Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Comodo dragon ve comodo ice dragon, uzun zamandır güncelleme yapmıyor. Bilginiz var mı? Ayrıca comodo dragon çeviri özelliği çalışmıyor. Comodo forumunda baktım ama net bir cevap yok.
bende chrome kullanıyordum ama hızlı olduğu kadar da çok eksikleri var o son zamanlarda videolardaki sesler çıkmıyordu o kadar yani opera yi indirdim ondan da verim alamazsak tarayıcı tarayıcı gezecez artık
Kesinlikle opera diyorum opera kullandıktan sonra ne ch ne ff gereksiz... opera'nın tek sıkıntısı png resimleri sıkıştırarak ekrana gösteriyor yani kalitesi gif gibi oluyor onun haricinde en hızlı tarayıcı diyebilirim.. bir deneyin farkı göreceksiniz zaten..
Dünyanın en hızlı tarayıcısı bildiğim kadarı ile hep Safari olmuştur. Ancak MacOS'da. Windows'ta safari çok kötü. Hızlı ama bilgisayarı çok yoruyor. Google Chrome ise boşta iken bile felaket kaynak yiyen ve windows gibi zamanla şişen bir browser.
Hız güvenlik açısından en iyisi Chromedir ama eksileri yok değil. Bazı sistemlerde ses veripte görüntü vermemezlik falan yapıyor uygulamalarda beyaz ekran sorunu yapıyor ama genel olarak bakarsak en iyisi Google Chrome
opera iyi ama en büyük eksiği olan firefox taki gibi birebir yer imleri aynen olsa çok iyi olur yoksa abuk sabuk bookmarkı var . firefox çökmelere çok radtlanıyor yer imleri speed dial olduğu için firefox kullanıyorum iyisini bulana kadar chrome icat edenin ben.... diyorum abuk sabuk kullanımı yerimleri sotunu ve ciddi birtakım teknik ve kullanım eksilerini duydum bu arada yeni tarayıcılarada şans vermek gerek denemeli
Google Chrome ve Opera kullanıyorum ikisininden iyi olduğu yönleri var ama tek sorun çıkarmayan tarayıcı İnternet Explorer oda yavaş olduğu için tercih edilmiyor..