D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Kim ne derse desin, ben samsung tvm'dan fazlasiyla memnunum.
Al birini vur ötekine![]()
Aldigim samsung (UE46ES8080) gercekten süper ötesi bir sey. Bu zamana kadar memnun kalmadigim bir durumla karsilasmadim.
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION]
Samsung, LG, Sharp bunlar kendi panellerini üretiyorlar. Sony sharp'in panellerini kullaniyor.
Sharp ın panellerini kullanması daha iyi bence@blackdown
Samsung, LG, Sharp bunlar kendi panellerini üretiyorlar. Sony sharp'in panellerini kullaniyor.
Sharp ın panellerini kullanması daha iyi bence
Bildiğim kadarıyla Japan Display Inc ın yönetici şirketi yani kendi panellerini kendisi üretiyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Fiyatı diğerlerine göre yüksek olabilir ama en fazla kalite yine bence Sony , Sharp , Panasonic te
Yani bence bir Lg , Samsung görüntü kalitesinde kesinlikle yaklaşamazlar
Sony 2007de o kavisli ekranı ilk bulduğunda diğerleri plazma derdindeydi şimdi 2014tede gelip Samsung Lg kendileri icat etmiş gibi tanıtıyorlar
Sony zaten eğip büküyordu o panelleri bunlar kavisliye daha yeni yaklaştı yani kısacası Samsung Lg gibi markaların Tv sektöründe alıcak çok yolu var daha ayrıca renk doğruluğu konusunda da başarılı değiller basıyorlar kontrastı müşterinin gözüne renk hoş görünsün alsın diye doğallıktan uzaklaşıyorlar.
Arçelik mi? GüldürmeArçelik.
Arçelik mi? Güldürme![]()
Gül diye yapmıştım mutlu oldumArçelik mi? Güldürme![]()
ahahGül diye yapmıştım mutlu oldumGerçek cevapı veriyim, bana göre en iyisi ; LG ve Sony. İkiside başarılı.