En Iyi Türk Torrent Sitesi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Turknova da üyeliğim vardı da davetiyem varmı hatırlamıyorm nereden bakılacagını da bılmıyorum :D

Yetkina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdturk.org ve torrenteagle.net davetiyesi karşılıgı bitturk ve torrentultra davetiyesi takas edebilirim.

hdturk gönderebilirim ben seed ediyormusunuz indirdiklerinizi ratio durumunuz nedir, birde bitturk ve torrentultra da yerli film paylaşım durumu nasıl özellikle restre edilmiş yeşilçam filmleri açısından ne durumda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar Hdturk.org davetiyesi isteyene gönderebilirim eğer diğer üye olduu sitelerdeki ratio değerlerini gösterebilirse,

Ve leechturk davetiyesi olan varsa 3 üyeliğim olan sitedeki ratio değerlerimi gösteren ss yollayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

UmtGull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kat.ph yabancı dizi,film,müzik ve oyunlar için en temiz torrent sitesi.

a.yueksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LeechTurk davetiyesi karsiliginda BitTurk veya Arena-TR davetiyesi verebilirim !
a.yueksel@hotmail.com

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sanki davetiyeden para kazanıyosunuz sakın göndermeyin. Ne menfaatçi bi millet olmuşuz valla pes

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
En iyi Türk Tracker Arena-Tr sonrasında LeechTurk ardından Turkdepo gelir. :)

shinjuiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdturk.org sitesi üyelikleri acik. Davetiye aramaniza gerek yok. hdturk icin davetiye takas edebilirim diyen sark kurnazlari; adam olun da üyelikler acik diye söyleyin, Davetiye gerekmeyen bir site icin diger sitelerden davetiye yolmaya calismak nedir? Biraz insanlara yardimci olun, bir tarafiniz eksilmez!

killtovictory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÇOK ACİİİİLLLLLL !!!

arkadaşlar bağışlar euro üzerinden yapıldığı için bağış yapamıyorum. arena-tr davetiyesi yollayana isterse davetiye fiyatını tl olarak gönderebilirim.

mail: butcherofkarus@gmail.com

not: para karşılığı davet yollamak isteyen özele gelsin !!!

caglar06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba acaba bende türktorent yada arena dan yada herhangi kaliteli bi steden davetiyesi olan arakadaşlar davetiye yolayabilr mi günün çok az saati online değilim iyi upload edrim iyi kasarım davetiyesinin boşa gitmiyeceğine kesinlikle bilmesini isterim . caglar.ozkan@hotmail.com

muhammetalidis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

diabl0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteyene bittürk davetiyesiverebilirim. tek şartım seed aktif halde kalabilicek hit run yapmayan arkadaşlara vermek istiyorum davetiyeleri.
indirim yaptıktan sonra kapatmayıp paylaşıma devam edicek arkadaşlar varsa yazsın yollayayım
not: 25 davetiye var elimde

bu arada leectürk ve arena davetiyesi oalan arkadaş varsa gönderebilirmi karşılığında türktorrent.cc DAVETİYESİ gönderebilirim.
refarans olması açısından
bittürk
gönderim 4.14TB
indirdiğim 1.51TB
türktorrent
gönderi 1.06TB
indirilen 85GB

diabl0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leectürk davetiyesini bir arkadaşım yolladı gerek kalmadı

selimix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Diablo seed i aktif bırakırım ben sıkıntı olmaz davetiyen hala var mı acaba?

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
davetiye varsa alabilir :clap: miyim turtorrent önceliklidir site fark etmez bi tane davetiye istiyom sadece :clap: :thumbup: :clap: mustafaerdem95@gmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardes bi tane bende alabilirmiyim mustafaerdem95@gmail.com [MENTION=447334]diabl0[/MENTION]

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
nerden buluyonuz la bu davetiyeleri yahu :mrgreen::mrgreen: