En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
5 yıldır LG R500 kullanıyorum. Artık son demlerini yaşıyor. Öldü ölecek. Sanırım Sony'ye geçeceğim. LG nin a530 ya da a540 modeline de geçebilirim.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
MSI + ASUS gerisi boş... eğer çile çekmeyi çok seviyor ve Colt tabancanız varsa HP alın vurmak ve bunu yaparken Don't Buy HP diye bağırırken çekilen video ile ünlü olmak isterseniz en uygun marka...

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MSI + ASUS gerisi boş... eğer çile çekmeyi çok seviyor ve Colt tabancanız varsa HP alın vurmak ve bunu yaparken Don't Buy HP diye bağırırken çekilen video ile ünlü olmak isterseniz en uygun marka...
+1 . Diyecek birşey bırakmamış arkadaş :)

+1 . Diyecek birşey bırakmamış arkadaş :)

maviakrep34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle asus, asus un bir numaralı ana kart üreticisi olması ve laptoplarında kendi ürettikleri parçaları kullanması pcin arıza ve ısı gibi problemleri en aza indiriyor

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Maddi durumunuz iyi ise kesinlikle sony derim

godzilla87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
TOSHIBA

Kesinlikle kaliteli ürünler üretiyor. 2007 yılında aldığım cihazımı bir kere bile olsun teknik servise götürmedim.

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
i 3 işlemcili 6gb ramli 14 inç asus laptopum vardı genel olarak sağlamdı ancak hız konusunda beni yarı yolda bıraktı diyebilirim sanıyorum nvidia optimus teknolojisinden kaynaklı bir yavaşlık vardı.satıp macbook pro aldım çok memnunum tavsiye ederim.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Sağlam ürün üreten ve her daim ürününün arkasında duran ve teknik personeli yetkin olan firma iyidir benim için ismi önemli değil :) Ancak Linux'a desteğinden ötürü Dell işaretledim.

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Dell diyorum. Marka ikinci planda önemli olan servis kalitesidir bence. Dell yerinde servis veriyor, ikinci tercihim Lenovo.

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence asus al çünkü dayanıklı ayrıca lenovo monster asus sony dell hp

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ilk once konfigürasyona bakarım, sonra da markaya, geçen Dartye gittim, aklımdaki işlemci familyasından core quad 2670qm işlemcisi seçtim ve Stokta bulunan bilgisayarlardan Asus aldım. Eve geldim kutuyu açtım, ürünü çalıştırdım, iyi ki almışım derken touch padinde sorun olduğunu fark ettim, emin olmak için yazılımı kaldırıp tekrar yükledim, ayarlarına baktım ama nafile, donanımsal olduğundan emin olduktan sonra geri götürdüm ve yerine Toshiba aldım, aynı işlemci, nvidia 540m ekran kartı, cok iyi ürün Toshiba ama eve geldim o fandaki ses ne öyle, sanarsin ki masaüstü çalışıyor, durmuyor sürekli dönüyor, geri götürdüm ve yerine samsung aldım, iyi ki almışım dedim, bir kaç saat kullanmıştım ki ölü pixel testi yapmadığım aklıma geldi, bir de ne göreyim ekran ortasında 2 yapışık beyaz olur pixel var, biraz aşağısında da bir siyah ölü pixel var, geri götürdüm ve aynısını değiştirdim, ikincide sorun yok, şimdi bunu kullanıyorum, diğerleri de güzeldi ama diğer markalardan stokta olmadığı için farklı marka arayışına gitmiştim.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
samsung fiyat olarakta kalite olarakta harika canavar gibi acayip dayanıklı ısınma yok ses yok donma yok :) 2000-3000 bayımaya gerek yok kalite samsung

artirist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle asus sessiz bir laptop, yüksek donanım özellikleri ve sağlam bir kasa..

raven34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2002 yılından buyana birçok laptop kullandım.sony vaio ,ve toshiba dışında hiçbirini kesinlikle kullanmam . çünkü arkadaşların yukarıda yazdığı markaların birçoğunu kullandım . diğer markaları kullanan arkadaşlarda denesinler o zaman anlarlar... vaio ve toshibayı

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
sony-toshiba başkasını kullanmam.ama sony bazen fiyat olarak uçuyor bu yüzden toshiba

kimsenin sony dememesi de çok normal çünkü kimse para verip sony kullanmamış bilmiyorlar tadını :) ( nerdeyse apple hariç hepsini kullandım)

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çevremde ve bana tamire gelenlerin içinde en iyisi sony
asusların %60 kasaları belli bir süre sonra çatlıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Toshiba demem sana cunki Müşteri hızmetlerı sıfır işlem yapıyor toshibanın musterı ilişkilerı sıfır teknık servısınde çalısanlar TNB bilgisayardakıler(turkiye distributoru)bu admalar teknık servısten anladıgından suphelıyım..

Benım agzım yandı yanı halen makınayı deigştirmıyorlar adamlar makınayı cızdıler bluetoothunu bozdular makınaın basına gelmeyen kalmadı bırde bunu kullanıcı hatası dıorlar yanı..

ben toshiba demem HP nın business serısını alacaksın kardeş ama business serısı cunkı aynısı ıle kosulsuz degısımı var bıldıgım kolay gelsın

Mehmet Çakır
Ankara
Bilgisayar Programcısı

aynen öyle kardeşim . cihazı 1 yılda 6 kere servise gönderdim her seferinde orası burası değişti diye geri yolladılar. yine bozuldu . mahkemelik olduk . şimdi asus kullanıcısıyım servis gayet ilgili çok memnunum