En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Packar Bell kullanıyorum donanım aksanı olarak hiçbir zaman sorun olmadı,ısınma olmadı,genelde sessiz bir çocuk oldu...tavsiye ederim şahsen...temiz kullanıldığı taktirde seni yarı yolda bırakmaz.ayrıca gerçek bir bilgisayar markasından bir kaçından biridir...ıbm gibi...

blck_egl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Toshiba kasa olarak pek çekici gelmiyor, bir de konfigürasyonu olup sahip olduğu donanımın hakkını veremeyen marka olarak gözümde yer etmiş:) Hp ısınma sorunlarıyla gündemdeydi, o nedenle hiç düşünmedim. Şubat ayında E serisi bir Sony Vaio almıştım, biraz fazla fan sesi geliyordu ve işlemciden de tiz bir ses geliyordu işlemciye yüklendiğimde. O nedenle de geçen ay elimden çıkardım ve yerine S serisi Sony Vaio aldım. Fan sesinden yine korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı, gayet güzel. Hem küçük, hem konfigürasyon olarak iyi hem de servis olarak kaliteli. Üzerinde dahili 3g modem gelmesi benim açımdan önemli bir etken. İşim gereği kolay taşınabilir ve iyi özelliklere sahip bir bilgisayar almam gerekiyordu, bu sanırım alabileceğim seçenekler arasında en iyilerden biriydi. Tek sorun fiyatının biraz fazla olması.

yckaygusuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk laptop'um toshiba'ydı.tam 3 yıl kullandım en ufak bir sorun dahi yaşamadım.

geçenlerde dell aldım bakalım aynı randımanı alabilecek miyim??

TalhaSayar1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Asus cok iyi, tam 6 yildan beri kullanmama ragmen hizli.. Ve cok memnunum.. :D

Kadd-i Müstesna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ürünleri oldukça iyi olur.
Ancak müşteri hizmetleri adına konuşursam DELL'in hizmet anlayışı mükemmel.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
biz ailecek acer kullanıyoruz. bimeksten aldık sorun çıktığında değiştirdiler yenisini verdiler. sorunsuz kullanıyorum elhamdulillah. 3820tg bir sene oldu nerdeyse.

mahirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yerden okumuştum; en az bozulan notebook asus, en çok bozulan notebook ise hp'ymiş; ama ben hp kullanıyorum ve çok memnunum. tavsiye edebilirişm sizlere. uzmanlar neye dayanarak en çok bozulan pc hp demişler anlayamadım halen.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
apple'ın şekli şemali yeter.diğerleri yanına yaklaşamaz.performans olarak çok büyük numaraları yok ama adaların pazarlama stratejisi takdire şayan.param olsa düşünmeden macbook air alırım.

mehmeterkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yerden okumuştum; en az bozulan notebook asus, en çok bozulan notebook ise hp'ymiş; ama ben hp kullanıyorum ve çok memnunum. tavsiye edebilirişm sizlere. uzmanlar neye dayanarak en çok bozulan pc hp demişler anlayamadım halen.

Hp 2 yılı doldurunca anlarsın kardeş kuzey, güney köprüleri patlıyor...

Umarım anakart sorunu yaşamazsın sende.

mahirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla 2 yılı aşkın etti mehmet, bi sorun çıkmadı halen hp notebook'umda. inşallah'ta çıkmaz :)

Berkan Erdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu adları çoğu kişi hiç duymamış olabilir.

1-Alien Ware
2-Msı ve Monster
3-Toshiba
4-Apple
5-Sony ve Samsung
6-Asus
7-Dell
8-Exper
9-Hp
Alien Ware laptopu merak edenler http://www.alienware.com/ sitesine girip bakabilirler.
Alien Ware laptopu çoğu kişi bilmez çünkü Alien Ware laptoplar türkiyede satışa sunulmaz.
Hp laptoplar pazar payı çok olsa bile en çok sorunlu laptop ve servise gönderildiğinde sorunu çözülemeyen laptoplardır.
Asus laptoplar kaliteli laptoplardır fiyatı ortadır performansı yüksektir. Ve en az sorun çıkartan laptoplardır.
Aşağıda En çok sorun çıkartan laptoplar sırasıyla verilmiştir.
Notebooknetbookservisbilgileri_b3a7e2acc4.jpg

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle HP. Çünkü müşteri hizmetleri çok iyi.Sırf bu sebepten dolayı yeter..

umut74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar konusunda uzman değilim ama görüşümü aktarayım. Apple bence bambaşka ve üst bir kategori olarak diğer markalarla mukayese dahi edilemez. Ama pahalı ve özellikleri sıradan kullanıcılara fazla gelebilir.
Diğerleri arasında IBM'in devamı olan Lenova bence iyi bir seçenek. Packard Bell ise fiyat - performans karşılaşırması yaptığınızda rakipsiz kalıyor. Ancak Packard Bell kullanmadım ve nasıl bir marka bilmiyorum. Şu günlerde ben de notebook alacağım ve Lenova ile Packard Bell arasında çok tereddütteyim. Macbook almama nedenim ise yüksek fiyatları.

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok paranız varsa Toshiba.
Fiyat/performans derseniz Asus, Samsung, Dell, Acer.

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çoğu kişi BENCE aynı benim gibi kendi kullandıgı Notebook'u seçicek.. Ben acer a oy verdim acer kullandıgım için . Ancak Para ve şartlar uygun olsa ASUS Derim

fatih2012

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dell Studio 1530 kullanıyorum. Alalı 3 yıl 2 ay oldu. aldığım günden beri kapalı kaldığı süreyi toplarsak maksimum 6 aydır. İşim gereği bilgisayarda çok fazla program yüklü ve ağır işlem gücü altında çalıştırmama rağmen bir gün bile teklemedi. beni yarı yolda bırakmadı. 1 kere bataryal yeniledim. Ondada servis hiçbir ücret talep etmeden ayağıma kadar geldi ve değiştirdi. Bundan sonra alırsam sanırım şu olur; http://www.hepsiburada.com/Liste/de...Details.aspx?productId=bd761017&categoryId=98

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
yha asus u niye kimse tutmuyo...piyasa da kimse dell filan demiyo...acer hp asus diyor..para olursa da toshiba diyolar... :D
asusun cıhazları toshiba ya gore daha uygun. aynı ozellıklerdekı ıkı marka arasında baya fıyat farklı oluyor.malzeme kalıtesınden oldugunu dusunmuyorum daha cok toshıba nın ısmıne para verılıyor.
bende asus dıyorum.lenovo da sağlam geliyor

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Fujitsu sıemens derim 6 yaşında ve ilk günkü gibi çalışıyor :)

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2007den beri hp kullanıyorum sadece şu ana kadar şarzı 1 kere arızalandı ,ama sadece biraz fazla ısınıyor diger yönleriyle süper HP