En iyi youtuber kim?

USTA DELETE

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Çoşkun Aralı ilk defa duydum hemen inceleyip geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu aralar bafır adama sardım eğlenceli geliyor vlogları ama genel olarak Barış Özcan ,140journous,trtarşiv,32.gün falan
Bafır Adam izlerken yanında da Mendebur Lemur'u bir dene ikiside Çinci sıkıntı olmaz.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
benim favoriler bu üçü işte bu üçünü çok sık takip ediyorum :)
takip etmeni öneririm özellikle ben en çok Ege Fitness'ı seviyorum film çekse ilk günden gider bilet alırdım
Bakacağım ona?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Barış Özcan çünkü izlerken bir şeyler öğreniyorsun ve benzeri kanallar da güzel mesela tarihi savaşlar için DFT Tarih

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Çoşkun Aralı ilk defa duydum hemen inceleyip geliyorum

Bu aralar bafır adama sardım eğlenceli geliyor vlogları ama genel olarak Barış Özcan ,140journous,trtarşiv,32.gün falan
140journos cidden çok iyi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Enes Batur 16milyon ve 20milyona gidiyor ne diyorsunuz? MaşAllah Allah (CC) nazardan korusun daha fazlasini versin.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Kanalın linkini buraya bırakıyorum en azından oynatma listesine girip motivasyon videolarını izle ben bu kanalı keşfettikten sonra UNSATISFIED olmaya karar verdim

Enes Batur 16milyon ve 20milyona gidiyor ne diyorsunuz? MaşAllah Allah (CC) nazardan korusun daha fazlasini versin.
Bence hak etmiyor 16 milyonu 20 milyonu hak eden Enes Batur'dan daha kaliteli kanallar var
Enes Batur'u sevmem takip de etmem sadece disiplinli yönüne saygı duyuyorum çünkü 8-9 yıldır YouTube'da ve bu kanala emek verdiği su götürmez bir gerçek

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Sussun diye eline tablet verilen çocuklar izliyor diye tahmin ediyorum
zaten veletler sayesinde 16 milyon aboneye ulaştı 2 tane film çekti 3.filmi de çeker üstüne şarkı çıkardı veletler bildiğin herife para kazandırıyor
Sorma benim 12 yaşındaki kuzenim de Enes Baturcu sürekli o senden daha iyi o seni döver yok bilmem ne diyip duruyor manyak ya

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
zaten veletler sayesinde 16 milyon aboneye ulaştı 2 tane film çekti 3.filmi de çeker üstüne şarkı çıkardı veletler bildiğin herife para kazandırıyor
Sorma benim 12 yaşındaki kuzenim de Enes Baturcu sürekli o senden daha iyi o seni döver yok bilmem ne diyip duruyor manyak ya
Ahahahahha

Bence Deli Mi Ne
ilgimi çeken videoları var hepsi değil fakat değişik ve youtube de hiç görmediğim içerikler barındırıyor .
O yüzden kararım bu kanal olacaktır.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Ahahahahha

Bence Deli Mi Ne
ilgimi çeken videoları var hepsi değil fakat değişik ve youtube de hiç görmediğim içerikler barındırıyor .
O yüzden kararım bu kanal olacaktır.
Ben en çok Ege Fitness'ı takip ediyorum bu arada 16 milyon abone olması gereken kanal Enes Batur değil Deli Mi Ne'dir çünkü kaliteli içerikleri var
Teknoloji kanalı olarak HWP SDN GSMArena bireysel kanal olarak da Alp Gürsoy Ahmet Emre Mesut Çevik DetroitBORG Marques Brownlee

Reaksiyon puanı
769
Enis Cherryson
Haluk Tatar
Ege Fitness
Volkan Oyun Kuvvetleri
Barış Özcan
Tolunay Ören
Hugola

Ben en çok Ege Fitness'ı takip ediyorum bu arada 16 milyon abone olması gereken kanal Enes Batur değil Deli Mi Ne'dir çünkü kaliteli içerikleri var
Teknoloji kanalı olarak HWP SDN GSMArena bireysel kanal olarak da Alp Gürsoy Ahmet Emre Mesut Çevik DetroitBORG Marques Brownlee
Bende ege fitness'ı çok takip ediyorum o adamla aynı mentalidede olmak için nelerimi vermezdim ama en iyi içerik üreticisi kısmında sana katılmıyorum

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
En iyi youtuber kim ? Bunun için bir kıstas ne yazık ki yok. Oluşturulmuş kurallara göre bu belirlenebilir.
Bana göre en iyi youtuber yeni tanıştığım iphonedo.
Neden sorusuna yanıt olarak ise;
Marjinal introları, yaşına rağmen çatlak ve genç serzenişleri, sinematik ürün tanıtımları, tarafsız ürün eleştirileri, sahnelemeri, kullandığı müzik içeriği, örnekleme olarak çektiği video testlerini film gibi sinematik halinde uyarlaması ve bir hikaye çerçevesinde bunu devam ettirmesi, backlink sisteminde olduğu gibi diğer kanal ve teknoloji sitelerine gönderme yaparak ekstra hit alması ve daha aklıma gelmeyen bir çok özellikle bana göre lider.

Bu kıstaslar başkalarına göre değişebilir ama beni cezbeden ve bu başlığa uygun rolü biçmemi sağlayan nitelikleri bunlar.

Selam olsun sana iphonedo! umarım "çatlak" kelimemi saygısızlık olarak algılamazsın, olur da bir gün bu içeriği okursan.

Bunun haricinde sevdiğim diğer bir kişi de Hamza :) Japon hamza.

[ Türkiyedeki bir çok firmayı sollar Iphonedo. Örnek prodüksiyon video : Iphone 11 ]

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,359
Nejdat Delioğlu kanalını öneririm.

Yaşlı olmasına rağmen bilgisayar konularında hakkatten çok bilgili abidir. Çok eğlenceli ve çok bilgili videoları vardır.

Mesela Çalışan parçalararı bin türlü ilginç deneylere tutarak kullanıcıları olacaklarla bilgilendiriyor :)

Bozduğu parçaları yeniden tamir ediyor vs vs vs
Böyle bir büyük abim olsaydı keşke diyorum. :)

HABAR

Asistan
Reaksiyon puanı
457
TR:
Murat Sen
Technopat
Erdi Özüağ
Dünya:
Optimum Tech
Actually Hardware Overclocking
Gamers Nexus(özellikle fabrika turları)
Bir de Linus..

USTA DELETE

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Nejdat Delioğlu kanalını öneririm.

Yaşlı olmasına rağmen bilgisayar konularında hakkatten çok bilgili abidir. Çok eğlenceli ve çok bilgili videoları vardır.

Mesela Çalışan parçalararı bin türlü ilginç deneylere tutarak kullanıcıları olacaklarla bilgilendiriyor :)

Bozduğu parçaları yeniden tamir ediyor vs vs vs
Böyle bir büyük abim olsaydı keşke diyorum. :)
Nejdat Abi sayesinde PC yi banyoda yıkıyorum ama dikkat edin bozulmasın tehlikeli deney;)

Loutermilch

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,559
Sizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
en çok roof runners (parkurcu) Mert Uzun (bisiklet kanalı) JaegerTV (ağırlıklı r6 videoları çekiyo) Easter GamersTV (oyun kanalı) Neo & Toprak (ağırlıklı eleştiri videoları) Barış Özcan (Bilim) Bebar Bilim (bilim) ve
Enis Kirazoğlu (oyun) Mendebur Lemur (Eğlence) WASD Community (Rocket League) Webtekno (teknoloji) Tepkikolik (tepki) Unlostv (biliyonuz zaten) Donanım Arşivi (pc ekipmanları,pc vs.) Hatay Sandık İçi (yemek)
Cem Bölükbaşı (lisanslı redbull yarışçısı) Hugola (Eğlence) Yasin Aydın 2K (Deney) Orkun Işıtmak (eğlence) Yeahmap (oyun) kanallarını izliyom öneririm

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Enis Cherryson
Haluk Tatar
Ege Fitness
Volkan Oyun Kuvvetleri
Barış Özcan
Tolunay Ören
Hugola

Bende ege fitness'ı çok takip ediyorum o adamla aynı mentalidede olmak için nelerimi vermezdim ama en iyi içerik üreticisi kısmında sana katılmıyorum
Peki sana göre en iyi içerik üreticisi kim ?