Bu ürünlerin neredeyse %90'ı Foxconn fabrikasından çıktığına göre neyin iyisi kötüsü tartışılıyor, anlam veremiyorum???
ben şıklarda Sony i işaretledim ama şuan Casper Nirvana kullanıyorum.eğer serviste sıkıntı çekmek istemiyorsanız Casper alın derim.şuan türkiye de 1 numaradır.bakın başıma gelen bir olayı anlatiyim.benim laptop 2009 eylül ayı üretilmiştir ve aynı ayda satın aldım.3-4 kere dizimin üstünde düştü.ekranda sorun oluştu servisi aradım.yapmam gerekeni söyledi.bende kargocuyu aradım.geldiler kapımdan aldılar 2 hafta içine geri bıraktılar.ekranı değişmişti.ve tek kuruş para ödemedim.kargoya bile para ödemedim.süre 2 hafta dikkat edin.ama Sony de servis sıkıntısı olabiliyor.Telefonda olmaz ama laptopta TV de var bu bir gerçek.şuda bir gerçektirki Sony kolay kolay donanımsal arıza vermez.yazılımsal arıza verirse formatla kurtulursun zaten.pazar günü arkadaşımla birlikte acer aldık.aynı özellikli hp 200 tl pahalı idi siz düşünün.
lenovo ya hiç bulaşma derim z 570 aldım.Özellikleri en iyi laptop olarak almıştım fakat performans olarak verim alamadım alt seviyedeki bir laptop la aynı değerde.Ayrıca laptop da klavyede çıkma,ekranda kırmızı çizgi,usb portlarının çalışmaması ve takılan usb mouseları bozması,siyah ekran sorunu,ram yuvalarının çalışmaması ve fanda kısmında açıklık gibi sorunlarla karşılaştım.Düşünün yeni bir bilgisayarda bu kadar sorunla karşılaştım.Ayrıca lenovo garanti süresinide fatura tarihinden 3 ay öce başlatmış.arlkadaşlar lenova iyimi sizce