En iyi Online Oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favori Online Oyununuz Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    313

PalequaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabikide mound and blade ateş ve kılıç yada minecraft...

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar online oyun tavsiyeniz var mı ? mümkünse güzel bir aksiyon macera oyunu olsun :D

Cevap veren yok mu?

wolfteam, point blank, s2 son silah, karahan, twelve sky2 , kehanet, son destan, eğer s2 oynayacaksan yardımcı olabilirim...

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 uzun zamandır oynuyorum zaten

nickiniz nedir görüşelim oyunda

Point Blank gördüğü ilgiyi hakketmeyen bir oyun Tavsiyeme gelince BigPointin 1 yılda 1 milyar Kullanıcı Toplamayı beceren Drakensang Online Oyunu tarayıcı oyunu demeye bin şahit ister inanın bana

ewt dediğiniz gibi point blank haketmiyor elmas rütbe yaptım iyi oynuyodum gayet ara verdim oyuna sıkılınca tekrar girdim 1 kç gün önce oyun hızlanmış bıçak modunda falan ama altın çok az geliyor oyundan çıksan 100 altın gidiyor ztn oyun başı verdiği 200 altın bile yok yani bnce çok kötü olmuş s2 devam :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
nickiniz nedir görüşelim oyunda

ewt dediğiniz gibi point blank haketmiyor elmas rütbe yaptım iyi oynuyodum gayet ara verdim oyuna sıkılınca tekrar girdim 1 kç gün önce oyun hızlanmış bıçak modunda falan ama altın çok az geliyor oyundan çıksan 100 altın gidiyor ztn oyun başı verdiği 200 altın bile yok yani bnce çok kötü olmuş s2 devam :D
Nick: CreativeShade ama yarın girerim öğle gibi :)

TunahanV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
''s2 son silah '' oyna tamamen türkçe gayet başarılı

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:mrgreen: selamun aleyküm kankiler. dalga geçmek yok okey :yes: ram :512 mb , ekran kartı 64 mb mmorpg arıyorum mesela karainci silkroad filan gibi :cool:

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İlk aklıma gelen İstanbul Kıyamet Vakti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Metin2,airrivals,wolfteam,knight,silkroad bende bu oyunlardan bıkmış durumdayım S4 nasıl bi oyun tam bi bilgim yok ama ondada çok hile var diyorlar bende arkadaşım gibi farklı güzel bi oyun arıyorum Online yarış oyunu olur farklı oyunlar olur banada yardım ederseniz sevinirimm. sağolun

jeuq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabikide lol
League of Legends

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dc Universal Online yi indirip kuruyorum ama oyuna girmiyor neden ? Lütfen söyleyin

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
yeni bir oyun var mars online TPS tarzıdır. grafikleride iyi zombi modları olsun normal karşılıklı takımlarla oynama seçeneği olsun wolfteam point black gibi oyunlardan üstün grafik olarakda üstün yaş ortalaması yüksek wolfteam çocuk oyunu oldu artık oynamanı tavsiye etmem.oyun türkiyede yeni toplasan bin kişi oynamıyordur oyunu şuan ama ilerde artar.online oyun oynuyasaksan ve FPS tarzı olucaksa bu mars online olsun yanlış anlamayın reklam yapmıyorum :) TPS gibi yeni bi özellik var oyunda güzel diyorum :)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Team Fortress 2.. profesyonel yapımlar oynamakta fayda vardır,güncellemeleri bile ayrı keyif :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bende Leauge Of Legend 'ı tavsiye ediyorum. Dha yeni oynamaya başladım ilk başlayanlar için zor ama sonadan alışıyosun. bence indirin bir deneyin :)

okyanus65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yıllardır online oyun onuyorum bir çok oyun denedim ilk başlarda çok güzel oyun oluyor ancak ondan sonra öğreniyorumki oyuna çok yüksek paralar yatırmadan malesef ki üst seviyelere çıkamıyorsun çıksan bize ezik kalıyorsun evet şimdi gelelim asıl konumuza benim istediğim fazla para yatırmadan aylık 40-50 TL arası para yatırarak veya emeklerimle gerçekten güzel yerlere gelecebileceğim güzel dostluklar kurabileceğim oyunda çok fazla çocuk olmayan bir online oyun istiyorum şimdiden yardımlarınız için Tşk ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TrackMania 2 Canyon güzel araba yarışı oyunu tavsiye ederim (onlıne)
:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o sistem le biraz zor oyun oynamak ama illa online oyun mu age of empires 3 oyna yada 2 oda olmadı 1 öyle vakit geçirirsin istersen residet evıl 1 oyna ama çok az kasar belki :D