DoubleTrouble
Öğrenci
Sadece ön muhasebe kısmı için (ticari) www.kobifit.com iyi bir çözüm. Depo-Stok kısmı da var. Online kullanılıyor. Fiyatı çok uygun ve destek sorunsuz. Ancak, resmi muhasebe kısmı yok.
Aslına bakarsanız sadece bilgisayar üzerinde çalışacaksanız çok seçenek var ve hangisi daha hesaplı ise ve işinizi yeterince görüyorsa satın alabilirsiniz. Çünkü zaten ön muhasebe programlarının neredeyse tamamına yakını bir çok işletmenin işini görebilecek özelliklere sahip, çoğu zaman hiç kullanmayacağınız bir çok özellik içinde meşhur olmuş bir çok ürüne fazlaca para veriyoruz. Fakat ihtiyacınız hem cepten hızlı veri girişi yapmak ve işlemlerinizi takip etmek hem de bilgisayarınızdan detaylı işlem yapmak olunca seçenekler oldukça azalıyor. Benim ihtiyaçlarım da bu doğrultuda olduğundan biraz araştırma yaptım ve bu konuda bana en uygun ürünün Aymet yazılımın entegre çalışan mobil muhasebe pro uygulaması olduğu sonucuna vardım. Neden derseniz hem cep telefonundan temel işlemlerimi hızlıca yapabiliyor ve işlerimi takip edebiliyorum hem de bilgisayarımdan daha detaylı işlemleri yapabiliyorum, ayrıca ödediğim ücrette oldukça hesaplı.
Merhaba;Arkadaşlar bir Mermer Fabrikasında kullanılmak üzere muhasebe programı lazım en iyi olanı sizce hangisi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar acil lazım fabrika için lazım
Merhaba benimde bir bulut tabanlı paraşüt benzeri bir ön muhasebe ye ihtiyacım var tavsiye edeceğiniz bir program varmı ,paraşüt biraz basit kaldı alternatifi ne olabilir
Bizimhesap bulut tabanlı programı rahatlıkla kullanabilirsinArkadaşlar bir Mermer Fabrikasında kullanılmak üzere muhasebe programı lazım en iyi olanı sizce hangisi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar acil lazım fabrika için lazım
Bu forumda(Shiftdelete) bulut tabanlı muhasebe programlarından haberdar olduktan sonra incelemeye başladım bu tip muhasebe programlarını bu işlerde uçak satın alabilirsiniz ama pilotta lazım işte bu nedenle bedavaya yakın bir fiata kendin rahatlıkla kullanabileceyin anlaşılır çok yönlü program olan Bizimhesap'ı öneryorumBizimhesap bulut tabanlı programı rahatlıkla kullanabilirsin
toptan gıda işi için ETA benzeri bir program aramaktayım. şube sayısı fazla olduğu için ETA nın kontrolü zor. dahaa faydalı olabilecek program önerisi olan var mı?
Bence de programın bulut tabanlı olması uygun olabilir, web tabanlı olması şart değil.Hatta bazen web tabanlı olmaması bile istenebilir, neden denirse çalışma hızı masaüstü veya cep telefonu uygulamasına göre oldukça yavaş kalabiliyor.Bu nedenle native bir uygulama her zaman web uygulamasına göre hem cep telefonunda hem de bilgisayarda daha hızlı oluyor.Ancak bulut tabanlı olması veri güvenliği açısından elbette iyidir.