En iyi televizyon markası.

En iyi televizyon markası ???

• Kullanılan toplam oy
    215

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Samsung ile LG aynı panelleri kullanıyor
>>Valla aynı panelide kullansa bi şey fark etmiyor...
>>Demek ki adıdışında da bi yerlerinde farklılık var..
>>Ne yazıkki gözü algılayan her insan benim aldığım lg nin berbat olduğunu anlayabilir...
>>Bi daha Lg mi tövbeler olsun...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
lgnin servisi kötü tvyi servis getirdiyse zarar vermiş yada üretim hatası olabilir.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
>>Valla aynı panelide kullansa bi şey fark etmiyor...
>>Demek ki adıdışında da bi yerlerinde farklılık var..
>>Ne yazıkki gözü algılayan her insan benim aldığım lg nin berbat olduğunu anlayabilir...
>>Bi daha Lg mi tövbeler olsun...

LG zaten marka olarak berbat lafım yok; sadece bilgi vermek istedim

vyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alfabetik sırayla: LG, Panasonic, Samsung, Sony.

Sadece teknoloji anlamında bugüne dek sergiledikleri üstün performans anlamında değil, aynı zamanda diğer markalara nazaran düşük tamirat ihtiyaçları nedeniyle de...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tvde kalite arıyorsan
Sony Sharp Panasonic... :dirol:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
arcelik,beko,grundig ve vestel de cok iyi o pahali markallarin flv,mkv oynatan modelleri cok daha pahali olurken arcelik te daha ucuz yani.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Bu arada Lg nin lg beko kliması var(split) ne servisleri düzgün servis ne de kliması düzgün bir klima
>>2.senesinde ses yapmaya başlamıştı..
>>Bir tanıdığımda alarko var 3,5 senelik banamısın demeden çalışıyor... Ne ses var ne seda...
>>Ha anladım ki lg nin ürünleri beş para etmez..Vasat...
>>Alacaksan japondan şaşmayacaksın onu bir kez daha anladım..(geç kalmış olsam da..)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
>>Bu arada Lg nin lg beko kliması var(split) ne servisleri düzgün servis ne de kliması düzgün bir klima
>>2.senesinde ses yapmaya başlamıştı..
>>Bir tanıdığımda alarko var 3,5 senelik banamısın demeden çalışıyor... Ne ses var ne seda...
>>Ha anladım ki lg nin ürünleri beş para etmez..Vasat...
>>Alacaksan japondan şaşmayacaksın onu bir kez daha anladım..(geç kalmış olsam da..)

televizyon başka klima başka ...

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
televizyon başka klima başka ...

>>Tv başka klimanın başka olduğunu 10 yaşında ki çocukta biliyor..
>>Önemli olan o değil anlatmak istediğim; şirketin yani lg nin genel politikasında bir sorun var..
>>İster üretim kaynaklı değin ister dağıtım kaynaklı...
>>Bir sorun olduğu aşikar...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
>>Tv başka klimanın başka olduğunu 10 yaşında ki çocukta biliyor..
>>Önemli olan o değil anlatmak istediğim; şirketin yani lg nin genel politikasında bir sorun var..
>>İster üretim kaynaklı değin ister dağıtım kaynaklı...
>>Bir sorun olduğu aşikar...

lg'den yaka silken çok servisi teslim ettiği led tv'yi haşamat edip yutturmuş mesela ...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bir yerde konusu vardı sıfır led tv'yi açılmamış kutusunda düşürmüşler panel zarar görmüş ama sahibine belirtmeden bırakmışlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]

Seni bir tek ben anliyorum desene :P

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benzini shellden tv yi LG den alıcan aga şaka bi yana LG ve Samsung bu grubun en kaliteli hesaplı teknolojik 2 devi sony artık eski sony değil bu japonyadaki depremden sonra tv üretimini durdu büyük kısmını

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Benzini shellden tv yi LG den alıcan aga şaka bi yana LG ve Samsung bu grubun en kaliteli hesaplı teknolojik 2 devi sony artık eski sony değil bu japonyadaki depremden sonra tv üretimini durdu büyük kısmını
Depremden beri her sene batıyor zaten :P

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]

Seni bir tek ben anliyorum desene :P

lg'ye aşık onlar gerçekleri göremiyorlar lg sanyo gibi balon değil ama o kadar da iyi değil sharp hepsinden iyi ama kazıkçı vestel burda devreye giriyor sony bambaşka onu kimseyle mukayese edemezsin iyi olursa çok iyi modelleri var kötü çıkarsa kanser eden modelleri de var.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Depremden beri her sene batıyor zaten :P
boşver depremi G.U.Y noldu öyle çok güzel klip lady gaga çok fena o klipte:devil2:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg'ye aşık onlar gerçekleri göremiyorlar lg sanyo gibi balon değil ama o kadar da iyi değil sharp hepsinden iyi ama kazıkçı vestel burda devreye giriyor sony bambaşka onu kimseyle mukayese edemezsin iyi olursa çok iyi modelleri var kötü çıkarsa kanser eden modelleri de var.
ben sony kötü demedim depremden sonra güzel alternatif tv ler üretmiyo artık dedim ayrıca LG gayet kaliteli vede sharpa lafım yok o da çok kaliteli ama türkiyede pek tutmuyo

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
boşver depremi G.U.Y noldu öyle çok güzel klip lady gaga çok fena o klipte:devil2:

ben sony kötü demedim depremden sonra güzel alternatif tv ler üretmiyo artık dedim ayrıca LG gayet kaliteli vede sharpa lafım yok o da çok kaliteli ama türkiyede pek tutmuyo
kötü dedin demiyorum zaten çoğunu beko tesilerinde arçelik üretiyor sharp ise isimden kaybediyor çoğu insan daha söyleyemiyor yazamıyor yani almaları zor Sennheiser da öyle bu ne ya? diyorlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

kötü dedin demiyorum zaten çoğunu beko tesilerinde arçelik üretiyor sharp ise isimden kaybediyor çoğu insan daha söyleyemiyor yazamıyor yani almaları zor Sennheiser da öyle bu ne ya? diyorlar.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sennheiseri görsem dandik derim isminden ama o ne kalitedir aga öyle tam alman malı nasıl bişey o ses o bass o kalite

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
a Sony
a samsung
a lg
a Panasonic

b vizio
b sharp

c insignia
c toshiba
c jvc
c philips
c sanyo
c magnavox

buraq084

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana göre açık ara Sony.

SONY'mi :D sene 2014 ne SONY'si adamlar iflas açıklamamak için Tokyodaki Merkez Binasını satıp aynı binada kiracı oldular :)

LG Life's Good Diyelim biz ;)

bana göre açık ara Sony.

SONY'mi :D sene 2014 ne SONY'si adamlar iflas açıklamamak için Tokyodaki Merkez Binasını satıp aynı binada kiracı oldular :)

bana göre açık ara Sony.

bana göre açık ara Sony.

vfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak ediyorumda neye göre değerlendiriyoruz bi şeyden anlamadan yorum yapıyoz hepsinin babası sharptır çünkü 1 numaralı panel üreticisi diğerlerinin panelleri hep aynıdır aralarındaki fark devre kartları yani onlar kalitesiz olabiliyor çabuk bozulabilir elektirik kesintilerinde ani kesintilerde yani yanabilir bu durumda aralarunda en iyisi philips tir samsung konusuna gelince teknolojinin casper ı olma konusunda ilerliyor bence..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
En iyi televizyon markası hangisi ???

Kardeş bizde Philips var. Memnunuz. Görüntü kalitesi çok iyi. Ambilight'i açıp izlemek ayrı keyf veriyor insana. 3D'si falan her şeyi tam veriyor ama Smart Tv biraz yavaş kalıyor.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
En iyisi şu an bana göre Samsung LG Sharp. Zaten Samsung telefonlarda falan da ekranda damgasını vurdu artık tartışmaya gerek yok. LG de güzel özellikle ilk samsungun telefonlardı kullandığı OLED teknolojisini TV'ye taşıyıp harika bir konstrat ve canlılık yakalamış. Aynı zamanda arkada aydınlatma olmadığı için siyyahlar çok gerçekçi ve telefon kadar ince. Sharp zaten yanılmıyorsam iPhone'ların ekranını üretiyor onu da tartışmaya gerek yok. Fakat akıllı televizyon özellikleri olarak bence samsung ve lg'nin gerisinde. Sony ve Philips'e gelecek olursak. Sony'de de LG gibi yeni bir teknoloji var. TRİLUMİNUS ile ledler ekrandaki renklere göre renk değiştiriyor ve gerçekçi görüntü elde ediyor ama tasarımı bana itici geliyor ve nedense diğerlerine göre bana o kadar güzel hissi vermiyor ama Sony'e de kötü demeyelim şimdi. Sadece saydığım üçü Sony'den iyi bence. Philips bilmiyorum LED tv'lerde çok damgasını vvuramadı bence. Akıllı tv özellikleri olarak o kadar iyi değil ve ekranı da diğer markalardan ayırt edilecek kadar aham şaham değil. Bizde 6 yıllık Philips'in 106 ekran LCD'si var. En iyisi değil belki ama en sağlamı Philips'tir bence. Hala Lig TV'Den bir maçı çok güzel izleyebiliyorum. Sadece aydınlatma zayıf yenilerine göre. Gün ışığında karanlık bir yerde çekim yapılmışşsa çok zor görülüyor ekran. :) Biraz uzun oldu sanırım ama okumaya değer bir yazı yazdığmı düşünüyorum.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
bakın telefonda bilgisayarda yokuz başkasına muhtacız ama televizyonda öyle düşünmüyorum en iyisini ne yapacaksınız uzaya mı çıkacaksınız.alın vestel milliyetçiliğinizi gösterin.türk piyasası kazansın.Biz aldık gayet kaliteli işimide rahatlıkla görüyor.