• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En iyi Launcher (Tavsiye)

holo launcher deneyin en stabillerindendir ... fakat işlevsellik olarak en iyi go launcher dır

next launcher 3d en iyisi. go launcher la aynı yaratıcıdan ama 16$

next launcher şimdiye kadarki en iyisi bu go launcherin yapımı 3d olanı

Size o kadar ssLauncher çevirisi yaptım :) Gözünüze dizinize dursun :P

Normalde apex derdim ama nova son güncellemeleriyle hassasiyet sorununu düzeltti. Hem nova çok daha hızlı.

son durağım next launcher oldu, gerçekten muhteşem. temaları ve vidgetlarıyla beraber olağanüstü bir görsellik ve performans sunuyor. keza hızı da öyle... bir ara indirim yaptılar, 9.5 dolardan indirdim, çok iyi olmasa da Türkçe dil desteğini de verdiler, son güncellemeyle... ama fiyatını yine eski haline, yani 16 küsur dolara yükseltmişler. ama her kim bunu göze alarak indirirse kuruşuna kadar hak eden ve asla pişman etmeyen harika bir launcher. mutlaka ve hararetle tavsiye ederim herkese...

Bu launcher i deneyen oldumu acaba ?

https://play.google.com/store/apps/...auncher&rdid=com.buzzpia.aqua.launcher&rdot=1

xTXPSCTs6WyR-SGoMc9ZGZBxQOUGkNPJKjn2wFslo-IQ-M3OJKc3IILekbhn-_k41w=w705

action launcher pro'yu öneririm farklı çözümler üretmişler oldukça pratik

Benim sola'da hepsini denedim en iyisi, en az kasanı, en özelleştirilebiliri 360 launcher. öyle çince japonca falan korkutmasın gözünü, menü ingilizce. bi kamyon teması osu busu var. simgeleri tek tek değiştirebiliyosn istersen.

Nove laucher en iyisi bence ücresizlerin ne kasma ne donma sorunu var dört dörtlük tavsiye ederim :thumbup:

Cevap olarak kaydedilecek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaw benim Nova'nın her yeri Türkçe ama menüde APPS WIDGETS diye yazıyor. Kaldırıyorum verileri temizleyip tekrar kuruyorum UYGULAMALAR diye Türkçe yazıyor. Verilerimi geri yüklüyorum yine oralar ingilizce oluyor, bi dil ayarı falan da bulamadım.

Bir de uygulamalar menüsünde sayfa kaydırırken altta mavi bi çubuğun yanıp sönmesi lazım o da yok olmuş, verileri temizleyip tekrar sıfırdan kurduğumda bu sefer işe yaramadı yine gelmedi yani mavi çubuk. Neden benim Nova sorunlu böyle.

Nova Settings -> Drawer -> Drawer Groups altında bulunan grup isimlerini kalem simgesine dokunarak istediğin ismi verebilirsin. Bu şekilde olmasının sebebi ise Nova Launcher'in yüklendiği andaki dil ile yedek alınırken kullanılan dilin farklı olmasıdır.

İkincisi ise benim gördüğüm kadarıyla bir sorun değil artık bu özelliğin var olmaması. Şu anda 2.1.1 Beta4 kullanıyorum ve bu özellik görünmüyor.

Yandex shell i kullandım fakat çok sade görsel açıdan beni memnun edemedi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Next launcher göresel açıdan beni fazlasıyla tatmin etmişti yani menü geçişleri simge ayarları vb birçok konuda etkileyiciydi ama telefonu inanılmaz derecede kastırıyor :S

yandex shell ya da EZ launcher gayet iyi.EZ launcher kullanıyorum.çok memnunum.rami fazla tüketmiyor.kendi widgetleri de öyle.