Çok daha iyiler.tt den daha iyilermi peki
Hayır.türknet nasıl önerirmisin
HaklısınVodafone ucuz ve orta hizmet
Turkcell Pahalı ve iyi hizmet
Netspeed öneririm.Hocam hala geçiş sağlamadıysanız Millenicom önerebilirim. Şu konuya da göz atabilirsiniz. Konuda hız testleri ve 1 ay ücretsiz kullanım sağlayacak kod da mevcut.
Netspeed de iyi hız olarak ama ben müşteri hizmetlerinden memnun kalmadığım için netspeed'ten millenicom'a geçtim. Tercih arkadaşımızın tabiki.Netspeed öneririm.
Millenicon![]()
Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Net Avantaj Kampanyası - Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın! Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl - Ev ve Ofis interneti, Sınırsız Adsl.netspeed.com.tr
Fiber 16 Kampanyası Eviniz İçin | Millenicom
Fiber 16 Kampanyası Başvuru Eviniz İçinwww.milleni.com.tr
Ben kullanmadım.Sadece fiyatı uygun geldi.O yüzden önerdim.Netspeed de iyi hız olarak ama ben müşteri hizmetlerinden memnun kalmadığım için netspeed'ten millenicom'a geçtim. Tercih arkadaşımızın tabiki.
Fiyat olarak bir tık daha uygun hocam evet. Ama millenicom da zaten ilk ay ücretsiz kullanacak arkadaş bunu da göz önünde bulundurunca pek fiyat farkı kalmıyor aslında ay bazında. Hatta sonraki aylar da davet kodunu kullanarak ve arkadaşını getir kampanyasıyla bikaç ay daha ücretsiz kullanma şansı var. Benim geçmemde buda etken oldu açıkcası.Ben kullanmadım.Sadece fiyatı uygun geldi.O yüzden önerdim.