Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi bedava avasttır elbette, ücretlilerden ise nortondur, ben şahsen tesadüfen yakaladığım bir kampanya sonucu 20 tl ye aldığım kaspersky i.s. kullanıyorum. Memnunum eyvalla, kurduğumdan beri virüsle ilgili bir sorunum olmadı fakat bilgisayarın açılışını bir 30 saniye kadar geciktiriyor kerata.
Ücretsiz diyor beyler Kaspersky,Norton,G-Data,F-Secure filan olmaz ki
Ücretsiz olarak avira candır.
Ama ücretsiz önermem.Para vermeyecekseniz kampanyaları kullanın derim.Avira'nın var arada kampanyları,Norton'unsa sürekli var.
Nod32 Fos AVG 2012-2013 Kulllanmanı Tavsiye Ederim 2/3 Yıldan Bu Yana Ev ve Ofis PC Kullanıyorum. Hem Ücretsiz Hem Tam Koruma. Comoda yı da Tavsiye ederim Oda Güzel Ama Bazı Ayarlarına Uyuz Oluyorum
Herkezin Kendi Tercihi. Bol Şanslar
Şuan ESET Smart Security (Nod32) kullanıyorum. AVG iyidir çok eskiden kullandım. MSE'yi yeni bilgisayarlarda gördüm fikrim yok. Kaspersky iyi ama şifreleri bir acayip. Kasmasın diye internet security kullanmıştım. İyi koruyan, PC'yi kasmayan, key sorunu olmayan ücretsiz programları tercih ediyorum.