|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,315
Aslını sorarsan benim açımdan da öyle Eren, lakin biz burada kağıt üstünden gittik biraz.S20 ultra gibi bir canavar varken bunlar ne ya??
Aslını sorarsan benim açımdan da öyle Eren, lakin biz burada kağıt üstünden gittik biraz.S20 ultra gibi bir canavar varken bunlar ne ya??
Yeşil ekran güncelleme ile çözüldü diye biliyorum.Yeşil ekran sorunu karanlıkta ekran parlaklığını yüzde 5 veya 10 yaparsan oluşuyor.Bugüne kadar çok akıllı telefon kullandım.Cihazı yüzde 5 veya 10 parlaklıkla karanlık bir ortamda hiç kullanmadım.Ben buna çok takılmıyorum.S20 ultrada odak ve hdr sorunu vardı.Mesela hrd ı güncelleme ile baya iyi bir seviyeye getirdiler.Odak olayıda macro çekersen göze batıyor.Normal çekimde bir sorun yok.Abi Samsung bana göre mükemmel bir cihaz yapmış.Apple kullananların hep söylediği bir laf var: ios stabil abiii,yağ gibi akıyor.Bu cihaz akıcılıkta Apple ın cihazlarını ikiye katlıyor.Aslını sorarsan benim açımdan da öyle Eren, lakin biz burada kağıt üstünden gittik biraz.Bir de sanırım bu Ultra'da mavi ışık mı yeşil ışık mı neymiş sürekli şikayet konusu olan şey, o kusuru giderilinceye kadar onu az bi kenara almışız demek. Ama ben alacak olsam S20 plus alırım, o daha çok hoşuma gidiyor.
Normal S20 yi S20 ultra dan daha çok beğeniyorum. S20 ultra iyi bir cihaz ama ben s20 ultra yı çok beğenmiyorum. Normal S20 ve s20 Plus ın odaklama sorunu yok,yeşil ekran sorunu yok ve kamera çatlama sorunu yok. Normal S20 yi beğeniyorum özellikle sd865 versiyonu canavar. Keşke s20 sadece sd865 li olsaydı.S20 ultra gibi bir canavar varken bunlar ne ya??
.Abi Samsung bana göre mükemmel bir cihaz yapmış.
Bu cihaz akıcılıkta Apple ın cihazlarını ikiye katlıyor.
Aynen. SD ile Exynos arasındaki fark bu sene çok daha büyük. Samsung umarım exynos u sd versiyonu kadar güçlü yapar.Çürük elma'nın kullandığı A13 bionic işlemcisi çok sağlam ve kaliteli bir işlemci. Samsung'a en çok kızdığım nokta da burada başlıyor. Dünyanın bir tarafına bir işlemci, öbür tarafına başka bir işlemci...
Güzel kardeşim odak sorunu macro çekim de var.Normal çekimde yok.S20 ultrada yeşil ekran sorunu güncelleme ile çözüldüğü söyleniyor.Doğrumu bilmiyorum.Yeşil ekran olayı eğer sen karanlık bir ortamda cihazı yüzde 5 parlaklıkta kullanırsan oluşan bir durum.Çok takılmıyorum ama olmasa iyi olurdu.Kamera çatlama olayı evet bir dezavantaj ama dikkatli kullanımla bunun önüne geçilebilir.Cihaz işlemci olarak Snapdragon 865 le gelmeliydi burada haklısın ama Samsung güncellemelerle kendi işlemcisini daha iyi bir seviyeye getirebilir.Ben zaten S20 ailesinde alsam bunu değil S20 alırdım ama bu cihaz baya iyi olmuş.Normal S20 yi S20 ultra dan daha çok beğeniyorum. S20 ultra iyi bir cihaz ama ben s20 ultra yı çok beğenmiyorum. Normal S20 ve s20 Plus ın odaklama sorunu yok,yeşil ekran sorunu yok ve kamera çatlama sorunu yok. Normal S20 yi beğeniyorum özellikle sd865 versiyonu canavar. Keşke samsung sadece sd865 li s20 çıkartsaydı.
Odak sorunu normal video çekiminde devam ediyormuş. Yeşil ekran sorunu parlaklık %30 un altında olduğunda oluşyor. Ama bence S20 serisinin en büyük problemi sd ile gelmemesi. Dediğim gibi bu sene fark daha da büyük. Güncelleme ile performans bence düzelmez ama hdr,ekran yeşillenme sorunu ve bazı yazılımsal sorunlar güncelleme ile çözülür bence.Güzel kardeşim odak sorunu macro çekim de var.Normal çekimde yok.S20 ultrada yeşil ekran sorunu güncelleme ile çözüldüğü söyleniyor.Doğrumu bilmiyorum.Yeşil ekran olayı eğer sen karanlık bir ortamda cihazı yüzde 5 parlaklıkta kullanırsan oluşan bir durum.Çok takılmıyorum ama olmasa iyi olurdu.Kamera çatlama olayı evet bir dezavantaj ama dikkatli kullanımla bunun önüne geçilebilir.Cihaz işlemci olarak Snapdragon 865 le gelmeliydi burada haklısın ama Samsung güncellemelerle kendi işlemcisini daha iyi bir seviyeye getirebilir.Ben zaten S20 ailesinde alsam bunu değil S20 alırdım ama bu cihaz baya iyi olmuş.
S20 ailesi bencede Snapdragon 865 ile gelmeliydi.Youtube da S20 videoları izliyorum.Bidaha bakıcam S20 ultranın son durumuna.Odak sorunu normal video çekiminde devam ediyormuş. Yeşil ekran sorunu parlaklık %30 un altında olduğunda oluşyor. Ama bence S20 serisinin en büyük problemi sd ile gelmemesi.
Ama bence S20 serisinin en büyük problemi sd ile gelmemesi.
Peki bu ülkede yaşayan bir vatandaş sd'li bir Samsung'a yurt dışından getirtme haricinde ulaşma imkanı yok mu?(Snapdragon kullanan başka bir cihaz seçmek te olabilir ama bu seçim çok zor olabilir)
Benim bildiğim kadarıyla tek çare yurtdışından getirmek veya getiren birinden almak. (Başka yolu bilen varsa lütfen söylesin)Peki bu ülkede yaşayan bir vatandaş sd'li bir Samsung'a yurt dışından getirtme haricinde ulaşma imkanı yok mu?