En İyi Muhasebe Programı Hangisi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyi muhasebe programı Aymet Ticari Muhasebe programı. Hem çok kolay, hemde çok ekonomik. 100-150 dolar gibi servis ücretleri yok. Bir çok özelliği bulunan paketi çok uygun fiyata alabiliyorsunuz. Servis konusunda hem uzaktan hemde yerinde müdahale ediyorlar. Niye fazla para verip, mağdur olalım. Kaliteyi ucuza aymetten alın :)

ibrahimen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akınsoft wolvox a bak derim bir cok ozelligi isini gorecektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GMS, Logo, Likom ve Zirve programlarından en iyisi hangisidir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Bir arkadaşın önerdiği ücretsiz tilpark yeterince iş görecek gibi ancak sanırım programa destek biraz azalmış. Fatura yazma desteği vs. yok deniyor. Benzer şekilde ücretsiz ve küçük çaplı firmaların hesap tutabileceği programlar var mıdır? Şimdiden teşekkürler,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bircok kişi programları kullanmadan tahmını yazmıs yada kendi kullandıgı programa en iyisi demiş ben logo tıger- zirve- eta7-nebim-akınsoft- ve micro kulandım.. bu yuzden daha verimli kıyaslama yapabilirim sanırım.. baştan herkesin bilmesi gereken logo tıger kullanmayan muhasabe programı kullandım demesin.. nebim ve akınsoft büyük ölcekli parakende satış yapan magazalarr için logodan sonra idealdır..gerisini kıyaslarsak
logo=ferrari
zirve=mercedes bmw
eta = cıtroen-reno....
micro= bildiğin jhon dere traktör..... uzak durun....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Senin işini en iyi akinsoft görür kardeş biz kullaniyoruz basit güzel bir program

guvencetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MikroMod en iyisi bence.
ücretsiz güncelleme desteği,
Küçük firmalar için sunucu maliyeti yok. Büyük şirketler için istenirse sunucu kurulumu yapılabilir. Her firmaya özel çözümler ve istediğiniz her özelliği ekleyip çıkarabiliyorlar.
www.mikromod.com

yunusdalkiran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlgi alanıma girdiği için bende yazmak istedim, genel olarak arkadaşlar kullandıkları programlara göre yorum yapmışlar, aynı zamanda bir çok reklam kokan hareket de var. Bu konu yu değerlendiriken bir çok etken var diye düşünüyorum. Ben de bu konu ile ilgili yazılmış bir yazı paylaşmak isterim.

Ticari Program

Merhaba Sevgili Okurlar…

Bu yazımda sizlere işlemenize muhasebe kayıtlarınızı tutmak için satın almayı düşündüğünüz ticari program da nelere dikkat etmeniz gerekir, bu konuda sizleri aydınlatma hakkında olacak.

Günümüzün, teknoloji çağı ya diğer adıyla bilişim çağı olduğunu göz önüne alındığındairili ufaklı her türlüişletmenin (şahıs, şirket vb.), muhasebe ile ilgili kayıtlarını bilgisayar üzerinden, kullanacağı bir paket program aracılığıyla yapması kaçınılmazdır. Bunun aksini düşünmek çağın gereklerine pek uygun olmasa gerek.

Dolayısıyla ticari paket programlar artık her işletmenin olmazsa olmazları arasında yerini çoktan almış durumdadır.

Peki işletmemize ticari paket program alırken nelere dikkat etmeliyiz.

1. Ticari paket program satın alırken dikkat etmemiz gereken en önemli husus, satış sonrası servis hizmetleridir. İşletmelerin en çok yakındığı konuların başında satış sonrası hizmet gelmektedir. Bu nedenle ticari paket program satın alırken önceliklesatın alacağınız programın bulunduğunuz bölgede servis hizmetinin olup olmadığı araştırılmalıdır. Eğer var ise bu servisin yeterli olup olmadığı araştırılmalıdır. Bu konudaki en önemli husus da bölgedeki kullanıcılardan servis konusunda bilgi almaktır. En sağlıklı bilgiyi ticari paket programın o bölgedeki kullanıcılardan alabileceğinizi asla unutmayın derim.

2. Satın alacağınız ticari paket programda bir diğer dikkat etmeniz gereken önemli bir husus daticari paket programının, işletmenizin ihtiyaçlarına ne denli cevap verebildiğidir. İşletmeniz için olmazsa olmazların, ticari paket programda olup olmadığı iyice araştırılmalıdır. Eğer var ise kullanıcı olarak programın kullanım kolaylığının olup olmadığı diğer önemli bir husustur. Eğer kullanım kolaylığı yok ise bunun sizlere ilerde zorluklar doğurabileceğini göz ardı etmemelisiniz. Çünkü ticari paket programı satın aldıktan sonra, alacağınız eğitim saati sınırlıdır. İleri işe başlayabilecek yeni elemanlarınızın programı bilmemesi durumun datekrar eğitim almanız söz konusu olacaktır. Bu da size yeni bir maliyetin çıkmasına neden olacaktır. Fakat programın kullanımının kolay olursa her gelen yeni kullanıcı da programı rahatlıkla kullanabilecektir.

3. Son olarak dikkat edilecek husus da satın alacağınız ticari paket programın fiyatıdır. İşletmenizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ticari paket programda bulunması gereken özelliklere göre uygun fiyat araştırması yapılmalıdır. Fakat unutulmaması gereken en önemli hususun fiyatın asla ilk sırada değil, son sırada değerlendirilmeye alınmasıdır.

Unutmayalım ki işletmenize bir seferliğine ticari program satın alıyorsunuz. Bu nedenle yanlış bir program tercihi yapıp sonrasında tekrar yeni ticari paket program satın almak hem günümüzdeki önemli hususların başında gelen zamanımıza hem de bütçemize zararı olacaktır.
SMMM YILMAZ ÖZER

S

SDN Okuru

SDN Okuru
muhasebe öğrencisiyim hangi bilgisiyar programı daha iyidir yazabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ali Atalay Bey,

belki yazmakta geç kalmış olabilirim. muhasebe programı buldunuz mu ? bilmiyorum ama.
bir fabrikada çalışıyorsanız mutlaka üretiminiz vardır. Bu yüzden sizin ERP çeşitlerini araştırmanızı tavsiye ederim. erp derin bir konudur, ciddi araştırma gerektirir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Web tabanli olarak hangisini tavsiye edersiniz?
Yapilacak islemler, full muhasebe, CRM ve Bayi yonetimi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar mermer fabrikasinda çalişiyorum. Yeni programa geçiş yapacağiz bayt. Bu konu üzerine uygulamalari hakkinda bilgi verirmisiniz faturalari nasil kaydetcem ödemeleri nereye işliyeceğim... Gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birçok muhasebe programı kullandım yalnız içlerinde en basit kullanımlı ve en iyi sonucu veren JBI Yazılım. İncelemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer yüksek bütçeli ve maliyet analizlerini de kullanacaksanız elbette SAP.
Daha basit birşey arıyorsanız da Zirve derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ofisassist kullanmanızı tavsiye ederim çok uygun ve kullanışlı bir program

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ön muhasebe programı konusunda araştırma yaparken Google üstünden buraya geldim. Tüm öneriler için teşekkür ederim, hepsini teker teker inceleyip not aldım. Çok fazla özelliğin olması ön muhasebe için benim açımdan çok çok büyük bir kriter değildi netice itibariyle gerekli tüm düzeltmeler SMM tarafından yapılmakta.
Bu perspektifden baktığımda Ofisassist açık ara ve tek kelimeyle çok üstün.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Eta ezer geçer.

ofis yardımcısı

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ben Ofisassist diye bir program kullanıyorum gayet başarılı bir program ayrıca bir çok entegrasyonuda bulunuyor her işimi tek bir panelden yönetiyorum web sitesi dahil tavsiye ederim

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
bayt entegre diye bir yazılım var gerçekten stabil bizim şirkette bu kullanılıyor hemde lisanslı :)

lisanslı al derim RESMİ BİNALARDA crack veya warez kullanım suçdur.

0

004200

SDN Okuru
Selam abiler aplalar ben 1 sInIf muhasebe öğrencisiyim sizce hangi programi indirip çalişmam gerekiyor lütfen yardim edermisiniz
şimdiden teşekkürler bide bu program öğrenmek için kurula biliyormu ,??:confused1:

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Selam abiler aplalar ben 1 sInIf muhasebe öğrencisiyim sizce hangi programi indirip çalişmam gerekiyor lütfen yardim edermisiniz
şimdiden teşekkürler bide bu program öğrenmek için kurula biliyormu ,??:confused1:

bayt entegre

C

Cankayali

SDN Okuru
Ben eskiden LOGO kullanmıştım, ayrıca ETA'yı da biliyorum. Ancak şimdi başka bir program kullanıyorum ve çok da memnunum. Hem çok daha hesaplı, hem de LOGO da yaptığım işleri çok daha kolay yapabiliyorum.
Benim tavsiyem Aymet Tİcari Muhasebe programı olacak. İyi günler