En İyi Tarayıcı

Sizce en iyi tarayıcı hangisi ?

• Firefox

Kullanılan: 364 44.9%
  • İnternet Exploler

Kullanılan: 149 18.4%
  • Opera

Kullanılan: 82 10.1%
  • Safari

Kullanılan: 37 4.6%
  • Maxthon

Kullanılan: 109 13.5%
  • Chrome

Kullanılan: 63 7.8%
  • Avant

Kullanılan: 6 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çırak ustayı geçebilir. Ama ustaya saygı duymak lazım. İnternet Explorer

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
F.l.o.c.k adlı tarayıcı isteriz

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla kardeşim eğer indirme programın varsa hızlı ve bilgisayarı kapattıp açtıktan sonra da devam ettirmek istiyorsan ie derim yani firefoxun ki yavaş hiç değilse indirme programları daha hızlı +chrome ve firefox resmen nasıl desem kendileri içinde indirdikleri için ie direk bilgisayara bağlıyor indirme programı ya da normal indirme ile indiriyorsun yani zaten chrome hem kendi içinde indiriyor hemde küçücük dosya için 2 saat bekliyom hatta bazılarını açmıyor.Bu 3ünden başka kullanmadığım için öbürküleri bilmiyorum.

sahmeran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuana kadar bütün tarayıcıları kullandım ama firefox kadar kullanışlısını görmedim.Bütün arkadaşalara firefox'u kullanmalarını tavsiye ederim!

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bence fanatik olmak yanlış. Zamanla programların verimi artabilir ya da azalabilir. Tüm alternatifleri deneyerek kendimiz için en iyisini seçmeliyiz.

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence ankete flock,da eklenmeliydi bildigim kadariyla onuda cok begenen var

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ankette olan bütün tarayıcılar kurulu bilgisayarımda, abi hız istiyorsanız GOOGLE CHROME, OPERA, güvenlik istiyorsanız MOZİLLA FİREFOX, hoşluk sadelik istiyorsanız CHROME, APPLE SAFARİ eklenti desteği istiyorsanız FİREFOX, özelleştirilemeyen bi tarayıcı istiyorsanız İNTERNET EXPLORER, Tarayıcınız var ancak fazla alternetif istiyorsasnız AVANT BROWSER, MAXTHON, FLOCK işte böyle...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chrome tabii ki ama opera ve firefox da kullanıyorum onlar da gayet güzel. explorer a oy verenleri anlamıyorum walla.

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankette olan bütün tarayıcılar kurulu bilgisayarımda, abi hız istiyorsanız GOOGLE CHROME, OPERA, güvenlik istiyorsanız MOZİLLA FİREFOX, hoşluk sadelik istiyorsanız CHROME, APPLE SAFARİ eklenti desteği istiyorsanız FİREFOX, özelleştirilemeyen bi tarayıcı istiyorsanız İNTERNET EXPLORER, Tarayıcınız var ancak fazla alternetif istiyorsasnız AVANT BROWSER, MAXTHON, FLOCK işte böyle...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

aynen katılıyorum..:icon_::icon_::icon_:

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Chrome'nin hızı sörf zamanında zaten kanıtlanmış durumda, geçenlerde hackerlerin tarayıcıları nasıl ve ne kadar zamanda hackleyecekler diye yarışma yapılmıştı orada da kendisini kanıtlaması yetiyor zaten. Eklenti desteğinden Firefox kullanıyorum fakat bana göre Chrome.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Opera'yı uzun süreli Chrome maceramdan sonra denedim. Uzun zamandır aradığım tarayıcıyı buldum. Fakat hep Opera kullanacak değilim. Hangisi iyiyse onu kullanmak gerek.

Programlara öngörülü yaklaşmamak gerek.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
herkes opera yazıyo yorumlara ama ankette firefox rakipsiz gidiyor acaba yorumda opera yazan ankette firefox a oy verenler mi oldu:D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
herkes opera yazıyo yorumlara ama ankette firefox rakipsiz gidiyor acaba yorumda opera yazan ankette firefox a oy verenler mi oldu:D

Birde Opera'nın aldığı oy ile IE'nin aldığı oy çok yakın. Bu kadar fazla IE kullanan olduğunu bilmiiyordum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Şu anda Chrome kullanıyorum... Bu mesaj chrome den çıktı yanii....

cedricgs32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hız bakımından firefox ve opera ama bazı sitelerde sorunlar çıkabiliyor bu yüzden ie diyorum.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
IE yi seçenler sanırım bilgisayar kullanmaya yeni başlayan kardeşlerimiz. Kendilerine şiddetle Mozilla/Firefox'a yada Opera'ya geçmelerini tavsiye ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...