En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848

mystroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ilk laptobum packard bell idi 4 sene kullandım bi kere bile servise gitmedi ne hoparlör patladı ne usb girişi bozuldu nede pili bozuldu tabikide kullanıma bağlı ama aktif kullanıcı olduğumuda belirtmek isterim sonrasındada ihtiyaç gereği satıp samsung aldım yaklaşık 3 aydırda kullanıyorum ondanda o derece memnunum ....

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Asus ve toshiba derim sony de fena değil ama ayni özellikerde başka markaya göre çok daha pahali..

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
casper kullanmaktayım,3 sene önce üniv.için almıştım düşmanım olsa tavsiye etmem,ne üründe kalite mevcut ne de yetkili servisinde. 6.ayda işlemcinin olduğu klavyenin tam orta kısmı içine çöktü,laptopta aşırı ısınma ve kasmalar mevcuttu garantiye gönderdim kullanıcı hatası diye geri yollayıp ''dilerseniz 650 TL'ye yapabiliriz'' dediler :) Şu an 1000 pişmanım ve çevremdeki herkese casper adlı firmadan toplu iğne bile almamaları hakkında uyarıyorum.

Satana kadar kral,ürünü sattıktan sonra müşteriyi kaale bile almayan firmalar batmaya mahkumdur. Arkadaşın biri casper Türk malı demiş, iyi güldüm ona :) Her parçası yurt dışından toplanma burada parçaları birleştirmeyle Türk malı oluyorsa diyecek bir şey yok :) Saygılar

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 yıldır toshiba l650-11f modelini kullanıyorum.Yapmadığım eziyet kalmadı ama hala taş gibi.Ama bozulursa yenisini almaktan başka çare yok çünkü servisi çok kötü.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asus.
Hem şık hem kaliteli hem sağlam hem de performansı harika.
Sony , Toshiba gibi fiyatlarda uçuk değil.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben kaç tane marka kullandım yorumlarımı yazayım belki faydası olur.
Dell'in servisleri gerçekten berbat.Garantiye girmeyen bir ürün tamiri için sırf hasar tespitine 70 tl istediler.Bizde dışardan 200e yaptırdık ölü piksel vardı 3 tane yanyana ama hiç sorun değil.Servis genelde 600 falan istiyormuş nette öyle yazmışlar.Fiyatı bile söylemediler.
Toshiba'dan uzak durun o kadar para veriyorsunuz bitmiş bataryanın yenisini parayla satıyorlar garantide
Samsung'u notebookum olmasına rağmen pek tavsiye etmiyorum.Plastiği kalitesiz geliyor bana ama bunu zaman gösterecek
Lenovo Aliminyum kasaları gerçekten sağlam
LG 130 kardeşimde vardı ne kötü ne iyiydi
Casper hiç deneyemedim ama kasaları ASUS'un ucuz modelleriyle aynı üretim.İkisini de clevo yapıyor
MSI gereksiz pahalı
HP/COMPAQ kesinlikle ilk tercihiniz olsun 4-5 yıldır kullanıyorum ilk notebookumdu.Bir kere çok sağlam kardeşim üstüne çıkıp depindi o kadar diyeyim hayla çalışıyor tıkır tıkır.Sadece 1 tane ölü pikselvar 6 aydır.1 kere arıza yaptı oda 3.yılında 100tllik.Servisleri de mükemmel nasıl mı
-Adamlara şerj aletim bozuk dedim 3 gün sonra kapıma şarj aleti geldi
-Adamlara batarya bozuk uyarısı veriyor dedim adamlar dedi bir program açtırdı hangi renk yanıyo dedi kırmızı dedim 3 gün sonra batarya gene kapımda
-Bir tanıdığın başına gelmiş garanti bittikten 1 ay sonra batarya ölmüş garanti bitmesine rağmen bedava göndermişler(Bunu diyen kişinin hiç yalan söylediğini görmedim)
-Şu anda DVD sürücüsü bozuk onun dışında 1 kere bile temizleyemedim ekranı bile çıkarmak gerekiyor fan için bir çok ısınması vardı o da yeni serilerde aşılmış
Kesinlikle HP

Reaksiyon puanı
16,128
msi,asus ve lenovo ilk üç msi pahalı olabilir çünkü çok az yerde satılıyor.

laroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle söyliyim 3 sene önce asusun n61vn serisi laptop aldim hala canavar gibi ne bir isinma ne başka bir sorun abi bilgisayarda hiçbirşey yok çok daha ustun ozellikli bilgisayarlara bakiyorum yanina yanaşamaz.4 gb ramini 8 de yaptim beni 2 sene daha getirir ondan sonra tabiki yine asus. Sony vaio 150 m dolar kar beklerken 1 milyar dolar zarar uğradiğindan isim haklarini satma pozisyonuna geldi fazla pahali heleki türkiyede haddiden fazla pahali.en dikkat etmen gereken konu ise kesinlikle bilgisayarin sovutma performansi.acer,exper,hp sovutma işini beceremiyorlar doğal olarak çok ust düzey donanimi olsa dahi bi işe yaramiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Boranxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Monster Bende Monster Var Stabil Ve Bf 4, ac 4 vs vs oyunları akıcı oynatıyor..

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Monster Bende Monster Var Stabil Ve Bf 4, ac 4 vs vs oyunları akıcı oynatıyor..
O kadar geniş bir hacime sahip olunduğunda tabiki içine oldukça güçlü bir sistem koyabilirsin. Önemli olan küçük boyutla aynı işi yapmak değil midir?

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Zaten markalar kendi işlemcilerini, ekranlarını, hoparlörlerini kendileri üretmiyorki marka olarak bakmaktansa markanın hangi ürünü olarak değerlendirmek çok daha mantıklı dell e kötü diyen olur ama dell'in alt ürünü alienware serisini kullandıktan sonra kesin fikriniz değişir önemli olan en iyi donanımı toplamakta en iyi olarak bakarsakta şahsen toshiba msi dell asus hp samsung hepsi de kalitelidir sony'yi de eklerdim ama sony vaiolar artık sonynin üretiminden çıktı aslında apple de kalitelidir en sevdiğim yönü kendi işletim sistemini kendisi geliştirmesi zaten önemli olan da bu ama applenin fiyat politikası yüzünden tamamen soğuduğum bir firma ve şu an laptop alacak olsaydım tercih sıram nakit sıkıntım da yoksa alienware m18x, razer blade sonra da toshibanın oyun laptopu serisinden toshiba qosmio olurdu.:)

Reaksiyon puanı
16,128
dell iyi markadır iyi notebook üretir amerikada çok populer mac osx'e uyumlu modelleri çok hatta bazı dizi,sitcom gibi şeylerde armut şeklinde logosu olan mac osx ile çalışan modelleri çok görürsün burda pek bilinmez cpu fanını temizlemesi çok zahmetli olmasından pek tercih edilmez .

Meraklı1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun bilgisayarı alacaksanız monster monster monster.

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
MSI - ASUS - Toshiba Qoismo - Lenovo - Sony Vaio

Ha Alienware'i eklemedim o başka bir dünyanın laptopu.

omur_adw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay be ne çok anlayan varmış,

Unutmayın 3 Dev Vardır Diğerleri (Ör: Pegatron Anakart Kullanır) Yani Experin Bordu Caspera Lg'ye ve Daha bir sürü cihaza uyumludur. Yani Hepsi Birebir Aynıdır.

Sadece bu 3 Marka Anakartını Kedisi Üretir. Toshiba Asus vb Firmalar Kağıt gibi Bordlar Kullanır. Chip Söküp Takarken Bord Elinizde Kalır. Elektronik Olsun Chiplerinde Olsun Herzaman Sıkıntı Yapar. Aşağıda belirttiğim markalar dışında hiç bir Laptob'u 3 Yıl arızalanmadan kullanamazsınız. " İddiası olan varsa pm atabilir. "

Bu 3 Devler;

1) Mac
2) Dell
3) Sony

Sağlıcakla Kalın.

Reaksiyon puanı
16,128
Vay be ne çok anlayan varmış,

Unutmayın 3 Dev Vardır Diğerleri (Ör: Pegatron Anakart Kullanır) Yani Experin Bordu Caspera Lg'ye ve Daha bir sürü cihaza uyumludur. Yani Hepsi Birebir Aynıdır.

Sadece bu 3 Marka Anakartını Kedisi Üretir. Toshiba Asus vb Firmalar Kağıt gibi Bordlar Kullanır. Chip Söküp Takarken Bord Elinizde Kalır. Elektronik Olsun Chiplerinde Olsun Herzaman Sıkıntı Yapar. Aşağıda belirttiğim markalar dışında hiç bir Laptob'u 3 Yıl arızalanmadan kullanamazsınız. " İddiası olan varsa pm atabilir. "

Bu 3 Devler;

1) Mac
2) Dell
3) Sony

Sağlıcakla Kalın.
msi da kendi yapmıyor? iyi görünümü var kardeşimde var vr601-049 ikinci bataryaya geçti hala sağlam dvd-rw terk etti ama...

omur_adw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msi da kendi yapmıyor? iyi görünümü var kardeşimde var vr601-049 ikinci bataryaya geçti hala sağlam dvd-rw terk etti ama...

Msi Notebooklarda Aynı, Exper, Haier, Lg, Casper Gibi Hepsinin anakartlarını Örnek verdiğim pegatron firması üretiyor.

Reaksiyon puanı
16,128
Msi Notebooklarda Aynı, Exper, Haier, Lg, Casper Gibi Hepsinin anakartlarını Örnek verdiğim pegatron firması üretiyor.
pegatron asus'un iştiraki diye biliyorum grundig notebook var bizde onda da o vargnb 1562 a1 i3 ne bulaşıkmış bu pegatron...
kardeşim msi'ın anakartını msi sanıyor hala vr601-049 dakinin msi olduğunu idda ediyor.

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Pm niye atıyoruz orayı anlayamadım. Ablam yaklaşık 4 yıldır Asus kullanıyor. Bir tek Dvd yazıcı arızalandı onu da 1 haftada serviste değiştirdiler onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok hala.

omur_adw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pegatron asus'un iştiraki diye biliyorum grundig notebook var bizde onda da o vargnb 1562 a1 i3 ne bulaşıkmış bu pegatron...
kardeşim msi'ın anakartını msi sanıyor hala vr601-049 dakinin msi olduğunu idda ediyor.

Aynen Öyle, insanların bu konularda çok fazla bilgilenmesi lazım.

Pm niye atıyoruz orayı anlayamadım. Ablam yaklaşık 4 yıldır Asus kullanıyor. Bir tek Dvd yazıcı arızalandı onu da 1 haftada serviste değiştirdiler onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok hala.

Pm Konusu İddiası Olan Varsa Dediğim İçin, Konuda tartışma yaratmayalım diye.

4 Yıldır Kullanıyorsunuz ve Dvd Patlaklık Vermiş. Yani Dvd Yada Başka Birşey, Sonuçta Arızaya Geçiyor.

Asus markası ile ilgili şunuda belirteyim amacımız kesinlikle kötülemek değil bunu biliniz varsa bi kusurumuz önceliklle affola. Asus kendi bordunu üretmiyor Foxconn Firmasına Ürettiriyor. Anakart üzerinde Güney Yada Kuzey Chipine Müdahalede Bord Şişme Yapıyor, Sonuçta Kul Yapımı Değil ama Tabiki Arızaya Girecek ve Tamir İşleminde Bu Sorunlar Oldukça Cihazın Git Gelide Çok Olur ;

Daha yazılıp anlatılacak bi dünya bilgi var ancak şimdilik bu kadar Efendim.

Tekrar Görüşmek Üzere,

Reaksiyon puanı
16,128
ide slim dvd-rw ne kadar eder? msi vr601'in ki öldü.

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Aynen Öyle, insanların bu konularda çok fazla bilgilenmesi lazım.

Pm Konusu İddiası Olan Varsa Dediğim İçin, Konuda tartışma yaratmayalım diye.

4 Yıldır Kullanıyorsunuz ve Dvd Patlaklık Vermiş. Yani Dvd Yada Başka Birşey, Sonuçta Arızaya Geçiyor.

Asus markası ile ilgili şunuda belirteyim amacımız kesinlikle kötülemek değil bunu biliniz varsa bi kusurumuz önceliklle affola. Asus kendi bordunu üretmiyor Foxconn Firmasına Ürettiriyor. Anakart üzerinde Güney Yada Kuzey Chipine Müdahalede Bord Şişme Yapıyor, Sonuçta Kul Yapımı Değil ama Tabiki Arızaya Girecek ve Tamir İşleminde Bu Sorunlar Oldukça Cihazın Git Gelide Çok Olur ;

Daha yazılıp anlatılacak bi dünya bilgi var ancak şimdilik bu kadar Efendim.

Tekrar Görüşmek Üzere,
Estağfurullah. 3 yıl arızalanmadan kullanamazsınız derken bordla ilgili bir arızadan bahsettiğini düşündüm.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Casper ^_^

Asusun yeni laptoplari cok guclu. Bence asus

Reaksiyon puanı
16,128
casper rezalet alanlar servisle boğuşuyor...

Life Taker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony kullaniyorum 1 yildir e17 serisinden 6 gb ram 2 gb ekran karti var ve su ana kadar 1 mavi ekran disinda (elektrikler gidip gelmisti) hicbir sorunu cikmadi. Bu arada internetten cok fazla torrent indiriyorum oyun muzik vb indiriyorum ona ragmen.. Sony Vaio Candir <3

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Her zaman SONY-VAİO...
>>Gerisi hikaye...

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Lenovo asus hp benim favorilerim tasarım olarak