Katılmıyorum S4 Active Xperia Z kadar iyi değil başarılı üst segment bir telefon ama Xperia Z KADAR değilBence Xperia yerine s4 aktive daha iyi eğer bir almayı düşünürsen
Katılmıyorum S4 Active Xperia Z kadar iyi değil başarılı üst segment bir telefon ama Xperia Z KADAR değil
Ben ikisinide denedim performans olarak xperia z daha iyi ama su altında ve tozlu ortamlarda s4 active daha başarılı xperia z 1 m suda 30 dk kumun içinde ahizesi çalışmadı active ise 3 m suda 30 kumun içinde xperia gibi ahizesi gitti s4 su aldı diye değiştirdiler ama xperia elimde kaldı
dış görünüşü de düşünmek lazım xperia z ye göre oldukça kalın bir telefon s4 active hem bir z ye bakın ekrası önü dümdüz kullanım kolaylığı sağlıyor diğerinde ise çıkıntılar mevcut bunun yanı sıra tuşları da s4 ün kendisine kıyasla pek güzel gözükmüyor ve telefonun arka tarafında 4 tane çivi izi gibi hani tam tarif edemedim köşelerinde yuvarlak 4 tane nokta var sabitlenmiş ama kaba duruyor ve kameradada Z daha iyi hem 13 mp olduğu için hemde Aqua Z modu sadece su altında foto çekmek için yapılmış bir mod bunun yanı sıra işlemci performansı falan ikisininde aşağı yukarı aynı ama s4 active s4 ün donanımları biraz da olsa kırpılmış hali bundan dolayı Xperia Z daha iyi geliyor kullanıcıyaBen ikisinide denedim performans olarak xperia z daha iyi ama su altında ve tozlu ortamlarda s4 active daha başarılı xperia z 1 m suda 30 dk kumun içinde ahizesi çalışmadı active ise 3 m suda 30 kumun içinde xperia gibi ahizesi gitti s4 su aldı diye değiştirdiler ama xperia elimde kaldı