En Iyi Türk Torrent Sitesi

ardaduyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
BitTurkTorrent Yeni Nesil Webmaster Sitesi

site ; bitturktorrent.com

Forumun İçeriği : Site Alış-Satış, Seo Arama Motorları, Sosyal Ağlar, Backlink, Para Kazanma Formülleri ile ilgili her şey Bilgisayar programları, oyun, program, film ve daha fazlası..

Bu arada forum sitemize üyelik açıktır ilerleyen günlerde site üyeliğe kapatılacaktır...

Fırsat varken kaçırmayın derim...

bluemax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla " Daha iyisi nasıl yapılır ? " ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık... Üye olan her kişiye 1 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız http://www.hdturk.org bekleriz...

" Güncel Paylaşımın Tek Adresi " diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

http://hdturk.org/signup.php?

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi.

tirnakmakasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye lazım gencler. turktorent var. daha farklısı varsa hdtorrent dışında alınır:)

ardaduyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
zamundanın yerlisi çıkmış arkadaşlar bitturktorrent diye denemenizi tavsiye ederim istediğiniz oyun film vs. site kurucusu ArchangeL' a msj attım aynı gün siteye ekleyerek msj gönderdi gerçekten çok ilgileniyorlar

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar arena-tr davetiyesi isteyenler bu mesaja cevap yazabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turktorrent.eu davetiyem de mevcut

kardeşim bana her ikisindende davet yollarmısın..

dream.free.redrock@hotmail.com

kardeşim bana her ikisindende davet yollarmısın..

dream.free.redrock@hotmail.com

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Yerli Olarak : Arena-Tr.Com
Yabancı ise : Zamunda.Net

örneği verilmiş aynı kafadanız

orkunt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi 3d film arşivi olan site hangisidir? Arena tr üyeliğim var ama arşivi daha geniş bir site arıyorum. varsa davetiyesinde gönderebilirseniz sevinirim? Yoksa sadece isim verin. Teşekkürler
orkunty@hotmail.com

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En iyi 3d film arşivi olan site hangisidir? Arena tr üyeliğim var ama arşivi daha geniş bir site arıyorum. varsa davetiyesinde gönderebilirseniz sevinirim? Yoksa sadece isim verin. Teşekkürler
orkunty@hotmail.com

3d film arşivi arıyorsan turk torrent sitelerine bence bakma hepsi birbirinin aynısı zaten. tavsiyem yabancı torrent sitelerinden indirip türkçe ses dosyasını ekleyip izlemek. elimde http://www.3dtorrents.org/ sitesi üyeliğim var bi ara lazım olur diye üyelik almıştım kullanmıyorum. işini görürse sana devredebilirim üyeliği ok.

ifmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Türk torrent sitesinde 200 tb uploadım var. Türkçe Full HD belgesel arşivi sağlam bir siteden gelecek davetiyeye olumlu bakıyorum. Bu amaçla sizlerden de destek beliyorum.

Selamlar.

EK: ifmyn@yandex.com.tr

blazeking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam,

size gore en cok ve en yeni belgeseler hangi torent sitesinde bulunmakta ?

bluehat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk torrent sitesi arıyorum. Tavsiye eden???

zeki277

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

müzik arşivimi tamamlamaya çalışıyorum.arenatr davetiye yollarsan teşekkür ederim.:hammer:

agca277@hotmail.com

umtatmaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent-oyun derim hem forumu çok geniş hemde torrentleri hızlı bir şekilde iniyor saniye 800 Kb ile indirdiğimi biliyorum ki buda bence güzel bi rakam :)