KNMX
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,747
Barış Özcan
Bebar Bilim
Taa
Ciddi Jacop
Muzaffer Başcivan
Bebar Bilim
Taa
Ciddi Jacop
Muzaffer Başcivan
marques brownee de iyidirSDN
HWP
Alp Gürsoy
Front Page Tech
Mrwhosetheboss
Supersaf
MKBHD
Linus Tech Tips
Car throttle
Donut media
Ben Erdi'ye halen ısınamadım Mesut Çevik'i daha çok seviyorumAynen hocam
SDN
HWP
Alp Gürsoy
Front Page Tech
Mrwhosetheboss
Supersaf
MKBHD
Linus Tech Tips
Car throttle
Donut media
hocam youtube'da çok fazla hintli teknoloji editörleri var çinli markalar ilk önce onlara gidiyor Redmi serisi Realme modellerini ilk onlar inceliyorMrwhosetheboss'ı nasıl unuttum hocam
hocam youtube'da çok fazla hintli teknoloji editörleri var çinli markalar ilk önce onlara gidiyor Redmi serisi Realme modellerini ilk onlar inceliyor
Evet. YouTube'u eli geçirdiler maalesef. Geçen gün bir tane aksan gördüm. İngilizce demeye bin şahit ister.Hocam en sevmediklerim şu kötü ingilizce aksana sahip hintliler. Video'yu izlerken sıkılıyosunuz.
hocam o yüzden ben GSM Arena'yı izliyorum 3 kişilik ekip inceleme videoları çok kaliteli ben direk Angie'nin inceleme videolarını izliyorum bu kanala göz atmanızı öneririmHocam en sevmediklerim şu kötü ingilizce aksana sahip hintliler. Video'yu izlerken sıkılıyosunuz.
Necdet Bey sayesinde bir sürü sorunumu çözmüştüm de artık eskisi kadar video atmıyor sankibence murat şen ve nejdat delioğlu
hocam o yüzden ben GSM Arena'yı izliyorum 3 kişilik ekip inceleme videoları çok kaliteli ben direk Angie'nin inceleme videolarını izliyorum bu kanala göz atmanızı öneririm
PhoneArena ve Pocketnow'dan daha iyi benceHocam uzun zamandır takip ediyorum
Adam her gün yayın yapıyor dlive facebook artı YouTube a içerik atıyor gün gün videolar var bakabilirsin.Necdet Bey sayesinde bir sürü sorunumu çözmüştüm de artık eskisi kadar video atmıyor sanki
Valla ben hiçbirini bilmiyorum. Bu konuda baya cahil kalmışa benziyom!Saydıklarınızın çoğunu bilmiyorum bence hiçbiri
Okan Serbes'i 4 yıldır takip ediyorum o adam sayesinde giyim tarzım değişti eskiden giyimime pek özen göstermezdim ayrıca bana V yaka t-shirt'ü sevdirdi dolabımda 3-4 tane varEn iyisi demeyelim ama uzun zamandır takip ettiğim Youtuberlar; Emre Durmuş, Mesut Çevik, Murat Gamsız, Hakkı Alkan, İlkay Zaman, Okan Serbes, Barış Özcan, iPhonedo.
Bu kim ki ünlü mü youtuber miPeki duygu özaslanın türkçe bilmemesine ne diyorsunuz???
Ünlü bir youtuber?Bu kim ki ünlü mü youtuber mi
Ortaya karışık gibiÜnlü bir youtuber?
Yeni neslin favori mesleği artıkOrtaya karışık gibi
Youtube da meslek olduya hayırlısı
Allahım çıldırcam sahanda yumutamı bunun adı nedir ya normalde Türkçesini bişip ingilizcesini bilmeyiz ama Duygu ablamızda tam tersi neden çünkü çok havalıPeki duygu özaslanın türkçe bilmemesine ne diyorsunuz???
Şoka girdim ya karantina iyi gelmedi bu kıza?Allahım çıldırcam sahanda yumutamı bunun adı nedir ya normalde Türkçesini bişip ingilizcesini bilmeyiz ama Duygu ablamızda tam tersi neden çünkü çok havalı
hakkı alkanSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?