En iyi ücretsiz virüs programı hangisidir?

eparmaksiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceden birkaç tane vardı ama son zamanlarda onlarda tadını kaçırdı bilgisayarı koruyacağım diye bilgisayara aşırı derecede yavaşlatmaya başladılar .
Çaresiz işi avast,avira,bu iki programı öneririm
en güzeli biraz parayı gözden çıkarmak.

mahryldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avast 5 Çok Güzel Denemeni Tavsiye Ederim Ayrıca Çok Sağlam ve Kullanımı Kolay :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Ücretsiz en iyisi Comodo.

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Avast!Free Antivirus şuan bilgisayarlarımda bu program var ama kapsamlı bir kroma saladığından emin değilim :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
2012 testlerinde free olarak Panda Could antivirus diğerlerine göre daha ön planda.. diğer freeleri geçtiği gibi, ücretli sürümlerden avg IS, avira premium,pc tools, eset gibi paketleride geride bırakmış..
2011 yılındada en iyi freeydi.. o yüzden iş yerindeki laptopumda denemiştim. sistem kaynağı kullanımı yok denecek kadar az.

Gerçek zamanlı koruma,otomatik güncelleme,url ve web güvenliği gibi artıları mevcut..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bende genelde Freeleri tercih ederim ve sıralamam şöyle..

1.Avira Antivir
2.MSE
3.Avast

Bunlardan birini kurup yanına birde antispyware programı kurdukmu ve haricen temizlik yapmak içinde bi anti malware programı kurdukmuydun tamamdır..

derslerim5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Essentials ve bide orjinal Avast yükledinmi tamamdır hiç birşey olmaz bilgisayarına.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Avg bussiness editon firewall özelliğide var tavsiye ederim

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
NOD32 her tür yeni hali var - sıkıntısız ,, 30 tl falan ama firma sanırım salak yada geri zekalı.. Yenilemek istedik
yine kutu sattılar bize.. Kod vb guncelle yok .. ne iş anlamadım

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaş şu an en süperi avast securety ücretli son sürümü üstüne yok pc kasmıyor bulut sistemi var arka planda devamlı yeni vürüsleri güncelliyor yani korkmadan sitelerde geze bilirsin saygılar not sistemi hic yormuyor birde vürüs taramasını hızlı ve pc kastırmıyor bilgine

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ARKADAŞLAR COMODO internet Security kesinlikle indirin hemde ücretsiz benim bütün ihtiyaclarımı karşılıyor

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu tartışma bitmez.sen kur hepsini dene.kendi kararını kendin ver.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Panda Cloud Antivirus öneririm, sistemi yormaz, bulut tabanlı koruması ile sisteminizde kaynaklarınızı aşırı tüketmeden ve kasıntı olmadan, en üst düzeyde koruma sağlar...

sunday14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki de en iyisi avast' ın virüs programı ama hızlı bir şekilde çok fazla virüsü birden temizlemek istiyorsan Nod32' yi tercih ederim kullna pişman olmazsın iyi günler.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Avast! .Web kalkanı tıkır tıkır işliyor.Bir de her şeyden şüpheleniyor ben virüs bulamadım ama bunda bir şey var gibi diyor, sandbox'a alıyor.

ama arada bir avira kuruyorum yakında avg de kuracağım(silip silip) maksat gözden kaçan virüs var mıdır diye kontrol etmek.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
G Data 2012 Açık ara farkla birinci deneyin anlarsınız.