En iyi ücretsiz virüs programı hangisidir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bilgisayara hepsini yükledim ama arayüz,güvenlik ve performans açısından sadece avast'ı beğendim :D

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
virüs programı kullanıcının kendisidir.
herşeyden önce dikkat...
2006 yılından beri aktif internet kullanıcısyım 1-2 kez virüs girdi oda benim hatam yüzünden

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 2-2,5 senedir falan AVG Free Edition kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor. Arada bir kenarda reklamlar falan çıkıyor ama bedava bir program için bence tahammül edilebilir bi seviyede.

Semboletiket

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretsiz ve kişisel kullanım olarak AVAST oldukça yeterli bence.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
avast derim. gayet başarılı bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim previx 3.0 programının süresi dolmak üzere memnun kaldım mı muazzam bi program var mı yok mu belli değil zaten cloud anti virus 3 saniyede kuruluyor taramalar çok ama çok hızlı ama paralı deneme sürümü bile yok yani bulduğu şeyleri silmesi için satın almak zorundasınız bende şimdi cloud anti virus tadına varınca başka kullanmasam alsam mı diye düşünüyorum aranızda kullanan oldu mu hiç

cemsnbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Essentials öneririm.

Lisanslı alacaksan da Nod32 yi öneririm

Kendi kullandığım ise Norton 360 lisanslı

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Av Comparatives'in Mayıs ayı Performans testi Sonuçları. En iyiden en kötüye sıralanmış.

Hayret kaspersky kasıyor diyorlar.performans testinde 2.olmuş.

j1mlC6U.png

sabrisaruhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuanda comodo kullanıyorum herhangi bir problem ile karşılaşmadım , deneme olarak kurdum ama free versiyonunu kullanmaya devam ediyorum tavsiye ederim , kasma gibi bir durum olmadı sadece free olduğu için günde 3 -5 kere reklam çıkıyor.

genova88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretsiz dersen en iyi bence AVG ücretli dersen de Norton 360 ben 360'ı kullanıyorum.

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence windowsun kendi antivirusu daha iyi hem az yer kapliyor hem surekli guncel

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
norton 360 ucretli olarak
ucretsiz olarak zonealarm avg

cemilok35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her kes bir şeyler,söyler.kişinin kendi denediği,kullanıp öğrendiği ve en iyi anladığı (en iyisidir)ben araştırır bulur dener kullanırım.not AVG kullanıyorum.silkülü ihsan etti isem aff ola

S

SDN Okuru

SDN Okuru
combofix virus prorgramı sınıfında mı dostum, post kasayım derken...

avast diyorum ben. avira avg avast çok da farketmiyor sanırım. avastın ek korumaları da var onun için seçiyorum.

en güzeli kampanyaları takip edip ücretli antivirüslerden birini ücretsiz kullanmak.

comodo kullanırken sorun yoktu, başka yazılıma geçince gördüm ki arada kaçırdıkları da olmuş.

volbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
antivirüs hemide ücretsiz mi arıyon o zaman linux dağıtımlarından birini live olarak çalıştır en temizi :D hem ekstra program kurup pc yi kasmazsın. Virüs girince hemen linuxa geç ve virüsleri elinde shift+delete yap :D

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Ya arkadaşlar avast ın işlediği tek ve en iyi şeyler trojanlar. Norton bilgisayarı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramıyor eski norton kalmadı. Avg ve eset bir virüs bulduğu zaman onu kaldıramıyor kaldırılırsa bilgisayarınız çöker türü yazılar çıkartıp milleti korkutuyor virüslü bilgisayarı kullanmaya mahkum ediyor. Kaspersky internet security e başladım iki yıldır kullanıyorum hem çok hızlı hem güvenli hem çok iyi öneririm de. Tavsiyeler için teşekkürler.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
çok kasıyor ya.. ücretli 1 yıl lisans aldım ama daha yarısını doldurmadan neredeyse kaldırmak üzereyim. avast çok iyi bence de

Ben pek kasma görmedim :huh:
Ama avg de kullanabilirsin :thumbup1:

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben size baiduu yu tavsiye ederim. baiduu çinin google diyebiliriz. ücretsiz tam sürüm antivirüs var ve avira gibi popüler motorları kullanıyor. ben bir dönem kullandım, virüs yakalama konusunda çok hassas

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence Dünyanın en iyi virüs programı "Kaspersky Internet Security 2013". Denemeden ölmemek gerekir. Her türlü virüsü bulup hemen temizliyor. Sadece aktivasyon için e-mail vermek yeterli. Kesinlikle kullanın bir çok özelliği var. Şu anda 2 bilgisayarıma da bu program yüklü.

alperbelin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç senedir virüs programı kullanmıyom bi kere virüs bulaştıgını görmedim bilgisayara :)) en iyi virüs programı kendımızız galiba

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avira çok az kasıyor sadece güncelleme yaptığında yavaşlama olabilir, ayrıca fake alert vermez yani virüs olmaya birşeyi virüs diye silmez hemen
avast önermiyorum çünkü bazen herşeye virüs diyor geresizce, mesela kuzenin pc'de chrome kuramadık, orjinal siteden indiriyoruz anında siliyor. daha birsürü şey kuramadık. birşey kuracağı zaman kapatıyoruz. o zamanda virüs programının ne önemi kalıyor ki :S
şuan comodo kullanıyorum, bence beleşler arasında en iyisi bu. ayrıca CEO'su da türk, bilginize ;)
ancak dediğim gibi beni yormasın pc'yi kasmasın. saçma sapan şeyler yapmasın diyorsanın en iyisi avira