En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848

netmaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"leptop" almak ile ilgili yazıyı gördükten sonra konuya odaklanamadım ama ben "packard bell" ciyim. Küçük ama bilinçli bir gurubuz. Asus bir buçukuncu sırada.

prens111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki yıldan beri Samsung R580 modelini kullanıyorum. Hepsiburada.com'dan kampanyalı almıştım. Ne ısınma sorunu oldu ne gürültü ne de başka bir şey. Samsung, piyasaya yeni girmesine rağmen uzun yıllardan beri bu piyasada olan birçok markayla çok rahat yarışır. Yakında tekrar bir laptop almayı planlıyorum ve tercihimi yine Samsung olacak.

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
08'li bir konu buraya kadar konuşuluyorsa şu anın en iyi dizüstü markası MSI derim. Yine de dizüstü bilgisayar düşünen insanların tercihlerinin o anın marka performanslarını (kıvıramadım da böyle bir şey demek istedim) iyi incelemesi gerekir diye düşünüyorum. 2 yıl önce Lenovo gayet iyiydi mesela. 2000 yıllarında Dell çok sağlamdı. 2005 gibi bir VAIO canavardı. gibi gibi...

dewgenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden insanlar sadece bildiği işin ustasıydı. Bilmediği konularda da susardı. Şimdi bakıyoruz herkes herşeyi biliyor konuşuyor. Bir laptop alalım dedik. şuradaki yorumlara bir baktım of offf. içler acısı. Hiç usanmadan sıkılmadan neler neler yazmışlar. Kafam allak bullak oldu. Halbuki konuya hakim kişiler yorumunu şu şekilde yapsa. laptopların eksileri ve artıları diye konuşsaydı çok daha iyi olurdu. Buradaki yorumlara bakarsak büyük ihtimal ASUS alınacak. anakartta açık ara lider. Bi de laptopunu deneyelim. Bilgi verenlerden Allah razı olsun.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
ben şıklarda Sony i işaretledim ama şuan Casper Nirvana kullanıyorum.eğer serviste sıkıntı çekmek istemiyorsanız Casper alın derim.şuan türkiye de 1 numaradır.bakın başıma gelen bir olayı anlatiyim.benim laptop 2009 eylül ayı üretilmiştir ve aynı ayda satın aldım.3-4 kere dizimin üstünde düştü.ekranda sorun oluştu servisi aradım.yapmam gerekeni söyledi.bende kargocuyu aradım.geldiler kapımdan aldılar 2 hafta içine geri bıraktılar.ekranı değişmişti.ve tek kuruş para ödemedim.kargoya bile para ödemedim.süre 2 hafta dikkat edin.ama Sony de servis sıkıntısı olabiliyor.Telefonda olmaz ama laptopta TV de var bu bir gerçek.şuda bir gerçektirki Sony kolay kolay donanımsal arıza vermez.yazılımsal arıza verirse formatla kurtulursun zaten.pazar günü arkadaşımla birlikte acer aldık.aynı özellikli hp 200 tl pahalı idi siz düşünün.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En yaygın asus olduğu için herkes ona yönelmiş. Fakat bence en iyisi samsung. Cep telefonu konusunda ne kadar kötü kasa yapsa da laptop olarak cidden sıfır ısınma sorunu diyebilirim. Özellikle yeni nesil laptoplarda.

istemiyabgu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony, asus ve toshiba üçü de iyi markalar. çevremdekiler her zaman bu markalardan hoşnut olduklarını söylediler diğer markalar için olumlu konuşan yok. ben daha çok toshiba yı öneririm çünkü diğerlerinden artı özelliği uzun ömürlü ve sağlam. 4 yıl önce toshiba setalite A301m aldim ve hala kullanıyorum. şimdiye kadar masadan 3 defa düştü hiç birşey olmadı (ayagım kabloya takıldı :)). hala hızlı bir kere dahi servise götürmedim hala işimi görüyor ve standart kullanıcı değilim.

zeratul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ürünlerin neredeyse %90'ı Foxconn fabrikasından çıktığına göre neyin iyisi kötüsü tartışılıyor, anlam veremiyorum???

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
markadan çok içindeki donanımlar önemli. Exper aldım intel i7 gayet memnunum. Yıllar önce asus'um vardı ekran bağlantı yerleri kopmuştu. Şükür daha sıkıntım yok 1.5 yıl oldu.

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar ben Asus'un multimedya serisi N53SN modelini kullaniyordum 2 sene garantisi devam ediyor ama bu seriden cok memnundum ozellik olarak ama bu seriyi alipta servise gondermeyen yok sanirim.Forumlardan gordugum kadariyla ilk sarj girisi arizalandi iki ay oncede bluray okuyucusu arizalandi . Asus istanbul merkez serviside bir berbat actiklari laptobu dogru durust kapatamiyolar bile servisten geri geldiginde klavye bile yarim takilmis duruyordu :) bir hafta once Apple 13.3 ekran MacbookPro ya gectim ozellik olarak belki diger pclerden dusuk gorunebilir ama stabilite olarak sahane windowsa gore acayip kullanimi :) ve son olarak kulaklikla muzik dinlemeyi seven biri olarak birsuru laptop kullandim Macdeki gibi ses hicbirinden almadim (sanirim yazilimla alakali) benim kisisel dusuncelerim bunlar

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu ürünlerin neredeyse %90'ı Foxconn fabrikasından çıktığına göre neyin iyisi kötüsü tartışılıyor, anlam veremiyorum???

Tasarım da önemlidir elektronik ürünlerde.
Benzer bir örnek vermek gerekirse, bir dönem bir çok Renault modelinin de BMW modelinin de motor internalleri Bolu'da aynı fabrikada üretiliyordu, ama arada dağlar kadar fark vardı. :) Foxconn ne isterseniz onu üretir, ne kadar kaliteli olduğu onun üretiminden ziyade, nasıl bir üretim istenildiğiyle alakalı.

ben şıklarda Sony i işaretledim ama şuan Casper Nirvana kullanıyorum.eğer serviste sıkıntı çekmek istemiyorsanız Casper alın derim.şuan türkiye de 1 numaradır.bakın başıma gelen bir olayı anlatiyim.benim laptop 2009 eylül ayı üretilmiştir ve aynı ayda satın aldım.3-4 kere dizimin üstünde düştü.ekranda sorun oluştu servisi aradım.yapmam gerekeni söyledi.bende kargocuyu aradım.geldiler kapımdan aldılar 2 hafta içine geri bıraktılar.ekranı değişmişti.ve tek kuruş para ödemedim.kargoya bile para ödemedim.süre 2 hafta dikkat edin.ama Sony de servis sıkıntısı olabiliyor.Telefonda olmaz ama laptopta TV de var bu bir gerçek.şuda bir gerçektirki Sony kolay kolay donanımsal arıza vermez.yazılımsal arıza verirse formatla kurtulursun zaten.pazar günü arkadaşımla birlikte acer aldık.aynı özellikli hp 200 tl pahalı idi siz düşünün.

Geçmişte biraz daha zordu Sony servisi katılıyorum ama artık oldukça ilerleme katettiler. Kargo vb kolaylıklara girdiler mi bilmiyorum ama zor bir operasyon değil, girmiş olmaları lazım. İstanbul içindeyseniz de Cevahir'e gidip direkt servis noktasına atabiliyorsunuz ürünü.
Tek bir örnekten de yola çıkılamaz ama ben de kend tecrübemi aktarmak isterim. Servislerde en nefret ettiğim şey sadece söylenilen noktaya bakılıp, başka bariz problem varsa umursamalarıdır. Benim Vaio'yu bıraktığımda, benim farkedemediğim derece ufak bir sorun görmüşler ve LCD'yi değiştirmişlerdi. Bu hoş bir hareket.

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün müy dü sizler apple 128 gb ipade çıkarıgını söylüyordununz kounuyu yabancı sayfadan aldım
konu alıntıdıdr
Apple'ın 128GB iPad: yumru gerçekten kaça İşte

Apple şimdiye kadarki en pahalı iPad duyurdu. Ve her zamanki gibi, ne ödeme yapıyorsanız, çok Apple yapmak için gereken tutar çok daha fazlasıdır.

Depolama: onun taşınabilir cihazlar arasında önemli bir yönü üzerinde para kazanmaya gelince Apple uzun yığın üst olmuştur.

Bu eğilim iPad, tam gelişmiş bir Mac dizüstü bilgisayar kısa bir biftek yemek maliyeti bir aygıt 128GB modeli bu sabah duyurusu ile devam etti.

Wi-Fi sadece için $ 799, ya da 4G LTE bağlantı ile versiyonu için 929 $ adresinde yeni modeller halkası. Bunu tahmin - - 16GB iPad 100 $ daha fazla olduğunu 32GB modeli 100 $ daha fazla olduğunu 64GB modeli 100 $ 'dan fazla. Sonuçta Apple neredeyse hepsi depolama gelen ile, hat model üst satın olanlara sağlıklı bir kar yapmak mümkündür.

Yeni model üzerinde zamanlaması rastlantı değildir. Apple iPad kullanan nedir NAND flaş,, uzak bir yıl önce yaptım çok daha az maliyeti, IHS 'Andrew Rassweiler diyor.

"NAND flaş GB başına Apple'ın maliyeti şu anda yaklaşık $ 0.55/GB olduğunu. Yaklaşacak $ 0.90/GB oldu Geçen yıl," Rassweiler CNET bir e-posta söyledi. "Bu yüzden fiyatlandırma Apple bir yıl önce bellek yükseltmeleri üzerine yapıyorlardı artan kar marjlarının tür korurken 2X bellek yapılandırmaları sunmak için gelemez noktaya aşınmış olduğu açıktır."

Bunun için alıcılar 100 $ şarj olduğunu bir yükseltme için daha 35,20 $ hakkında Apple'ın harcama demektir, Rassweiler diyor. Ve bu insanlar zaten baz modelden iki diğer depolama yükseltmeleri üzerinde harcama ne üstünde bulunuyor.

Analistler her zamankinden daha yakın Apple'ın marjları izlerken yeni model ürünleri yüksek marjlar sürdürmek için geldiğinde iPhone, iPad ve Mac üreticisi kendi dokunmatik kaybediyor korkuları ile geliyor. İşte Apple'ın yeni, daha az pahalı iPad minivan büyük kardeşi daha cihaz başına daha az kar getiren, iPad'ler ile özellikle doğrudur olmuştur.

Yani bu yeni high-end, iPad olduğunu çözecektir? İlle. Bu sabah ürünü tanıtan Apple, bu cihazın olarak standart tüketici aksine "işletmeler, eğitimciler ve sanatçılar," iyi olduğuna dikkat etmek istekli. Yani satmak için kazançlı bir grup var, ama çok giriş seviyesi modeli yakalamaya milyonlarca kaldırılır.

128 gb lık ipade nedemektir ipadi kullanan varsa bu 128 gb ipade için yorum bekliyorum

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asus ama f/p bakımında casper tek geçer.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle samsung derim ne ısınma, ne ses, klavyesinde tek bi takılma, kasasında tek bir sorun, ekranıda tek bir sıkıntı yoktur. Ayrıca son model donanımı en uygun ve kaliteli biçimde kullanıyorlar.

bismark97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben iyi bir marka toshiba aldım son laptop um şimdi yenisi alıcam inşallah 2. yıl harddisk öldü anlamadım.Kaliteli diye aldım ya bana hatalı bir pc felan geldi yada parasının hakkını vermiyor gibi.

afkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arlkadaşlar lenova iyimi sizce
lenovo ya hiç bulaşma derim z 570 aldım.Özellikleri en iyi laptop olarak almıştım fakat performans olarak verim alamadım alt seviyedeki bir laptop la aynı değerde.Ayrıca laptop da klavyede çıkma,ekranda kırmızı çizgi,usb portlarının çalışmaması ve takılan usb mouseları bozması,siyah ekran sorunu,ram yuvalarının çalışmaması ve fanda kısmında açıklık gibi sorunlarla karşılaştım.Düşünün yeni bir bilgisayarda bu kadar sorunla karşılaştım.Ayrıca lenovo garanti süresinide fatura tarihinden 3 ay öce başlatmış.
Özellikle şunuda belirteyim servisi çok kötü sürekli bilgiasayarı 3 kere servise gönderdim.Ya format atıp yolluyorlar yada parça değiştirdiklerini söylüyorlar.Değişim istediğimde bilgisayarın sağlam ve çalışır durumda olduğunu söylüyorlar.Bazıları şans senin bilgisayarın kötü çıkmış diyorlar inanmazsanız buraya bakın
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/lenovo buraya şikayetleri yazanların hepsimi şanssız.
lenovo servisinide telefonla ulaşmak zor.Sürekli meşgul çalıyor düşünün ne kadar çok arayan var servisi demekki birçok ürünleri sorunlu.
lenovo alırsan büyük risk alırsın ve parana yazık olur.Ayrıca birçok kişide benim bilgisayarımda olan sorunları gördüm.İnternette araştırdığında bulabilirsin