- Reaksiyon puanı
- 16,527
eve gidince annesine mother falan diye bağırmıyosa bende bişey bilmiyorumŞoka girdim ya karantina iyi gelmedi bu kıza?
eve gidince annesine mother falan diye bağırmıyosa bende bişey bilmiyorumŞoka girdim ya karantina iyi gelmedi bu kıza?
hiçbirimize iyi gelmedi ben evde tek takılan biri olduğum için kalabalık bana iyi gelmiyor animelerime müziklerime karışır oldularŞoka girdim ya karantina iyi gelmedi bu kıza?
Cidden hiç iyi gelmedi bu karantinahiçbirimize iyi gelmedi ben evde tek takılan biri olduğum için kalabalık bana iyi gelmiyor animelerime müziklerime karışır oldular
Aralarına bir 3. sokmam diyosun!1- Nejdat Delioğlu
2- Kerem Gök
3- Nejdat Delioğlu
4- Kerem Gök
5- Nejdat Delioğlu
6- Kerem Gök
7- Nejdat Delioğlu
8- Kerem Gök
Böyle devam ediyor...
Hahahahahaha evvvet ağabey . Çok iyi ya .Aralarına bir 3. sokmam diyosun!
Takip ettiklerin arasında bende Ege reisi HWP ve SDN'yi takip ediyorum özellikle Berat reis benim favorimEn iyi değil de takip ettiklerlerim desem daha uygun olur.
Burak Uzun
GMBN
Ege Fitness
Doğan Kabak
Babala Tv
HWP
SDN
Asla Durma
Furkan Kızılay
DMAX (TVde hiç bi zmn denk getiremediğimiçin çok iyi oluyor.)
Emre Durmuş
TAA-Ekin Kollama
Otopark.com
Motor 1 Türkiye
şu tedaviyi bulsalar da herkes eski düzenine geri dönse biz öğrenciler okulumuza ailelerimiz esnaflar işlerine dönsün istiyorumCidden hiç iyi gelmedi bu karantina
Çok soğuk ve samimiyetsiz biriPeki duygu özaslanın türkçe bilmemesine ne diyorsunuz???
Barış özcanSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
ValesSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Berkcan’nın şarkılarını sevmiyorum 1-2 videosunu izledim beğenmedim ilgimi çekmedi.Berkcan Güven izleyen yok mu peki?
Hepsini yazamamki çok varBerkcan Güven izleyen yok mu peki?
@Dilara KayaBana göre en iyi YouTuberlar Ege Fitness Okan Serbes FitYemek Gym Kong
Teknoloji kanalı olarak HWP SDN Ahmet Emre Alp Gürsoy Mesut Çevik
İlk üçü hiç izlemedimBana göre en iyi YouTuberlar Ege Fitness Okan Serbes FitYemek Gym Kong
Teknoloji kanalı olarak HWP SDN Ahmet Emre Alp Gürsoy Mesut Çevik
Çoşkun Aralı ilk defa duydum hemen inceleyip geliyorumözellikle Coşkun Aral ın şu videosunu öneririm:
Bu aralar bafır adama sardım eğlenceli geliyor vlogları ama genel olarak Barış Özcan ,140journous,trtarşiv,32.gün falanSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Efsane (youtube bıraktı ama olsun)Sizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
benim favoriler bu üçü işte bu üçünü çok sık takip ediyorumİlk üçü hiç izlemedim
@Dilara KayaEfsane (youtube bıraktı ama olsun)