z kadar iyi değil başarılı üst segment bir telefon ama Xperia Z KADAR değil

Ben ikisinide denedim performans olarak xperia z daha iyi ama su altında ve tozlu ortamlarda s4 active daha başarılı xperia z 1 m suda 30 dk kumun içinde ahizesi çalışmadı active ise 3 m suda 30 kumun içinde xperia gibi ahizesi gitti s4 su aldı diye değiştirdiler ama xperia elimde kaldı

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben ikisinide denedim performans olarak xperia z daha iyi ama su altında ve tozlu ortamlarda s4 active daha başarılı xperia z 1 m suda 30 dk kumun içinde ahizesi çalışmadı active ise 3 m suda 30 kumun içinde xperia gibi ahizesi gitti s4 su aldı diye değiştirdiler ama xperia elimde kaldı

Xperia Z su aldıysa bir hata yapmış olmalısınız ben çok kez suya soktum takır takır çalışıyor ayrıca samsung un s4 active i değiştiriyor olması o sorunun fazlaca boy gostermesinden kaynaklanıyor birde sadece 1 kez degistiriyorlar birdaha su girerse elveda deyin s4active e

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Karşılaştırma değerlerini göz önünde bulundurunuz xperia z düşük basınçta kenarındaki kapaklar falan kapalıyken 30 dk beklettim bir zaman sonra su alması normal asla su almaz diye birşey yok su altı çekim kameralarının bile su altında beklemesi için belirli bir zamanı var. Konuya dönsek iyi olur. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
dış görünüşü de düşünmek lazım xperia z ye göre oldukça kalın bir telefon s4 active hem bir z ye bakın ekrası önü dümdüz kullanım kolaylığı sağlıyor diğerinde ise çıkıntılar mevcut bunun yanı sıra tuşları da s4 ün kendisine kıyasla pek güzel gözükmüyor ve telefonun arka tarafında 4 tane çivi izi gibi hani tam tarif edemedim köşelerinde yuvarlak 4 tane nokta var sabitlenmiş ama kaba duruyor ve kameradada Z daha iyi hem 13 mp olduğu için hemde Aqua Z modu sadece su altında foto çekmek için yapılmış bir mod bunun yanı sıra işlemci performansı falan ikisininde aşağı yukarı aynı ama s4 active s4 ün donanımları biraz da olsa kırpılmış hali bundan dolayı Xperia Z daha iyi geliyor kullanıcıya